Syen klíma

Modern, sokféle funkcióval rendelkező, energiatakarékos hűtő-fűtő split klímát keres? Akkor nyugodt szívvel válassza a Syen klímát, mely sokféle beépített funkciót, hatékony szűrőket, fűtés rásegítést és innovatív alkalmazási lehetőségeket nyújt megfizethető árakon. A Syen klímákat 3+2 év garanciával lehet megvásárolni (3 év teljeskörű garancia + további 2 év a kompresszorra).

A Syen légkondicionálók tervezésekor a szakemberek több, mint 30 év technológiai  fejlődésének  eredményeit építették be klímáikba, hogy a  megbízhatóságot,  a  minőséget  és a  szépséget  a  modern  kor  elvárásait visszatükröző formába ölthessék. A Syen klíma  jól  strukturált,  letisztult termékkínálatával    mindenki    számára    megkönnyíti a választást. A legfőbb cél az árak kialakításánál az volt, hogy mindenki  számára elérhető, megbízható megoldást tudjanak kínálni  a  mindennapok  kényelméhez.   Így valóban elmondhatjuk, hogy a Syen klímaberendezések kiváló ár/érték arányú készülékek. A Gree gyárban készülő klímaberendezések ugyanolyan minőségűek, mint a Gree termékek. Ha nem ragaszkodik a Gree márkanévhez, akkor válassza bátran a Syen klímákat, A Gree márkánál kedvezőbb árakon.

“Syen klíma – komfortra tervezve”

Syen klíma

A Syen klíma berendezések főbb tulajdonságai:

Többszörös szűrőrendszer
A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.

Kellemes éjszakai mód
Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.

Wi-Fi vezérlés
Vezérelje a klímáját okostelefonról vagy akár táblagépről a világ bármely pontjáról.

Energia megtakarítás
Légkondicionáló vásárlásakor ugye Ön is hosszú távra tervez? A Syen Bora Plusz készülék az alacsony energiafogyasztás miatt is tökéletes választás, hiszen nem csupán hűtési üzemben energiatakarékos. Hűvösebb időjárás esetén gazdaságos fűtést is biztosít.

Intelligens leolvasztás
Amennyiben a hőmérséklet -5 °C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.

LED kijelző
A LED kijelző segítségével könnyen leolvashatóvá válik a hőfok az Ön számára akár nagyobb távolságból is, de a gyengén látók számára is okos megoldás.

8 °C-os temperálás
Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére. Egyenletes, 8 °C-os hőmérsékleten tartja a helyiséget akkor is, amikor Ön távol van.

I FEEL funkció
A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontján, ahol a legtöbbet tartózkodik, és a berendezés igazodni fog az Ön 1igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.


QUIET

Ezzel a gombbal lehet a berendezést csendes üzembe kapcsolni. A ventilátor a parancs hatására a legalacsonyabb fokozatba kapcsol.


FAN funkció

Hűtés vagy párátlanítás üzemmódban tartsuk lenyomva a „FAN ” gombot. A beltéri egység lemezkéiről a klímaberendezésünk leszárítja a nedvességet, így elkerülhetjük a penészedést és egészséges marad környezetünk.


HŐMÉRSÉKLET

A ,,LE-FEL” gomb megnyomásával tudjuk a hőmérsékletet szabályozni. Ha 2 mp-ig lenyomva tartja, a hőmérséklet gyors állítása lehetséges.


TURBO gomb

Ezzel a gombbal tudjuk a berendezést gyors hűtésre, vagy gyors fűtésre kapcsolni, így a készülék perceken belül kellemes hőérzetet teremt a helyiségben.


SLEEP gomb

Megnyomásával be-, illetve kikapcsolhatjuk az éjszakai üzemmódot. Ne felejtsük el, hogy a berendezés kikapcsolásakor törlődik a beállítás!

Syen klíma típus választék


* Syen Bora Plusz mono split klíma – a nyári hűtésre ajánlott készülék, most akciósan!

Elérhető luxus a megelégedettségért. Hűtésre és fűtésre is kiváló megoldás. Innovatív megoldásokkal a kényelmes életért.

Tökéletes választás környezete minőségének javítására, egy igazi nyárspecialista, szenzációs áron. Megbízható klíma otthonába, melyet elsősorban hűtésre ajánlunk. Válassza az Önnek megfelelő teljesítményű Syen Bora Plusz modellt, ha klímaberendezését főleg a forró nyári napokon szeretné használni és ha fontos az Ön számára, hogy többszörös szűrőrendszere segítségével, szinte észrevétlenül, csendesen biztosítsa a tiszta, friss, hűvös levegőt Önnek és családjának. Kis fogyasztással, gazdaságosan hűti le a lakást, vagy éppen fűti fel az őszi, hűvösebb átmeneti napokon.

