Cascade klíma

Cascade klíma – a 4 évszak legjobb választása

A háztartásokban felhasznált energia háromnegyedét az otthonunk fűtésére és hűtésére használjuk el. A megfelelően kiválasztott jó minőségű légkondicionáló rendszer nem csak a kényelmet szolgálja, hanem ezáltal lehetőség adódik kiadásaink lefaragására, illetve a karbon lábnyom csökkentésére is.  A Cascade klímaberendezések kompromisszumok nélkül segítenek ebben, legyen szó hűtésről vagy fűtésről.

A kiváló ár-érték arányú Cascade légkondicionáló berendezéseket azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a magas minőséghez, ám nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat. Ráadásul 5 év garanciával kínáljuk a Cascade készülékeket. A gyors garanciális szolgáltatást mindenre kiterjedő jelentős alkatrész-készlet is segíti.

Modelljei

a mai kor követelményeinek jobban megfelelő R32 hűtőközeggel működnek, és a világ vezető márkái által is használt energiatakarékos iker forgódugattyús kompresszorokkal készülnek. Az R32 gáz nem károsítja az ózonréteget, és az üvegházhatást okozó tényezője is egyharmada a korábban használt gázokénak.

A  felhasználók visszajelzéseiből kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig a szerelhetősége kiemelkedő színvonalú. Egy  Cascade légkondicionáló berendezés számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel eddig csak a legdrágább készülékeknél találkoztunk.

Beépített wifi adapter

WiFi segítségével távolról is programozható, beépített hűtőközeg szivárgás érzékelője rendkívül biztonságossá teszi, 4 in1 szűrője egészséges levegőminőséget biztosít, „I feel” funkciója a szobahőmérséklet személyre szabott beállítását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével, csak hogy a legfontosabbakat említsük.

Ma már egyáltalán nem számít luxusnak a klímakészülékkel való fűtés. A Cascade klímaberendezések gondos tervezésüknek és kiváló minőségüknek köszönhetően képesek gazdaságilag racionális megoldást kínálni a helyiség fűtésére akár -22°C-os külső hőmérséklet esetén is.

Típusválaszték

Cascade kínálatunkban az oldalfali split típusú berendezések mellett megtalálhatóak a szabadon összeállítható multi (Free Match) készülékek is, melyek képesek egyetlen kültéri egységgel telepítve akár 5, vagy több helyiség együttes klimatizálására is. Az inverteres multi rendszer alkalmazása kisebb helyigénnyel bír, miközben többféle kivitelű (oldalfali, kazettás), külön-külön szabályozható beltéri egységekkel üzemeltethető.

A készülékeink esetében alkalmazott inverter technológia folytán jelentős energia megtakarítás érhető el, mivel az elektromos fogyasztás mindig alkalmazkodik a szükséges hűtő-, vagy fűtőteljesítményhez. Az inverter technológia így hozzájárul a komfortérzet növeléséhez is. Mindemellett a berendezések hihetetlenül csendesek, és a hőmérsékletet ingadozás nélkül a beállított szinten tartják.

cascade-klima

Cascade klímát vásárolni okos választás!

A Cascade légkondicionáló berendezések mindazokat az előnyöket nyújtják Önnek, amiket a legrangosabb klímamárkák kínálnak: legújabb technológia, wifi vezérlés, kiváló minőségű, tartós alkatrészek, elvárásokon túlmutató energiatakarékosság, alacsony zajszint, egészséges, biztonságos levegőminőség.

A kiváló ár-érték arányú berendezéseket azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a magas minőséghez, ám nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat.

A berendezések környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek, és a világ vezető klímagyártói által is használt energiatakarékos kompresszorokkal készülnek. A szakértők és szerelők, ill. felhasználók visszajelzéseiből kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig a szerelhetősége kiemelkedő színvonalú.

10 éves a Cascade klíma – jubileumi 10 év garancia jár hozzá!

Fontos év 2020 a Cascade klíma életében, ugyanis idén ünnepli a márka a 10. születésnapját! Ennek megünneplésére és bízva a Cascade termékek kiváló minőségében, a klíma forgalmazója 10, azaz tíz év garanciát ad a Cascade split klímaberendezésekre 2020. május 1. és 2020. július 31. között.


Cascade klíma

Terméktulajdonságok

A Cascade prémium berendezések a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, így Ön hosszú távon, tartósan élvezheti a megvásárolt berendezés által nyújtott kiemelkedő komfortérzetet.

