klíma

Gree klíma

Posted

A Gree légkondicionálókban bíznak legjobban a vásárlók

Gree klíma – egy klímás sikertörténet

 

Miért is jó választás a világ legnagyobb klímagyártó cégének termékét választania? Mi mindent tud egy Gree klíma? Valóban olyan csendesen és gazdaságosan működik, ahogy hirdetik?  Elsősorban azért jó Gree klímát szereltetni otthonunkba, irodánkba, mivel a gyár kifejezetten a klímák gyártására specializálódott, ezen a területen igyekszik minél tökéletesebb termékeket előállítani.

A Gree gyár a kínai Zhuhai-ban alakult 1991-ben. Mára a kutatás-fejlesztések következtében, az új gyártási technológiai, értékesítési és marketing módszerek bevezetésének eredményeként a nemzetközi légkondicionáló iparág vezető szereplője lett.

Termékeivel a világ 200 országának piacán van jelen. 2012 óta a gyár első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján. A széles termékválasztéknak, a jó minőségnek, az egyedi értékesítési módszernek köszönhetően mára világszerte, több mint 300 millió felhasználó otthonában van Gree klímaberendezés.

A gyár világszerte erősítve a Gree népszerűségét az elmúlt években több nagy nemzetközi beruházásnak volt a nyertese, beszállítója. Többek között hozzájárult a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok, a 2010-es FIFA Világbajnokság Dél-Afrikában, vagy a 2014-es Téli Olimpia Socsi-ban, projektek megvalósulásához.

A Gree az egyetlen kínai gyártó a HVAC területen, ami elnyerte a „World Brand” kitüntetést. 2015-ös évben a Forbes magazin kimutatása alapján a Gree lett a világ 385. legnagyobb nyilvános cége, és ezzel a világ legnagyobb lakossági klíma gyártója. Az eltérő igények kielégítésére közel 10 000 klímatípust fejlesztettek ki.

 

Gree klíma

 

Miben különbözik a Gree klíma más gyártók légkondicionálóitól?

A Gree készülékek kiemelkednek a piac széles kínálatából azzal, hogy az inverteres klímák között is az egyik leghalkabbnak számítanak. Ennek pedig nagy jelentősége van, hiszen hónapokon keresztül fogjuk hallgatni a kiválasztott klímaberendezés hangját.

Különösen megbízhatóak az extra szabványoknak való megfelelés miatt. Mivel a márka ekkora mennyiségben gyártja a készülékeket, így nem kell aggódnunk az alkatrész-utánpótlás miatt sem, biztos, hogy még sokáig elérhetőek lesznek a javításhoz szükséges kiegészítők.

A Gree klímák előnye az is, hogy mindegyik készüléke képes leolvasztásra. Ennek téli üzemmód esetén van jelentősége: ekkor a kültéri egységben lévő kondenzátor könnyen megfagyhatna a nagy hidegben, ha nem lenne az automatikus leolvasztás funkció, mely rendszeres időközönként gondoskodik a leolvasztásról, így nem csak megvédi az egységet, hanem jobb hatásfokú lesz maga a fűtés is.

A légkondicionáló berendezések kapcsán gyakran felmerül fontos kérdésként a tisztítás kérdése, mivel a párás közeg, vagy önmagában a körbeforgatott levegő is táptalaja lehet a fertőzéseknek. A Gree több szűrő mellett egy speciális katechin szűrőt is kínál ennek megelőzésére. Ez zöld tea kivonatból készül, mely jól megfogja a port és az antibakteriális felület a baktériumok 95%-át megsemmisíti.

Sok típusnál a beépített Wi-Fi érzékelőnek köszönhetően már távolról is vezérelhetjük klímánkat, így mire hazaérünk, már egy kellemes hőmérsékletű lakás vár minket otthon.

További extra dolog az I feel funkció, melynek segítségével a központi egység érzékeli a levegő hőmérsékletét a távirányító környezetében. Nem probléma, hogy a meleg levegő felfelé száll, a klíma pedig annak hőmérsékletéhez igazodik: ehelyett a távirányító környezetéhez szabja a saját működését a maximális komfortérzet érdekében.

