Cascade klíma

Cascade klíma fűtésre és hűtésre egyaránt

A háztartásokban felhasznált energia háromnegyedét az otthonunk fűtésére és hűtésére használjuk el. A megfelelően kiválasztott jó minőségű légkondicionáló rendszer nem csak a kényelmet szolgálja, hanem ezáltal lehetőség adódik kiadásaink lefaragására, illetve a karbon lábnyom csökkentésére is.  A Cascade klímaberendezések kompromisszumok nélkül segítenek ebben, legyen szó hűtésről vagy fűtésről.

A kiváló ár-érték arányú Cascade légkondicionáló berendezések a világ legnagyobb klímagyárának, a Gree klímának a terméke, mely már önmagában is biztosítékot jelent a megbízható gyártmányra, a hatékony és energiatakarékos működésre és a modern fejlesztésekre. Azoknak ajánljuk klímáikat, akik ragaszkodnak a magas minőséghez, ám nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat. Ráadásul 5 év jótállással vásárolhatók meg a Cascade készülékek. A gyors garanciális szolgáltatás teljesen biztosított, melyet mindenre kiterjedő jelentős alkatrész készlet is segít.

Cascade klíma

Milyen előnyei vannak a Cascade klímáknak?


A Cascade légkondicionáló berendezések mindazokat az előnyöket nyújtják Önnek, amiket a legrangosabb klímamárkák kínálnak: legújabb technológiák alkalmazása, beépített wifi vezérlés, kiváló minőségű, tartós alkatrészek, elvárásokon túlmutató energiatakarékosság, alacsony zajszint, egészséges, biztonságos levegőminőség, vírus- és baktériummentes levegő biztosítása, kitűnő alkatrész ellátottság.

Megfizethető árak

A kiváló ár-érték arányú berendezéseket azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a magas minőséghez, ám nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat.

Környezetbarát hűtőközeg

A berendezések környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek, és a világ vezető klímagyártói által is használt energiatakarékos kompresszorokkal készülnek. A szakértők és szerelők, ill. felhasználók visszajelzéseiből kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig a szerelhetősége kiemelkedő színvonalú.

„I feel” funkció

A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével, mely funkció mindegyik Cascade típusnál rendelkezésünkre áll. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

Eredeti termékek

A piacot a Cascade klímák esetében (szemben jó pár más márkákkal ) nem árasztották el feketén behozott, kétes eredetű és nulla szervizelhetőségű készülékekkel.

A  felhasználók visszajelzéseiből kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig a szerelhetősége kiemelkedő színvonalú. Egy  Cascade légkondicionáló berendezés számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel eddig csak a legdrágább készülékeknél találkoztunk.


És ráadásul most 10 év jótállással veheti meg új Cascade klíma készülékét!


Regisztrálja Cascade magasoldalfali mono- és multisplit klímaberendezését, és élvezheti a CASCADE 10 éves jótállását! (5 év teljeskörű jótállás + 5 év jótállás a kompresszorra) Részletek ittCascade klíma tulajdonságok

A Cascade prémium berendezések a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, így Ön hosszú távon, tartósan élvezheti a megvásárolt berendezés által nyújtott kiemelkedő komfortérzetet.

Beépített wifi adapter

WiFi segítségével távolról is programozható, beépített hűtőközeg szivárgás érzékelője rendkívül biztonságossá teszi, 4 in1 szűrője egészséges levegőminőséget biztosít, „I feel” funkciója a szobahőmérséklet személyre szabott beállítását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével, csak hogy a legfontosabbakat említsük.

Fűtés klímával

Már egyáltalán nem számít luxusnak a klímakészülékkel való fűtés. A Cascade klímaberendezések gondos tervezésüknek és kiváló minőségüknek köszönhetően képesek gazdaságilag racionális megoldást kínálni a helyiség fűtésére akár -22°C-os külső hőmérséklet esetén is.

LED kijelző

A Cascade klímák az ideális megoldást kínálják a rejtett kijelző segítségével, ami kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen.

