AUX klíma


Az AUX klíma a klimatizálás egyik vezető cégcsoportja

Az AUX Group vállalatcsoport 1986 óta gyárt légkondicionáló berendezéseket, hőszivattyúkat és egyéb háztartási készülékeket. A cég székhelye Ningbo, Kínában található, de gyártóbázisokkal és fejlesztőközpontokkal rendelkezik Japánban, Brazíliában, Indonéziában, Thaiföldön, Lengyelországban is. Az AUX több mint 30 000 alkalmazottat foglalkoztat, és éves gyártókapacitása meghaladja a 40 millió klímaszettet.

A cég kiemelkedő sikerei közé tartozik:
 • Kína ötszáz legnagyobb vállalata közé tartozik
 • Naponta 120 000 légkondicionáló berendezést gyárt
 • A világ egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő klímaberendezés gyártója
 • 2019-ben Japánban kutató-fejlesztő központot hozott létre a fejlődésének elősegítése érdekébe

Az AUX termékei a világ legfejlettebb gyártósorain készülnek, szigorú ellenőrzés mellett, garantálva a kiváló minőséget. Az AUX klíma piacának vezető szereplője, elkötelezett a minőség, a megbízhatóság és az innováció iránt. A cég célja, hogy termékeivel az egész világon jelen legyen, és komfortosabbá tegye az emberek életét.

AUX klíma

Az AUX klíma innovatív funkciói

Health funkció hidegplazma-generátorral

A sterilizáló hatású hidegplazma-generátor az apróbb szennyeződéseket, vírusokat és baktériumokat akár 90%-os hatékonysággal képes eltávolítani a levegőből, ezzel védve az Ön és családja egészségét.

Health funkció UV sterilizálóval

Az egészségvédelem fokozásához az UV sterilizálóval felszerelt készülékeink jelentik a legtökéletesebb választást. Az UV sterilizáló ugyanis a vírusok, a baktériumok és a gombák mellett a nagyobb méretű organizmusok ellen is hatásos lehet. A technológiának köszönhetően a helyiség levegőjét akár 98% hatásfokkal fertőtlenítheti már 1 óra üzemeltetés után.

UltraSilent csendes működés

Hűtés üzemmódban a beltéri egység ventilátora egészen alacsony zajszinttel [akár 19 dB(A)] működik, így biztosított a zavartalan pihenés. Az UltraSilent csendes működés üzemmóddal a hűs levegő folyamatosan áramlik zavaró zajhatások nélkül.

AntiFungus gombamentesítő funkció

A készülék kikapcsolását követően rövid felfűtéssel és légáramoltatással kiszárítja a beltéri egységet, ezáltal lassítja annak gombásodását, a kellemetlen szagok kialakulását.

iFeel adaptív hőmérsékletszabályzás

A távirányítón érzékelt hőmérséklet alapján szabályozza a berendezés működését. A funkció használatával a tartózkodás helyéhez igazíthatja a kívánt hőmérsékletet.

AntiFreeze temperáló funkció

A funkció bekapcsolásával a gyárilag beállított 8 °C fokon üzemel a készülék. Ezzel gazdaságos működés mellett tartja fagymentesen a nem lakott helyiséget, épületet (pl. nyaraló).

 iClean öntisztító funkció

A helyiség levegőjében lévő pára (kondenzáció) segítségével a készülék „átmossa”, majd leszárítja a beltéri egység hőcserélőjét, ezzel eltávolítva a hőcserélőn lerakodó port és egyéb szennyeződéseket.

Flow4D légbefúvó rendszer

A beltéri egység képes vízszintes és függőleges irányú motorosan vezérelt légterelésre. Az utolsó beállítás automatikusan tárolásra kerül, így ki- és bekapcsoláskor, illetve üzemmódváltáskor is megmarad.

H-tarifa kompatibilitás

Automatikus tálcafűtés

 Az Advanced Heating Belt technológia fűtés üzemmódban lassítja a jégképződést a kültéri egység alsó részében (tálca), ezáltal segítve a folyamatos és hatékony működést télies körülmények között is.

Intelligens leolvasztás

A kültéri egység jegesedését külön szenzor felügyeli és szükség esetén a készülék automatikusan leolvasztja a hőcserélőn képződött jeget, ezzel biztosítva a hatékony fűtést.

 Fűtés –25 °C külső hőmérsékletig

Köszönhetően többek között a beépített tálcafűtésnek, az adaptív leolvasztási ciklusoknak, valamint a Pro széria megnövelt kültéri kondenzátor felületeinek, extrém alacsony külső hőmérséklet mellett is képes fűteni a készülék.

AUX klíma típusválaszték

* AUX Delta 2 klíma széria:

Tökéletes harmónia a formatervezés és a funkcionalitás között

Díjnyertes formatervezés, kifinomult technológia, fűtés -25 C-ig: az AUX Delta 2 klíma nem csupán hűti és fűti a helyiséget, de lenyűgöző dizájnnal is büszkélkedhet, amely elnyerte az iF Nemzetközi Tervező Fórum díját. Az organikus forma és a matt borítás harmonikus egységet alkot, amely bármilyen belső térbe tökéletesen illeszkedik.

Az AUX Delta 2 klíma nem csak szép, de okos is!