 Gree klíma I-feel funkció

 

 

 

Különféle Gree klíma típusok és főbb jellemzőik

A digitális technológia a klímaberendezések terén is számos új megoldást nyújt, ilyen például a Gree által kifejlesztett és bemutatott, okostelefonnal irányítható inverteres klíma. A fejlesztők szerint erre azért van szükség, mert gyakori probléma, hogy rohanó világunkban a klíma bekapcsolva marad, és feleslegesen, akár napokig is hűti a lakást. Elég letölteni a Gree Smart okostelefonos alkalmazást és a világ bármely pontjáról nyomon követhető és vezérelhető a klíma működése.

 

Gree klíma

 

Idáig jutva már világos: a Gree egy minőségi klíma, jó választás lehet akár otthoni, akár nagyobb irodák számára, hiszen inverteres, magas hatásfokkal működik, költséghatékony és kiemelt figyelmet fordít az egészségre is.

 

A legjobb ár-érték arány otthonra: Gree Lomo Plus klíma

G10 invertert használ, ami a Gree saját inverteres megoldása: akár 1 GHz-ig képes a kompresszor fordulatszámát lecsökkenteni – Ez számodra azt jelenti, hogy nagyobb magas energiahatékonyságot képes elérni – jobb teljesítmény, kevesebb költség! Ennek köszönhetően az energiaosztálya A++.  A klímaberendezésben van Wi-Fi, tartalmazza az I feel funkciót és többszörös szűrőrendszerrel biztosítja a tiszta levegőt.

 

Okos és takarékos lakótárs:  a Gree Smart klíma

A Lomo Plus funkciói (G10 inverter, A++ energiaosztály, beépített WIFI, I feel funkció) kiegészülnek egy letisztult designnal és a 3D légáram technológiával. A 3D légáram technológia a függőleges és vízszintes terelőlapátok sokféle beállítását teszi lehetővé, így a berendezés a lehető leggyorsabban képes lehűteni a teljes helyiséget, a szoba összes sarkát.

 

Prémium kategória: Gree U-Crown klíma

Ha az exkluzív kialakítás és a prémium minőség híve vagy, akkor ez lesz a te választásod. A U-Crown segítségével akár -30 fokban is gondoskodhatsz a lakótér fűtéséről, mert ez a készülék ekkora teljesítményre is képes. Ráadásul mindezt extra halkan teszi, mert kiemelten figyeltek a csendes működés kialakítására. A korábban már megismert tulajdonságokon felül (G10 inverter, A++ energiaosztály, Wi-Fi, I feel) a berendezés elegáns megjelenését a króm kivitelezés biztosítja.

A különleges Cold Plasma levegőtisztító rendszer egy hatékony ionizátor többszörös szűrőrendszerrel kombinálva. Ez gondoskodik arról, hogy a levegő friss és tiszta legyen: a baktériumok 90%-át semlegesíti.

Bármelyik Gree klímát választjuk is, biztosak lehetünk benne, hogy egy megbízható minőségű készülékkel leszünk gazdagabbak, ami maximális komfortérzetet biztosít majd sokáig számunkra.

 

Gree klíma

 

Gree inverteres klíma típusok részletes tulajdonságai:

 

Gree Lomo Plusz inverteres klíma
A++ energiaosztály, beépített WIFI,  alacsony zajszint, 1 W-os készenléti fogyasztás, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, többszörös szűrőrendszer
fűtés – 15C-ig, 8 C-os temperáló fűtés mód,  I Feel szenzor

 

Gree Comfort Plusz inverteres klíma
A+ energiaosztály, alacsony zajszint, 1 W-os készenléti fogyasztás, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, többszörös szűrőrendszer

Gree Confort X klíma

fűtés – 20 C-ig!, 8 C-os temperáló fűtés mód, téliesítés, I Feel szenzor, szerverszobák hűtésére is alkalmas

 

Gree Comfort X inverteres klíma
A++ energiaosztály, beépített WIFI, alacsony zajszint, 1 W-os készenléti fogyasztás, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, többszörös szűrőrendszer
fűtés – 20 C-ig!, 8 C-os temperáló fűtés mód, téliesítés, I Feel szenzor, szerverszobák hűtésére is alkalmas

 

Gree Amber inverteres klíma
A+++ energiaosztály, alacsony zajszint, beépített WIFI vezérlés, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, többszörös szűrőrendszer
fűtés – 20 C-ig, 8 C-os temperáló fűtés mód, téliesítés, I Feel szenzor,

 

Gree U-Crown inverteres klíma
– design klíma extra funkciókkal

A U-Crown beltéri egységek formatervezése egyedülálló:  anyaga a luxusautók felszínét idézi és vastagsága mindössze 170 mm.
A++ energiaosztály, WIFI vezérlés, extra csendes (19 dB!), téliesítés
8 C-os temperáló fűtés mód, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, I Feel szenzor
kellemes éjszakai mód, 1 W-os készenlét, 3D légterelés
Fűtés egyedülálló módon – 30 C-ig!, hűtés – 18 C-ig

A Gree gyár legújabb fejlesztése a kétfokozatú, változtatható fordulatszámú kompresszor, mely a Gree U-Crown sorozatba lett beépítve.