A Syen Bora Plusz klíma tulajdonságai

Wi-Fi (2,4 Ghz) vezérlés
Ventilátor fordulat szabályozás
8 °C-os temperálás
Hűtés -15 °C külső hőmérsékletig
Fűtés -22 °C külső hőmérsékletig
Időzítés
LCD kijelző
Légáram függőleges irányának beállítása
Turbo funkció
Könnyen kezelhető
Óra beállítás/kijelzés
Ventilátor sebességének beállítása
Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL)

Syen_Bora Plusz 2,6 kw-os klíma

Syen Bora Plusz 3,2 kW-os klíma

* Syen Muse mono split klíma – fűtésre alkalmas – 22 fokig!

Vágyat keltő elegáns vonalvezetés, innovatív megoldások a kényelmes életért.

Szabályozza kényelmesen otthona hőmérsékletét! Új dizájn, megfizethető ár, fűtésre is ajánlott klíma. Kényelmi funkciói révén szinte észrevétlenül dolgozik azon, hogy az Ön igényeit maradéktalanul kielégítse. Teremtse meg saját és környezetének kényelmét a Syen Muse berendezéseivel! Ebben a klímában a modern funkciók együtt járnak a gazdaságos, költségkímélő és csendes működéssel. Természetesen ebben a típusban is megtalálhatóak a levegő tisztításához szükséges szűrők, védve ezzel a lakásban élők egészségét is működés közben.

A Syen Muse klíma tulajdonságai:


Wi-Fi (2,4 Ghz) vezérlés
Ventilátor fordulat szabályozás
Csepptálca fűtés
Cold plasma szűrő
8 °C-os temperálás
Hűtés -15 °C külső hőmérsékletig
Fűtés -22 °C külső hőmérsékletig
Időzítés, LCD kijelző
Légáram függőleges irányának beállítása
Turbo funkció, Könnyen kezelhető
Óra beállítás/kijelzés
Ventilátor sebességének beállítása
Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL)

Syen Muse 2,6 kw-os klíma

Syen Muse 3,5 kw-os klíma

* Syen multi rendszer – a gazdaságos klimatizálás több helyiséghez

A ház homlokzatán csak egy kültéri egységnek van helye, de Ön több helyiséget szeretne klimatizálni? Vagy a társasház nem engedélyez többet? Kényelmi, esztétikai szempontok miatt szeretne a házba csak egy klíma szettet? Erre lehet gazdaságos megoldás a Syen klíma multi rendszere – megfizethető árakon gazdaságos működést, beépített wifi vezérlést, – 22 fokig fűtésre alkalmas berendezést, I Feel rendszert és természetesen többszörös szűrőrendszert kap a vásárló. A multi klíma rendszereknél egy kültéri egységre több beltéri egységet csatlakoztathatunk. A Syen multi rendszerben kettő vagy három beltéri egység üzemeltethető. Ennél a klímarendszernél csak egy kültéri egység van, így kevesebb karbantartást igényel és még helytakarékosabb is.

Szerezze be a mobilalkalmazást!

Távolról is vezérelheti a Syen klímáját. Az alkalmazás letölthető Android és iOS rendszerre:
Google Play Alkalmazás
Letölthető az App Store-ból

Syen klíma wifi alkalmazás

A Syen készülékek magyarországi forgalmazója, mely a piacvezető Gree klímák forgalmazója is, több, mint 15 év sikeres szakmai múlttal rendelkezik. Biztos műszaki háttérrel állnak az ügyfelek rendelkezésére, folyamatos és megbízható az alkatrész utánpótlás.

Syen termékválasztékKérjen tőlünk egyedi árajánlatot!

Syen klíma berendezések szakszerű szerelése megfizethető
árakon Budapesten és Pest Megyében.


Telefon: +36-20-2613639

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!
Gree klíma

Gree klímák választéka

Klímaszerelés menete

https://klima-budapest.eu/hisense-klima/

Fűtés klímával

klima-budapest.eu

https://klima-budapest.eu/fisher-klima/
Hogyan vásároljunk klímát? És hogyan NE?

Akciós klímák

Fűtés klímával

Klíma tisztítás, klíma karbantartás

Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma

Klíma tisztítás

Új klíma előnyei

Klíma akciók