klíma

Új klíma vásárlás

Egy új klíma 6 nem várt előnye

Váratlan előnyöket tapasztalhatunk, mikor régi klíma berendezésünket újra cseréljük

 

klima

 

 

 

Amikor meglévő klíma berendezésünk életkora eléri a 10 évet, lassan itt az ideje egy új légkondícionáló beszerzésén gondolkodni.  Azzal mindenki tisztában van, hogy egy új klíma szett sok évig biztosít számára és otthonának kellemes hűtést, megfelelő hőmérsékletet és felfrissítést. Nézzük hát meg, mely 6 előnynek örülhetünk ezen kívül új,

modern inverteres split klíma rendszer beszerzése esetén, kezdve az alacsonyabb villanyszámlától egészen a jobb beltéri levegő minőségig.

 

 Alacsonyabb energia felhasználás

 

A klíma berendezések hosszú utat tettek meg az elmúlt 10-20 évben. Ez jó hír lakásunk, családi házunk energia fogyasztása részére. A jelentősen lecsökkent energia felhasználás a legnagyobb előnye egy új légkondinak a régi, jelenlegi, legalább 10 éves rendszerekkel összehasonlítva. Az általunk forgalmazott minőségi inverteres split klímák jelentős fejlesztéseken estek át az energia hatékonyság területén, szigorú hatékonysági előírásoknak kell megfelelniük. Ma már az Európai Unió területén forgalomba hozható klímáknak a szezonális hűtési hatékonysági foka (SEER) minimum el kell, hogy érje a 4,6-os értéket. Természetesen már ettől jóval jobb SEER értékkel rendelkező típusok is vannak az általunk kínált készülékek között (pl.: 6-6,2 SEER), melyek már komoly megtakarítást tudnak jelenteni használatuk során a villanyszámlában.

 

Alacsonyabb fenntartási költségek

 

A klíma teljes működési élethosszát megnézve, a modern, megbízható klímaberendezések összes fenntartási költsége (karbantartás, javítás, teljes élethosszi áram fogyasztás…) jelentősen alacsonyabb elavult, régi társaikénál.

 

Megnövelt komfort

 

Minél idősebb klímaberendezést cserélünk le egy új készülékre, annál kellemesen meglepőbb lesz az új készülék által nyújtott komfort érzet. Egy prémium készülék felszerelése esetén pedig egyenesen verhetetlen komfortot varázsolhatunk otthonunkba, irodánkba.  Ezek a klíma készülékek széles választékban érhetők el kínálatunkban, melyek az inverteres működésnek köszönhetően a teljes működési sebességet apró lépésekben érik el. A kompresszoruk pedig hangszigetelt, így még azt sem fogod észrevenni, milyen keményen dolgozik a helyiség légterének hűtésén vagy fűtésén.

 

Tökéletesített beltéri levegő minőség

 

Mialatt a klímaberendezés lehűti otthonunkat, egyúttal a levegőt is megszűri, tisztán tartja. A legújabb készülékek minden eddiginél hatékonyabb levegő szűrő rendszert alkalmaznak, kiváló légtisztító képességgel, páratartalom szabályozással és ventilátor funkcióval. Amikor beszerzünk egy modern klímát, hozzá megkapunk egy hatékony szűrő rendszert is, mely segít megszabadulni a pollenektől, piszoktól, penésztől és egyéb, az otthonunkba bekerülő légszennyező anyagoktól. Ha otthonunk túl magas páratartalommal küzd, vagy ventillátorra van szükségünk, új klímaberendezésünk ezeknek a funkcióknak is meg tud felelni.

 

klíma

 

Megnövelt élettartam

Szeretne meggyőződni arról, hogy új klímaberendezésének élettartama a lehető lehető leghosszabb lesz?  Jótudni, hogy ezeket az új modelleket úgy tervezték, hogy legalább egy évtizedig magas színvonalon végezzék feladatukat. A kültéri klíma egységeket időjárásnak ellenálló festékkel vonják be, valamint az alkatrészeket korrózió álló anyagokból készítik, hogy így biztosítsák ellenálló képességüket mindenféle, szélsőséges időjárás esetén is.

 

További előnyök

 

Az idősebb klíma berendezések nem csak nem versenyképesek a mai high-tech jellemzőkkel és kiegészítő funkciókkal rendelkező modern készülékekkel szemben, de a legtöbb új hűtő-fűtő rendszernek még hosszú listányi előnye van hozzájuk képest. Például, ha vásárolni szeretne  zónázó rendszereket, vagy intelligens termosztátra szeretne váltani, ezeket mind megkaphatja egy új klímaberendezés megvásárlásával. Az egyéni hűtési lehetőségektől az energia takarékos funkciókig a legújabb technológiájú klímaberendezésekben ez mind megvan.

 

Próbálja ki Ön is, milyen hatalmas a különbség a mai készülékek javára, várjuk megkeresését!

Hívjon minket vagy kérjen árajánlatot emailben!

 

Email: info@klima-budapest.eu

Telefon: 06-20-2613639

 

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

 

 

 

Klíma tisztítás, karbantartás

 

Fűtő klíma            Fűtés klímával

 

Tudnivalók klíma vásárlás előtt

 

klima-budapest.eu

 

Forgalmazott klíma márkák

 

Fujitsu klíma                 Fisher klíma                  Gree klíma

 

klíma