Hisense Eco Smart 3,4 kW split klíma

227950 Ft

Leírás

Hisense Eco Smart split klíma 3,4 kW

 

 

A Hisense Eco Smart 3,4 kW-os split klíma egy kompakt és energiatakarékos készülék, amely akár 34 négyzetméteres helyiség hűtésére vagy fűtésére is alkalmas. A készülék A++ energiahatékonysági osztályú, így jelentősen csökkenti a villanyszámlát. A klíma további előnyei közé tartozik a csendes működés, a többszörös szűrőrendszer és az intelligens funkciók.

  • Kis méret
  • Energiatakarékosság
  • Csendes működés
  • Többszörös szűrőrendszer
  • Intelligens funkciók
  • Kompakt és energiatakarékos
  • Csendes és hatékony
  • Kényelmes és intelligens

 

Csendes üzemmód

A Hisense Eco Smart 3,4 kW-os split klíma csendes üzemmódja akár 22 dB(A) zajszintre csökkenti a készülék hangját. Ez azt jelenti, hogy a klíma működése alig hallható, így nem zavarja a mindennapi tevékenységeket, még az alvás során sem.

Okos üzemmód

Az okos üzemmód segítségével a klíma automatikusan szabályozza a hőmérsékletet a helyiségben, figyelembe véve a belső és külső hőmérsékletet, valamint a helyiség használatát. Ez biztosítja, hogy a helyiség hőmérséklete mindig az Ön kívánságainak megfelelő legyen, miközben energiatakarékos módon működik a készülék.

Opcionális WiFi modul

A klímához opcionálisan WiFi modul vásárolhat, amely lehetővé teszi a klíma távoli vezérlését egy okostelefonról vagy tabletről. Ez a funkció különösen hasznos lehet, ha nem szeretne felkelni az ágyból, hogy be- vagy kikapcsolja a klímát.

Szupergyors hűtés és fűtés mód

A szupergyors hűtés és fűtés mód segítségével a klíma gyorsan lehűti vagy felmelegíti a helyiséget. Ez a funkció különösen hasznos lehet, ha hirtelen hűtésre vagy fűtésre van szüksége.

Alvási programok

Az alvási programok segítségével a klíma automatikusan szabályozza a hőmérsékletet az éjszaka folyamán, így biztosítva a kényelmes alvást.

Időzíthető ki-és bekapcsolás

Az időzíthető ki- és bekapcsolás funkció segítségével a klíma automatikusan bekapcsol vagy kikapcsol egy meghatározott időpontban. Ez a funkció különösen hasznos lehet, ha szeretné, hogy a klíma már be legyen kapcsolva, amikor hazaér, vagy ha szeretné, hogy kikapcsoljon, mielőtt elalszik.

Motoros vízszintes légterelő mozgatás

A motoros vízszintes légterelő mozgatás funkció segítségével a klíma levegője egyenletesen oszlik el a helyiségben. Ez biztosítja, hogy a helyiség minden pontján kellemes hőmérséklet legyen.

Automatikus fűtés 8 °C hőmérséklet alatt

Az automata fűtés 8 °C hőmérséklet alatt funkció lehetővé teszi, hogy a klíma automatikusan fűtse a helyiséget 8 °C hőmérséklet alatt. Ez a funkció különösen hasznos lehet, ha télen a helyiségben nem szeretné, hogy a hőmérséklet 8 °C alá süllyedjen.

Kijelző elsötétítés

A kijelző elsötétítés funkció segítségével a klíma kijelzője kikapcsolható, így nem zavarja a sötétben.

5 ventilátor fokozat vagy automata

A klíma ventilátora 5 fokozatban állítható, vagy automatikus üzemmódban is működhet. Automata üzemmódban a klíma a helyiség hőmérsékletétől függően szabályozza a ventilátor sebességét.

Automata újraindulás

Az automata újraindulás funkció lehetővé teszi, hogy a klíma a hálózati feszültség kimaradása után automatikusan újrainduljon az előző beállításokkal.

Összességében a Hisense Eco Smart 3,4 kW-os split klíma egy kompakt és energiatakarékos készülék, amely számos funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik és kellemesebbé teszik a használatát.

Opcionális bővítési lehetőségek a Hisense klímákhoz:

 

* A garancia kiterjesztése Hisense Eco Smart klímákhoz 3 évről a beüzemeléstől számított 5 évre + bruttó 11.950 Ft: Garancia kiterjesztése

 

Hisense Eco Smart split klíma 3,4 kW

Technikai jellemzők:

Modell AS-12UR4RYRCA01
Működési hőmérséklet tartomány (Fűtés)-15°C ~ +24°C
Működési hőmérséklet tartomány (Hűtés)-15°C ~ +43°C

 

Energiaosztály hűtésA++
Energiaosztály fűtésA+
Méretek (beltéri)790x255x200 mm
Méretek (kültéri)660x483x240 mm
Hűtőteljesítmény3,4 kW
Fűtőteljesítmény3,8  kW
EnergiaosztályA++/A+
Hűtőközeg besorolásR32
SEER6,1
SCOP4
Jótállási idő36 hónap*
Zajszint39/38/36/34/31/28/19
Légszállítás580 m³/h
Wifi előkészítésigen
Fűtés – 15 °C-igigen
8 °C temperálásigen
Csendes üzemmódigen
Turbó üzemmódigen
Időzítő (programozható)igen
Automatikus újraindulásigen

 

Miért válasszunk Hisense klímát?

 

A Hisense 1969 óta gyárt háztartási elektronikai cikkeket.

Termékskálájában légkondícionáló berendezések mellett többek között nagyméretű háztartási berendezések: hűtőszekrények, mosógépek, televíziók szerepelnek, de számos Hisense fejlesztés bizonyít az orvostudomány területén vagy a közlekedési iparágban is.

A Hisense a világ 4. legnagyobb televíziógyártója. Olyan márkákkal is rendelkezik, mint a Toshiba és a Sharp.

A Hisense 1997-ben a sanghaji tőzsdére lépett. Ekkoriban kezdődött a kínai elektronikai cégek fellendülése, és  a Hisense erősödni és növekedni tudott. Ezután a cég egyre több háztartási készülék típus gyártásába kezdett bele a légkondicionálóktól a hűtőgépekig, készülnek laptopok és okostelefonok is. A klímák terén a Hisense egyenesen az inverteres technológia egyik úttörője, sokat tett azért, hogy manapság már ne hangos és nem gazdaságos készülékek legyenek a piacon, hanem multifunkciós, gazdaságos, halk és egészségbarát készülékeket használhassunk. Abban, hogy a klímákat ma már ne csak hűtésre, de fűtésre is használhassuk, szintén nagy szerepük van, többek között a saját fejlesztésű VVI technológiának köszönhetően, amely alacsony hőmérsékletű környezetben 100 százalék közelében tartja az eszköz hatékonyságát.

 

 

Hisense klíma ismertető

Hisense klima-katalógus_2020

Hisense-wifi-modul-uzembehelyezesi-utmutato

Hisense-HiSmartLife kezelési-útmutató

 

A klímaszerelés menete

Akciós klímák

Fűtés klímával

Klíma tisztítás, klíma karbantartás

Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma

Új klíma előnyei

Klíma akciók   Klíma tisztítás

Klíma szereléssel együtt