 

Gree U-Crown Klíma

 

Mit jelent a kétfokozatú kompresszor?

A különbség az egyfokozatú és a kétfokozatú kompresszor között pont úgy írható le, mint a számítógépek esetében az egymagos CPU és a
kétmagos CPU között. A kétfokozatú kompresszor úgyszólván egy „erősebb szívről” gondoskodik a berendezések számára. Így a téli szezonban a fűtési kapacitás 40%-al, a nyári szezonban a hűtési kapacitás pedig 35%-al javulhat. A hűtőipari fejlesztéseknek ez a technológiai áttörése korszakalkotó jelentőségű – a Gree Electric méltán érdemelte ki az innovatív vezető címet a légkondicionáló iparban. A vizsgálatok bebizonyították, hogy az U-Crown szériák még -30 oC-os hőmérsékletnél is képesek fűteni, valamint +54 oC-nál hűteni, miközben a fűtési és a hűtési kapacitás 30%-40%-al javul. Ha a légkondicionáló 8 órát működik éjszaka, akkor is csak 0,125kWh a fogyasztása, vagyis 8 óra éjszakai működéshez
mindösszesen 1 kWh elektromos áram szükséges.

A széles lamella kialakításnak köszönhetően a zajszint lecsökkenhet 18 dB-re is!

A Gree U-Crown klímák főbb tulajdonságai:
beépített WI-FI-vel gyárilag felszereltek,
-30 C-os működési tartomány, A++/A++ energiaosztály
Cold Plasma szűrő, I-Feel szenzor, 8 C-os temperáló fűtés,
zajszint 19 dB-től

Gree U-Crown Inverter 2,6 inverteres klíma bruttó359.931,- Ft,
Gree U-Crown Inverter 3,5 inverteres klíma bruttó 378.219,- Ft,
Gree U-Crown Inverter 5,3 inverteres klíma bruttó 410.223,- Ft

 

 

 

 

Gree klíma Cold Plasma

További Gree termékek:

* hőszivattyúk,
* fan-coilok,
* parapet klímák
* VRV rendszerek
* légcsatornás klímák
* kazettás klímák
* Gree multi klíma rendszerek Comfort és Viola beltérivel
* párátlanító
* Gree mobil klíma (A osztály)

Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot!

Gree klímák szakszerű szerelése megfizethető
árakon Budapesten és Pest Megyében.

 

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

Gree klíma

Gree klíma hírek:

Hazánké a legjobban teljesítő Gree vezérképviselet

A Gree légkondicionálókban bíznak legjobban a vásárlók

Gree+ Applikáció (Android)

Gree+ Applikáció (Apple)

 

Segítséget a Wi-Fi vezérlés  beállításához:

 

 

 

Gree klímák választéka

Klímaszerelés menete

klímás tudnivalók

Tudnivalók klíma vásárlás előtt

Fűtés klímával

Klíma referenciák

klima-budapest.eu

Gree inverteres klímák

 

 

Hogyan vásároljunk klímát? És hogyan NE?

Panasonic klíma

Cascade klíma

A klímaszerelés menete

Akciós klímák

Fűtés klímával

Klíma tisztítás, klíma karbantartás

Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma

Klíma tisztítás

Új klíma előnyei

Klíma akciók

Klíma szereléssel együtt

Gree klíma

Summary
Description
Gree klíma - Magyarország első számú klíma márkája, a világ legnagyobb számban gyártott és eladott klímája.
Author
Publisher Name
Miért is jó választás a világ legnagyobb klímagyártó cégének termékét választania? Mi mindent tud egy Gree klíma? Valóban olyan csendesen és gazdaságosan működik, ahogy hirdetik? A Gree készülékek kiemelkednek a piac széles kínálatából azzal, hogy az inverteres klímák között is az egyik leghalkabbnak számítanak. Minden készülékük alkalmas a téli leolvasztásra, wifis készülékek