WIFI vezérlés

A WiFi Smart alkalmazással okostelefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.

LED kijelző

A Cascade klímák az ideális megoldást kínálják a rejtett kijelző segítségével, ami kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen.

 
Cold Plasma ionizátor

Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket, majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

4 in 1 szűrő

A beltéri egységben 4 az 1-ben szűrő található, melynek elemei: 1 – Katalizátor szűrő (eltávolítja a formaldehidet és más illékony szerves vegyületeket, valamint a káros gázokat) 2 – Katekin szűrő (lebontja a baktériumokat és a kellemetlen szagokat) 3 – Aktív szénszűrő (elnyeli a levegőben lévő részecskéket és szagokat) 4 – C-vitamin szűrő (kitölti a levegőt a C-vitaminnal, ami erősíti az immunrendszert és jót tesz a bőrünk-nek).

„I feel” funkció

A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

„I set” funkció

Csak egy gombra van szükség. Ezen gomb megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállításoknak megfelelően működik.

8 °C-os temperálás

Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ̊C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energia megtakarítás mellett

3D légáram

Az automatikus 4 irányú légterelés lehetővé teszi a helyiség egyenletes hűtését, legyen a helyiség bármely részébe is felszerelve a BLACK ART beltéri egysége. Nem csak függőleges irányban szabályozható a légterelés, hanem vízszintesen is. Így optimálisan beállíthatja a légterelés irányát, vagy az automatika segítségével a helyiség-ben teljesen egyenletesen osztható el a befújt levegő.

Éjszakai üzemmód

4 féle – akár személyre is szabható – alvás üzemmód az optimális éjszakai pihenés feltételeit teremti meg. 4 fokozatú ventilátor. Hangtalantól a Turbó fokozatig, 4 sebesség finomhangolás a tökéletes fel-használói élmény érdekében.

 Automata leolvasztás

A hagyományos leolvasztó rend-szerekkel szemben, amik előre be-állított időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer csak akkor futtatja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg.

Aktív szénszűrő

Az aktív szén hatékonyan távolítja el a különböző szagokat, cigaretta füstöt, háziállatok szagát.

Automatikus újraindítás

A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

Öndiagnózis

Rendellenesség esetén a légkondicionáló berendezés egy hibakódot jelenít meg, ami nagymértékben elősegíti a probléma gyors és szakszerű megoldását.

Intelligens előmelegítés

Fűtő üzemmódban a készülék késlelteti a beltéri egység ventilátorának működését, ezáltal megakadályozza, hogy kellemetlen hideg levegő jusson a helyiségbe.

Turbo funkció

A beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.

Időzítő funkció

A légkondicionáló automatikus működési idejét lehet beállítani az időzítő funkció segítségével egy adott időintervallumra (nap, vagy hét) vonatkozóan.

Párátlanítás funkció

A párátlanítás segítségével a szoba hőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma.

Zár funkció

Gombkombináció használatával lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.

Beépített gázszivárgás érzékelő

A maximális biztonság érdekében a BLACK ART beltéri egysége gázszivárgás érzékelővel lett felszerelve, amely a hűtőközeg esetleges szivárgásakor azonnal figyelmeztető jelzést küld.

Anti-cold air

Fűtés üzemmódban a beltéri ventilátor sebességét az elpárologtató hőmérséklete határozza meg. Csak akkor kezd el működni a ventilátor, ha a hőmérséklet elég meleg, ezzel is megakadályozva a hideg levegő beáramlását a készülék bekapcsolásakor vagy leolvasztás után.

Komfortos hűtés

A  berendezés hűtés üzemmódban a levegő páratartalmát is csökkenti, ezáltal is biztosítja a megfelelő komfortot a felhasználók részére.

Smart air flow

A funkció beállításával hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul.

BLACK ART Design klíma – a hűvös elegancia

Cascade-black-art-klima
 • wifi vezérlés
 • elegáns megjelenés
 • 3D légáram
 • rejtett kijelző
 • beépített gázszivárgás érzékelő
 • „I set” funkció
 • ECO üzemmód
 • 4 in 1 szűrő
 • öndiagnosztika
 • szuper csendes
 • „I feel” funkció
 • öntisztító funkció
 • éjszakai üzemmód
 • anti-cold air
 • komfortos hűtés
 • H tarifa
 • smart air flow
Cascade klíma

 