 • Innovatív technológia: a legmodernebb technológiát alkalmazza a kellemes klíma biztosításához. Akár a hőség elől keres menedéket, akár a hideg téli napokon szeretne extra fűtést, mindig tökéletes hőmérsékletet biztosít.
 • Csendes működés: A továbbfejlesztett légterelők és a Flow4D levegőbefúvó rendszer gondoskodik a légáramlás egyenletes eloszlásáról, miközben a készülék rendkívül csendesen üzemel.
 • Tiszta levegő:  többféle szűrővel és UV sterilizálóval van felszerelve, amelyek megtisztítják a levegőt a szennyeződésektől és allergénektől, így Ön és családja egészségesebb környezetben élvezheti a friss levegőt.

* AUX Omega 2 klíma széria: Kényelem és elegancia feketében

Az AUX Omega 2 klímaberendezés nem csupán hűti és fűti otthonát, de lenyűgöző dizájnjával is beragyogja a teret. A gondosan kidolgozott japán formatervezés összetéveszthetetlenné teszi az Omegát. Az elegáns, üveghatású előlap és a magasfényű fekete borítás tökéletesen illeszkedik a modern enteriőröbe, és igazi ékköve lesz otthonának.

A stílusos megjelenés mellett az Omega 2 a megbízhatóságot és az energiahatékonyságot is garantálja. A gondos tervezésnek köszönhetően a klímaberendezés csendesen és hatékonyan üzemel, miközben alacsony üzemeltetési költségekkel büszkélkedhet.

Az AUX Omega 2 számos funkcióval és technológiai vívmánnyal teszi még komfortosabbá a klímaélményt:

 • Okosvezérlés: A klímaberendezés okostelefonról vagy táblagépről is vezérelhető, így kényelmesen beállíthatja a kívánt hőmérsékletet és funkciókat.
 • Adaptív hőmérsékletszabályzás: A klímaberendezés automatikusan érzékeli a helyiség hőmérsékletét és páratartalmát, és a beállított komfortzónának megfelelően hűti vagy fűti a teret.
 • Hidegplazma-generátor: A hidegplazma-generátor elpusztítja a levegőben lévő baktériumokat és allergéneket, így mindig friss és tiszta levegőt biztosít otthonában.
 • További funkciók: Wifi vezérlés, éjszakai üzemmód, időzítő funkció, turbóhűtés/fűtés, automatikus újraindítás

Ha tökéletes összhangot keres a dizájn, a funkcionalitás és a kényelem között, az AUX Omega 2 klímaberendezés a tökéletes választás az Ön számára.

* AUX Sigma klíma széria: Az acélszürke szépség

Az AUX Sigma klímaberendezés nem csupán hűti és fűti otthonát, de lenyűgöző dizájnjával is magával ragadja. A szálcsiszolt előlap és az acélszürke borítás párosa erőteljes megjelenést kölcsönöz a klímának, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen modern enteriőrbe.

A Sigma nem csak szép, de okos is! A modern technológiának köszönhetően a klímaberendezés csendesen és hatékonyan üzemel, miközben alacsony üzemeltetési költségekkel büszkélkedhet. A Sigma tökéletes megoldást nyújt a komfortos, csendes és egészséges környezet megteremtéséhez, akár távolról is vezérelheti.

Az AUX Sigma klímaberendezés főbb jellemzői:

 • Elegáns dizájn: A szálcsiszolt előlap és az acélszürke borítás párosa erőteljes megjelenést kölcsönöz a klímának.
 • Csendes működés: A modern technológiának köszönhetően a klímaberendezés csendesen üzemel, így nem zavarja a pihenését vagy munkáját.
 • Hatékony hűtés és fűtés: A Sigma klímaberendezés hatékonyan hűti és fűti otthonát, még a legmelegebb és leghidegebb napokon is.
 • Alacsony üzemeltetési költségek: A Sigma klímaberendezés energiatakarékos, így alacsony üzemeltetési költségekkel büszkélkedhet.
 • Távoli vezérlés: A Sigma klímaberendezés okostelefonról vagy táblagépről is vezérelhető, így kényelmesen beállíthatja a kívánt hőmérsékletet és funkciókat.

Ha tökéletes összhangot keres a dizájn, a funkcionalitás és a kényelem között, az AUX Sigma klímaberendezés a tökéletes választás az Ön számára.

* AUX Magma klíma széria: Szuper hatékonyság minden időben

Az új fűtésre optimalizált AUX Magma klíma megérkezett. Szuper hatékony akár a nyári hőségben, akár a téli hidegben. Az AUX Group legújabb fejlesztése, minden eddiginél kevesebb energia felhasználásával teremt optimális hőmérsékletet. A megszokott teljesítmény rendkívül alacsony fogyasztással párosul, ez az amitől az új Magma szuper hatékony minden időben.  Kimagasló enegia megtakarítás: A+++ energiaosztály, SCOP 4,6, SEER 8,5!


AUX klímaválaszték:Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot!

AUX klíma berendezések szakszerű szerelése megfizethető
árakon Budapesten és Pest Megyében.


Telefon: +36-20-2613639

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!
Klímaszerelés menete

https://klima-budapest.eu/hisense-klima/

Fűtés klímával

klima-budapest.eu

Akciós klímák

Fűtés klímával

Klíma tisztítás, klíma karbantartás

Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma

Klíma tisztítás

Új klíma előnyei

Klíma akciók