Gree fűtésre optimalizált klíma

Gree fűtésre optimalizált klíma

Gree fűtésre optimalizált klíma

 A fűtésre optimalizált klímák fűtésre lettek tervezve és széles működési tartományban képesek hatékonyan fűteni. Ez nem azt jelenti, hogy hűteni nem lehet velük, sőt úgy is hatékonyabbak, mint egyszerűbb társaik, de rengeteg olyan műszaki kiegészítést tartalmaznak, amik garantálják a hatékony, olcsó és hosszútávú működést. Ilyenek például:

  • nagyobb hőcserélők és ventilátorok 
  • erősebb kompresszor gőzbefecskendezéssel
  • leolvasztásnál alkalmazott hőcserélők, hőtárolók
  • karterfűtés
  • csepptálca fűtés
  • egyedi szoftverek
  • stb.

A Gree klíma márka nem csak Magyarországon, hanem az egész világon nagy népszerűségnek örvend. Piacvezető a klímagyártás területén, helyzetét folyamatos fejlesztésekkel, csúcsminőségű mérnöki megoldásokkal, elegáns megjelenésű termékeivel igyekszik megőrizni.

Amennyiben olyan klímát keresel, amely Magyarországon is megbízható technikai háttérrel rendelkezik, ráadásul akár 10 év garanciát is vállal termékeire a Gree klíma tökéletes választásnak fog bizonyulni. Kiváló ár-értékű termékek, melyekbe praktikus funkciók lettek beépítve, mint például az áramszünet memória, turbó gomb, kellemes éjszaka üzemmód, automata tisztítás, Cold plazma szűrő, többszörös szűrőrendszer, gyerekzár, LED kijelző… A Cold plazma légszűrő technológia hatástalanítja a baktériumok, vírusok, penészgombák 90%-át, megsemmisíti a kellemetlen szagokat és negatív töltetű ionokat enged be a légtérbe, ez által frissíti a levegőt. Több termékükben 3D légáram van. Legújabb termékük, a Gree Smart R pedig már Mesterséges Intelligenciával vezérelt és páratartalom szabályozással is rendelkezik.

Gree fűtésre optimalizált klíma


Példák Gree fűtésre optimalizált klíma választékunkból:


Várjuk megkeresését! Kérjen tőlünk árajánlatot!

Klíma berendezések szakszerű szerelése megfizethető árakon Budapesten és Pest Megyében.

Telefon: +36-20-2613639

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

10 legjobb klíma fűtésre

Klímaszerelés menete

Tudnivalók klíma vásárlás előtt

Fűtés klímával

klima-budapest.eu

Akciós klímák

Fűtés klímával

Klíma tisztítás, klíma karbantartás

Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma

Klíma tisztítás

Új klíma előnyei

Klíma akciók