Cascade Vision klíma – fűtésre ajánlott készülék

 • csepptálca fűtés
 • wifi vezérlés
 • Cold Plasma ionizátor
 • „I feel” funkció
 • 8 °C-os temperálás
 • intelligens előmelegítés
 • párátlanítás funkció
 • automata lamellamozgatás fel-le
 • „Turbo” funkció
 • időzítő funkció
 • öndiagnózis
 • zár funkció
 • LED kijelző
 • H tarifa
 • automata leolvasztás
 • automatikus újraindítás

Csepptálca fűtés

Fűtési üzemmódban a fűtött csepptálca meggátolja,  hogy  a  kültéri  egységben keletkezett  kondenzvíz  eljegesedjen,  ezáltal   biztosítva   annak   akadálymentes   kivezetését.  Nagy  hidegben  (csepptálca-fűtés hiányában) a kondenzvíz megfagyhat és a felgyülemlő jég kárt tehet a készülék ventilátor lapátjában és hőcserélőjében

Cold plasma ionizátor

Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket, majd elektrosztatikus úton eltávolítja  azokat.  Kiszűri a cigarettafüstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.  Természetesen tiszta levegő a Cold Plasma technológia segítségével! A Cascade légkondicionálók nem csak a megfelelő hőmérséklet kialakításában segítenek, hanem a levegő károsanyag tartalmának csökkentésével is hozzájárulnak családja egészségéhez. A Cold Plasma technológia használatával a kockázatot jelentő influenza és egyéb vírusok jelenléte is lényegesen csökken a levegőben, ez pedig hatékonyan hozzájárulhat a légúti betegségek kialakulásának megelőzéséhez.  Az  allergiában  szenvedők tüneteit is enyhítheti, mivel képes a szoba levegőjében nagymértékben csökkenteni az irritáló pollenek számát. Megakadályozza a levegőben lévő baktériumok és spórák szaporodását. A folyamat során az ionizátor elpusztítja ezeket, és megtisztítja otthona levegőjét. Így kellemesebben és zavartalanul töltheti mindennapjait.

Szagok

Az aeroszolok által kibocsátott gázokat és egyéb szerves eredetű szagokat az aktív oxigén molekulák segítségével gyorsan megszünteti, ezzel is csökkenti azok kellemetlen, esetenként káros hatását.Auto Clean Kikapcsolás után a klímaberendezés tovább üzemel, ezzel kiszárítja a belső részekből a nedvességet, így meg-akadályozza a penész és a kellemetlen szagok kialakulását.

Cascade klíma fűtésre

 

Cascade Bora klíma – a nyár sztárja

 • wifi vezérlés
 • Cold Plasma ionizátor
 • „I feel” funkció
 • 8 °C-os temperálás
 • intelligens előmelegítés
 • párátlanítás funkció
 • automata lamellamozgatás fel-le
 • „Turbo” funkció
 • időzítő funkció
 • öndiagnózis• zár funkció
 • LED kijelző
 • automata leolvasztás
 • automatikus újraindítás

„I feel” funkció

A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével.  Amennyiben a  távirányítót  a  szoba  egy  megfelelő pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a  legtöbbet  tartózkodik,  akkor  a  berendezés  tökéletesen  tud  igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

wifi vezérlés

A  WiFi  Smart  alkalmazással  okostelefonról  a  világ  bármely  pontjáról  vezérelhető  a  készüléke,  és  akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.

cascade bora klima

 

Cascade multi split klímaszettek – téliesítve, csepptálca fűtéssel, kombinálható, akár több helyiségbe

A multi split klíma nagy előnye, hogy csak egy kültéri egységet kell felszerelni több beltéri egységhez. A beltéri egységek külön szabályozhatóak.  Fontos, hogy itt külön kell megvásárolni a kültéri, és a beltéri egység(ek)et, és egyik sem használható a másik nélkül!

cascade_multi_kültéri klíma

 

Cascade U-Crown klíma – Elegáns, formatervezett beltéri egység, LED kijelzővel, fűtés -30 C-ig!

Koronázza  meg  otthonát  a  széria  legszebb  modelljével!  A  beltéri  egység  minimalista  dizájnja  úgy  lett  kialakítva, hogy jól illeszkedjen a legtöbb belső építészeti stílushoz.

 • Működési tartomány fűtési üzemmódban – 30 C °-tól!
 • Cold Plasma ionizátor
 • Wi-Fi vezérlés
 • I feel funkció
 • 8 C °-os temperálás
 • Extra csendes működés
 • 3 D légterelés
 • Elegáns
 • formatervezett beltéri egység LED kijelzővel
 • H-tarifa
cascade_ucrown_klima

 

Fűtés akár -30°C külső hőmérsékletig

A U Crown csúcstechnológiájának köszönhetően fűtési üzemmódban akár az extrém -30 fokos külső hőmérséklet esetén is kényelmes meleget varázsol az otthonába.