 
Cold Plasma ionizátor

Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket, majd elektrosztatikus úton eltávolítja  azokat.  Kiszűri a cigarettafüstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.  Természetesen tiszta levegő a Cold Plasma technológia segítségével! A Cascade légkondicionálók nem csak a megfelelő hőmérséklet kialakításában segítenek, hanem a levegő károsanyag tartalmának csökkentésével is hozzájárulnak családja egészségéhez. A Cold Plasma technológia használatával a kockázatot jelentő influenza és egyéb vírusok jelenléte is lényegesen csökken a levegőben, ez pedig hatékonyan hozzájárulhat a légúti betegségek kialakulásának megelőzéséhez.  Az  allergiában  szenvedők tüneteit is enyhítheti, mivel képes a szoba levegőjében nagymértékben csökkenteni az irritáló pollenek számát. Megakadályozza a levegőben lévő baktériumok és spórák szaporodását. A folyamat során az ionizátor elpusztítja ezeket, és megtisztítja otthona levegőjét. Így kellemesebben és zavartalanul töltheti mindennapjait.

4 in 1 szűrő

A beltéri egységben 4 az 1-ben szűrő található, melynek elemei: 1 – Katalizátor szűrő (eltávolítja a formaldehidet és más illékony szerves vegyületeket, valamint a káros gázokat) 2 – Katekin szűrő (lebontja a baktériumokat és a kellemetlen szagokat) 3 – Aktív szénszűrő (elnyeli a levegőben lévő részecskéket és szagokat) 4 – C-vitamin szűrő (kitölti a levegőt a C-vitaminnal, ami erősíti az immunrendszert és jót tesz a bőrünk-nek).

„I feel” funkció

A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

„I set” funkció

Csak egy gombra van szükség. Ezen gomb megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállításoknak megfelelően működik.

8 °C-os temperálás

Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ̊C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energia megtakarítás mellett

3D légáram

Az automatikus 4 irányú légterelés lehetővé teszi a helyiség egyenletes hűtését, legyen a helyiség bármely részébe is felszerelve a BLACK ART beltéri egysége. Nem csak függőleges irányban szabályozható a légterelés, hanem vízszintesen is. Így optimálisan beállíthatja a légterelés irányát, vagy az automatika segítségével a helyiség-ben teljesen egyenletesen osztható el a befújt levegő.

Éjszakai üzemmód

4 féle – akár személyre is szabható – alvás üzemmód az optimális éjszakai pihenés feltételeit teremti meg. 4 fokozatú ventilátor. Hangtalantól a Turbó fokozatig, 4 sebesség finomhangolás a tökéletes fel-használói élmény érdekében.

 Automata leolvasztás

A hagyományos leolvasztó rend-szerekkel szemben, amik előre be-állított időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer csak akkor futtatja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg.

Aktív szénszűrő

Az aktív szén hatékonyan távolítja el a különböző szagokat, cigaretta füstöt, háziállatok szagát.

Automatikus újraindítás

A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

Öndiagnózis

Rendellenesség esetén a légkondicionáló berendezés egy hibakódot jelenít meg, ami nagymértékben elősegíti a probléma gyors és szakszerű megoldását.

Intelligens előmelegítés

Fűtő üzemmódban a készülék késlelteti a beltéri egység ventilátorának működését, ezáltal megakadályozza, hogy kellemetlen hideg levegő jusson a helyiségbe.

Turbo funkció

A beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.

Időzítő funkció

A légkondicionáló automatikus működési idejét lehet beállítani az időzítő funkció segítségével egy adott időintervallumra (nap, vagy hét) vonatkozóan.

Párátlanítás funkció

A párátlanítás segítségével a szoba hőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma.

Zár funkció

Gombkombináció használatával lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.

Beépített gázszivárgás érzékelő

A maximális biztonság érdekében a BLACK ART beltéri egysége gázszivárgás érzékelővel lett felszerelve, amely a hűtőközeg esetleges szivárgásakor azonnal figyelmeztető jelzést küld.

Anti-cold air

Fűtés üzemmódban a beltéri ventilátor sebességét az elpárologtató hőmérséklete határozza meg. Csak akkor kezd el működni a ventilátor, ha a hőmérséklet elég meleg, ezzel is megakadályozva a hideg levegő beáramlását a készülék bekapcsolásakor vagy leolvasztás után.

