Fűtésre optimalizált klímák szereléssel


Fűtésre optimalizált klímák szereléssel

Klímavásárlás: fűtésre is használható?

A klímaberendezések egyre népszerűbbek, és már nem csak a nyári hőségben használják őket. A modern klímák ugyanis tökéletesen alkalmasak az év bármely szakában történő fűtésre is. Gazdaságos, kényelmes, tiszta, környezetbarát fűtési mód, ráadásul a nyári hűtés is meg van vele oldva! Ráadásul a H-tarifa korlátlanul kedvezményes áron elérhető a téli fűtési időszakban.

Klímával fűteni gazdaságos?

A klímával való fűtés körülbelül négyszer annyi fűtési teljesítményt eredményez, mint amennyi elektromos áramot fogyaszt. Ez az érték egy jó, fűtésre optimalizált klímánál 5 is lehet! Ez pedig gazdaságos fűtési módot jelent.

Mi a legfontosabb a klímaválasztásnál?

A klímaválasztásnál számos szempontot kell figyelembe venni. A legfontosabbak a következők:

  • Teljesítmény: A klímának megfelelő teljesítményűnek kell lennie ahhoz, hogy hatékonyan felfűthesse az adott helyiséget.
  • Fűtési hatásfok: A fűtési hatásfok azt mutatja meg, hogy mennyi hőenergiát állít elő a klíma 1 kilowatt bevitt elektromos energiából. A magasabb fűtési hatásfok gazdaságosabb fűtést eredményez.
  • Működési tartomány: A működési tartomány azt mutatja meg, hogy milyen hőmérsékleten tud a klíma hatékonyan fűteni. A szélesebb működési tartományú klímák nagyobb hőmérsékletkülönbség esetén is képesek hatékonyan fűteni.

Fűtésre optimalizált klímák szereléssel együtt

A hűtő-fűtő klímák között is találhatunk olyanokat, amelyeket kifejezetten a fűtésre optimalizáltak. Ezek a klímák kiemelkedően jó fűtésteljesítménnyel rendelkeznek, és széles működési tartományban képesek hatékonyan fűteni.

A klímavásárláskor fontos, hogy alaposan tájékozódjunk, és a megfelelő klímát válasszuk ki. Ha a megfelelő klímát választjuk, és bizonyos feltételek teljesülnek, akkor akár gazdaságosan is fűthetünk klímával.


Fűtésre optimalizált klímák szereléssel együtt

Ezek a készülékek egészen más elven működnek, mint egy elektromos radiátor, vagy éppen egy gázkazán. Tehát ha belátjuk, hogy azzal csak jót tehetünk, ha olyan klímát választunk, mely nem csak nyáron, de ősszel, vagy télen is bátran használható fűtésre, már csak azt kell kitalálnunk, hogy milyen készülék mellett tegyük le a voksunkat. 
Az, hogy az adott klímaberendezés mennyibe fog kerülni, leginkább a felhasználó igényeitől függ, éppen emiatt érdemes lehet oldalunkon szét nézni, annak érdekében, hogy a számodra legideálisabb készüléket válaszd végül!


Miért van szükség a felmérésre, ha hűtő-fűtő klímát szeretnénk? 

Valószínűleg mindenki olyan klímaberendezést szeretne vásárolni, mellyel használat során biztosan meg lesz majd elégedve, éppen emiatt a választást nem érdemes elkapkodni. 
Ezért lehet érdemes klímaszerelő segítségét is kikérned azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen típusú, milyen márkájú, illetve, hogy milyen teljesítménnyel bíró klímát vásárolj meg. 
Cégünk munkatársai egy helyszíni felmérés alkalmával tudnak segíteni azzal kapcsolatban, hogy megtaláld a számodra legideálisabb készüléket. A felmérés ára ingyenes.

fűtésre optimalizált klímák szereléssel

Fűtésre optimalizált klímák szereléssel

A fűtésre optimalizált klíma kiválasztása mellett kulcsfontosságú annak szakszerű felszerelése. A klíma szakszerű üzembe helyezése a klíma hosszú élettartam és kifogástalan működés alapfeltétele.

Biztonságos fűtést is jelent a hőszivattyús fűtő klíma,

hiszen nincs füst vagy CO mérgezés lehetősége. Kényelmes, mivel időre programozható, nem kell tárolni, nem kell hozzá kémény sem, így kiépítésének költségét és a kéményseprői procedúrát is elfelejthetjük.

A hűtő-fűtő klíma rendszer megvásárlása nem kerül annyiba, mint egy gázkazános központi fűtés. Ráadásul nem vesznek el helyet a szobákban a csövek, radiátorok, nem csúfítják el a lakást. Sőt, inkább emelik otthona értékét, szebbé varázsolják a szép, modern készülékek!

Temperáló fűtésre is lehetőséget biztosít a klíma, akár a nyaralóban is vagy ha otthonunkat napokig-hetekig télen üresen hagyjuk, melyet távolról is beállíthatunk, ellenőrizhetünk.

A klímaszerelés aktuális díjairól bővebb információk


Példák fűtésre optimalizált klíma választékunkból:


Bízza ránk a fűtésre optimalizált klímájának beszerelését! Kérjen tőlünk árajánlatot!

Klíma berendezések szakszerű szerelése megfizethető árakon Budapesten és Pest Megyében.

Telefon: +36-20-2613639

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

10 legjobb klíma fűtésre

Klímaszerelés menete

Tudnivalók klíma vásárlás előtt

Fűtés klímával

klima-budapest.eu

Akciós klímák

Fűtés klímával

Klíma tisztítás, klíma karbantartás

Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma

Klíma tisztítás

Új klíma előnyei

Klíma akciók