Wi-fi vezérlés

Okostelefonról helyi hálózatról vezérelhető, melynek segítségével személyre szabható számos funkció, köztük a légterelés és a kívánt hangnyomás szint.

G10 technológiájú DC inverter vezérlés

A legújabb G10 inverter technológia segítségével a kompresszor rendkívül alacsony fordulatszámmal is képes üzemelni, ami további energiamegtakarítást eredményezhet.

A++/A+++/A++++ energiaosztály

A Cascade légkondicionáló berendezések a világelsők közé tartoznak energiahatékonyságban. Ezzel is csökkentve a környezetünkre gyakorolt szén-dioxid terhelést.

Elegáns, formatervezett beltéri egység, LED kijelzővel

Koronázza meg otthonát, a széria legszebb modelljével! A beltéri egység minimalista dizájnja úgy lett kialakítva, hogy jól illeszkedjen a legtöbb belső építészeti stílushoz.

7 fokozatú ventilátor

Hangtalantól a Turbó fokozatig, 7 sebesség finomhangolás a tökéletes felhasználói élmény érdekében.

Rádiófrekvenciás távirányító

A berendezéshez hasonlóan, praktikus távirányító a háttérvilágításnak köszönhetően könnyen olvasható. A távirányító érzékelője rögzíti az aktuális környezeti hőmérsékletet és továbbítja azt a beltéri egységnek. Ezek alapján az adatok alapján a készülék kiigazítja a hőmérsékletet és fokozza a komfortérzetet, adott esetben pedig energiát takarít meg.

Öntisztító funkció

A készülék kikapcsolása után a ventilátor még 10 percig üzemel és eltávolítja a beltéri egységből a lecsapódott párát, így megakadályozza a gombák és baktériumok megtelepedését.

Turbó funkció

A beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.

Éjszakai üzemmód akár saját programozással is

4 féle – akár személyre is szabható – alvás üzemmód az optimális éjszakai pihenés feltételeit te-remti meg.

 

Programozható megengedett zajszint

A maximum zajszintet 21 dB-re csökkenti, ezzel is az Ön zavartalan kényelmét szolgálja

„I feel” kényelmi funkció

A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével.  Amennyiben a  távirányítót  a  szoba  egy  megfelelő pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a  legtöbbet  tartózkodik,  akkor  a  berendezés  tökéletesen  tud  igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

Cold Plasma ionizátor

Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket, majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját.  A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

Programozható, automatikus lamella mozgatás függőlegesen és vízszintesen

Automatikus újraindítás áramkimaradás után

A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

Intelligens leolvasztás

A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer csak akkor futtatja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg.

Soft start (lágyindítás) funkció

cascade_klima

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

Cascade klíma termékválaszték:

https://klimaaruda.hu/termekcimke/cascade-klima

Cascade Vision CWH12VW split klíma

WIFI vezérlés, 8°C Temperálás, “I feel” funkció
Párátlanítás, Turbó üzemmód

CASCADE BORA CWH12AAB split klíma

Cascade U Crown GWH12UB split klíma

Öntisztító funkció, WIFI vezérlés, “I feel” funkció
Fűtés -30°C külső hőmérsékletig, Turbó üzemmód
Hűtő teljesítmény3,5 kW, SEER/Energiaosztály hűtés7 / A++
Fűtő teljesítmény3,6 kW, SCOP/Energiaosztály fűtés4,6 / A++
Ajánlott szobaméret36 – 45 m2
 
 

Hogyan vásároljunk klímát? És hogyan NE?

Panasonic klíma

Cascade klíma

A klímaszerelés menete

Akciós klímák

Fűtés klímával

Klíma tisztítás, klíma karbantartás

Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma   Klíma tisztítás

Új klíma előnyei

Klíma akciók

Klímaszerelés panellakásba

Cascade klíma

Summary
Cascade inverteres klíma bemutatása
Article Name
Cascade inverteres klíma bemutatása
Description
Cascade inverteres klíma – a 4 évszak legjobb választása. A kiváló ár-érték arányú Cascade légkondicionáló berendezéseket azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a magas minőséghez, ám nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat.
Author
Publisher Name
Klíma Áruda
Publisher Logo