Komfortos hűtés

A  berendezés hűtés üzemmódban a levegő páratartalmát is csökkenti, ezáltal is biztosítja a megfelelő komfortot a felhasználók részére.

Smart air flow

A funkció beállításával hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul.

Csepptálca fűtés (fűtésre ajánlott készülékekben)

Fűtési üzemmódban a fűtött csepptálca meggátolja,  hogy  a  kültéri  egységben keletkezett  kondenzvíz  eljegesedjen,  ezáltal   biztosítva   annak   akadálymentes   kivezetését.  Nagy  hidegben  (csepptálca-fűtés hiányában) a kondenzvíz megfagyhat és a felgyülemlő jég kárt tehet a készülék ventilátor lapátjában és hőcserélőjében

Cascade klíma fűtésre

 

Kellemetlen szagok megszűntetése

Az aeroszolok által kibocsátott gázokat és egyéb szerves eredetű szagokat az aktív oxigén molekulák segítségével gyorsan megszünteti, ezzel is csökkenti azok kellemetlen, esetenként káros hatását.

Auto Clean

Kikapcsolás után a klímaberendezés tovább üzemel, ezzel kiszárítja a belső részekből a nedvességet, így megakadályozza a penész és a kellemetlen szagok kialakulását.

Típusválaszték

Ismerje meg a Cascade klíma termékeit és válassza ki a kínálatból az Önnek leginkább megfelelő modellt!

A kínálatban megtalálhatóak az oldalfali split típusú berendezések, valamint a fekete design klíma mellett a szabadon összeállítható multi (Free Match) készülékek is, melyek képesek egyetlen kültéri egységgel telepítve akár 5, vagy több helyiség együttes klimatizálására is. Az inverteres multi rendszer alkalmazása kisebb helyigénnyel bír, miközben többféle kivitelű (oldalfali, kazettás), külön-külön szabályozható beltéri egységekkel üzemeltethető.

* Black Art Design klíma
a hűvös elegancia

Cascade Black Art klíma

 • wifi vezérlés, elegáns megjelenés
 • 3D légáram, rejtett kijelző
 • beépített gázszivárgás érzékelő
 • „I set” funkció, ECO üzemmód
 • 4 in 1 szűrő, öndiagnosztika
 • szuper csendes, „I feel” funkció
 • öntisztító funkció, éjszakai üzemmód
 • anti-cold air, komfortos hűtés
 • H tarifa igénybe vehető, smart air flow

 

3,5 kW-os Cascade Black Art klíma
Cascade Black Art klíma tulajdonságai

* Cascade Vision klíma
fűtésre ajánlott készülék

Téli üzemelésre, fűtésre alkalmas klíma, a beépített kiegészítő fűtőbetét segítségével (csepptálcafűtés) akár -22 C hőmérsékletben is üzemel. A hatékonysága kiemelkedő, SCOP 4.

Intelligens leolvasztás segítségével a készülék csak akkor áll ki leolvasztani amikor tényleg szükséges.

Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés, jelentős energiamegtakarítás mellett képes 8°C-on tartani a hőmérsékletet. Ez óriási előny olyan épületek fűtésénél, amelyek a téli időszakban üresen állnak, pl. hétvégi házak, nyaralók esetén.

 • csepptálca fűtés, beépített wifi vezérlés
 • Cold Plasma ionizátor, „I feel” funkció
 • 8 °C-os temperálás, intelligens előmelegítés
 • párátlanítás funkció, automata lamellamozgatás fel-le
 • „Turbo” funkció, időzítő funkció, öndiagnózis
 • zár funkció, LED kijelző, H tarifa
 • automata leolvasztás, automatikus újraindítás


3,5 kW-os Cascade Vision klíma

WIFI vezérlés, 8°C Temperálás, “I feel” funkció
Párátlanítás, Turbó üzemmód

 

* Cascade Bora klíma
a nyári hűtés sztárja

 • wifi vezérlés, Cold Plasma ionizátor
 • „I feel” funkció, 8 °C-os temperálás
 • intelligens előmelegítés, párátlanítás funkció
 • automata lamellamozgatás fel-le
 • „Turbo” funkció, időzítő funkció
 • öndiagnózis, zár funkció, LED kijelző
 • automata leolvasztás, automatikus újraindítás


3,5 kW-os Cascade Bora klíma

* Cascade U-Crown klíma
Elegáns, formatervezett beltéri egység, LED kijelzővel, fűtés -30 C-ig!

Koronázza  meg  otthonát  a  széria  legszebb  modelljével!  A  beltéri  egység  minimalista  dizájnja  úgy  lett  kialakítva, hogy jól illeszkedjen a legtöbb belső építészeti stílushoz.

 • Működési tartomány fűtési üzemmódban – 30 C °-tól!
 • Cold Plasma ionizátor, Wi-Fi vezérlés
 • I feel funkció, 8 C °-os temperálás
 • Extra csendes működés, 3 D légterelés
 • Elegáns, formatervezett beltéri egység LED kijelzővel
 • H-tarifa igénybe vehető

 

Fűtés akár -30°C külső hőmérsékletig

A U Crown csúcstechnológiájának köszönhetően fűtési üzemmódban akár az extrém -30 fokos külső hőmérséklet esetén is kényelmes meleget varázsol az otthonába.

G10 technológiájú DC inverter vezérlés

A legújabb G10 inverter technológia segítségével a kompresszor rendkívül alacsony fordulatszámmal is képes üzemelni, ami további energiamegtakarítást eredményezhet.

A++/A+++/A++++ energiaosztály

A Cascade légkondicionáló berendezések a világelsők közé tartoznak energiahatékonyságban. Ezzel is csökkentve a környezetünkre gyakorolt szén-dioxid terhelést.

Elegáns, formatervezett beltéri egység, LED kijelzővel

Koronázza meg otthonát, a széria legszebb modelljével! A beltéri egység minimalista dizájnja úgy lett kialakítva, hogy jól illeszkedjen a legtöbb belső építészeti stílushoz.

7 fokozatú ventilátor

Hangtalantól a Turbó fokozatig, 7 sebesség finomhangolás a tökéletes felhasználói élmény érdekében.

Rádiófrekvenciás távirányító

A berendezéshez hasonlóan, praktikus távirányító a háttérvilágításnak köszönhetően könnyen olvasható. A távirányító érzékelője rögzíti az aktuális környezeti hőmérsékletet és továbbítja azt a beltéri egységnek. Ezek alapján az adatok alapján a készülék kiigazítja a hőmérsékletet és fokozza a komfortérzetet, adott esetben pedig energiát takarít meg.

 

Programozható megengedett zajszint

A maximum zajszintet 21 dB-re csökkenti, ezzel is az Ön zavartalan kényelmét szolgálja

Programozható, automatikus lamella mozgatás függőlegesen és vízszintesen

3,5 kW-os Cascade U-Crown klíma

Öntisztító funkció, WIFI vezérlés, “I feel” funkció
Fűtés -30°C külső hőmérsékletig, Turbó üzemmód
Hűtő teljesítmény3,5 kW, SEER/Energiaosztály hűtés7 / A++Fűtő teljesítmény3,6 kW, SCOP/Energiaosztály fűtés4,6 / A++Ajánlott szobaméret36 – 45 m2

* Cascade multi split klíma szettek
téliesítve, csepptálca fűtéssel, kombinálható, akár több helyiségbe

A multi split klíma nagy előnye, hogy csak egy kültéri egységet kell felszerelni több beltéri egységhez. A beltéri egységek külön szabályozhatóak.  Fontos, hogy itt külön kell megvásárolni a kültéri, és a beltéri egység(ek)et, és egyik sem használható a másik nélkül!

Cascade multi klíma

Cascade Free Match Vision CWH12VW multi klíma beltéri egység

Cascade Free Match CKH12BA kazettás beltéri egység

Cascade CWHD28 Free Match Multi kültéri egység

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!Hogyan vásároljunk klímát? És hogyan NE?

https://klima-budapest.eu/klima-tisztitas/

https://klima-budapest.eu/hisense-klima/

https://klima-budapest.eu/gree-klima/

Akciós klímák

Fűtés klímával

https://klima-budapest.eu/polar-klima/

Klíma tisztítás, klíma karbantartás

Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma   Klíma tisztítás

Új klíma előnyei

Klíma akciók

Klímaszerelés panellakásba