klíma

Gree klíma

 

Gree klíma – egy klímás sikertörténet

 

Miért is jó választás a világ legnagyobb klímagyártó cégének termékét választania? Mi mindent tud egy Gree klíma? Valóban olyan csendesen és gazdaságosan működik, ahogy hirdetik?  Elsősorban azért jó Gree klímát szereltetni otthonunkba, irodánkba, mivel a gyár kifejezetten a klímák gyártására specializálódott, ezen a területen igyekszik minél tökéletesebb termékeket előállítani.

A Gree gyár a kínai Zhuhai-ban alakult 1991-ben. Mára a kutatás-fejlesztések következtében, az új gyártási technológiai, értékesítési és marketing módszerek bevezetésének eredményeként a nemzetközi légkondicionáló iparág vezető szereplője lett.

Termékeivel a világ 200 országának piacán van jelen. 2012 óta a gyár első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján. A széles termékválasztéknak, a jó minőségnek, az egyedi értékesítési módszernek köszönhetően mára világszerte, több mint 300 millió felhasználó otthonában van Gree klímaberendezés.

A gyár világszerte erősítve a Gree népszerűségét az elmúlt években több nagy nemzetközi beruházásnak volt a nyertese, beszállítója. Többek között hozzájárult a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok, a 2010-es FIFA Világbajnokság Dél-Afrikában, vagy a 2014-es Téli Olimpia Socsi-ban, projektek megvalósulásához.

A Gree az egyetlen kínai gyártó a HVAC területen, ami elnyerte a „World Brand” kitüntetést. 2015-ös évben a Forbes magazin kimutatása alapján a Gree lett a világ 385. legnagyobb nyilvános cége, és ezzel a világ legnagyobb lakossági klíma gyártója. Az eltérő igények kielégítésére közel 10 000 klímatípust fejlesztettek ki.

 

Gree klíma

 

Miben különbözik a Gree klíma más gyártók légkondicionálóitól?

A Gree készülékek kiemelkednek a piac széles kínálatából azzal, hogy az inverteres klímák között is az egyik leghalkabbnak számítanak. Ennek pedig nagy jelentősége van, hiszen hónapokon keresztül fogjuk hallgatni a kiválasztott klímaberendezés hangját.

Különösen megbízhatóak az extra szabványoknak való megfelelés miatt. Mivel a márka ekkora mennyiségben gyártja a készülékeket, így nem kell aggódnunk az alkatrész-utánpótlás miatt sem, biztos, hogy még sokáig elérhetőek lesznek a javításhoz szükséges kiegészítők.

A Gree klímák előnye az is, hogy mindegyik készüléke képes leolvasztásra. Ennek téli üzemmód esetén van jelentősége: ekkor a kültéri egységben lévő kondenzátor könnyen megfagyhatna a nagy hidegben, ha nem lenne az automatikus leolvasztás funkció, mely rendszeres időközönként gondoskodik a leolvasztásról, így nem csak megvédi az egységet, hanem jobb hatásfokú lesz maga a fűtés is.

A légkondicionáló berendezések kapcsán gyakran felmerül fontos kérdésként a tisztítás kérdése, mivel a párás közeg, vagy önmagában a körbeforgatott levegő is táptalaja lehet a fertőzéseknek. A Gree több szűrő mellett egy speciális katechin szűrőt is kínál ennek megelőzésére. Ez zöld tea kivonatból készül, mely jól megfogja a port és az antibakteriális felület a baktériumok 95%-át megsemmisíti.

Sok típusnál a beépített Wi-Fi érzékelőnek köszönhetően már távolról is vezérelhetjük klímánkat, így mire hazaérünk, már egy kellemes hőmérsékletű lakás vár minket otthon.

További extra dolog az I feel funkció, melynek segítségével a központi egység érzékeli a levegő hőmérsékletét a távirányító környezetében. Nem probléma, hogy a meleg levegő felfelé száll, a klíma pedig annak hőmérsékletéhez igazodik: ehelyett a távirányító környezetéhez szabja a saját működését a maximális komfortérzet érdekében.

 Gree klíma I-feel funkció

 

 

 

 

 

 

Különféle Gree klíma típusok és főbb jellemzőik

A digitális technológia a klímaberendezések terén is számos új megoldást nyújt, ilyen például a Gree által kifejlesztett és bemutatott, okostelefonnal irányítható inverteres klíma. A fejlesztők szerint erre azért van szükség, mert gyakori probléma, hogy rohanó világunkban a klíma bekapcsolva marad, és feleslegesen, akár napokig is hűti a lakást. Elég letölteni a Gree Smart okostelefonos alkalmazást és a világ bármely pontjáról nyomon követhető és vezérelhető a klíma működése.

 

Gree klíma

 

 

 

 

 

Idáig jutva már világos: a Gree egy minőségi klíma, jó választás lehet akár otthoni, akár nagyobb irodák számára, hiszen inverteres, magas hatásfokkal működik, költséghatékony és kiemelt figyelmet fordít az egészségre is.

 

A legjobb ár-érték arány otthonra: Gree Lomo Plus klíma

G10 invertert használ, ami a Gree saját inverteres megoldása: akár 1 GHz-ig képes a kompresszor fordulatszámát lecsökkenteni – Ez számodra azt jelenti, hogy nagyobb magas energiahatékonyságot képes elérni – jobb teljesítmény, kevesebb költség! Ennek köszönhetően az energiaosztálya A++.  A klímaberendezésben van Wi-Fi, tartalmazza az I feel funkciót és többszörös szűrőrendszerrel biztosítja a tiszta levegőt.

 

Okos és takarékos lakótárs:  a Gree Smart klíma

A Lomo Plus funkciói (G10 inverter, A++ energiaosztály, beépített WIFI, I feel funkció) kiegészülnek egy letisztult designnal és a 3D légáram technológiával. A 3D légáram technológia a függőleges és vízszintes terelőlapátok sokféle beállítását teszi lehetővé, így a berendezés a lehető leggyorsabban képes lehűteni a teljes helyiséget, a szoba összes sarkát.

 

Prémium kategória: Gree U-Crown klíma

Ha az exkluzív kialakítás és a prémium minőség híve vagy, akkor ez lesz a te választásod. A U-Crown segítségével akár -30 fokban is gondoskodhatsz a lakótér fűtéséről, mert ez a készülék ekkora teljesítményre is képes. Ráadásul mindezt extra halkan teszi, mert kiemelten figyeltek a csendes működés kialakítására. A korábban már megismert tulajdonságokon felül (G10 inverter, A++ energiaosztály, Wi-Fi, I feel) a berendezés elegáns megjelenését a króm kivitelezés biztosítja.

A különleges Cold Plasma levegőtisztító rendszer egy hatékony ionizátor többszörös szűrőrendszerrel kombinálva. Ez gondoskodik arról, hogy a levegő friss és tiszta legyen: a baktériumok 90%-át semlegesíti.

Bármelyik Gree klímát választjuk is, biztosak lehetünk benne, hogy egy megbízható minőségű készülékkel leszünk gazdagabbak, ami maximális komfortérzetet biztosít majd sokáig számunkra.

 

 

Gree klíma

 

 

Gree inverteres klíma típusok részletes tulajdonságai:

 

Gree Lomo Plusz inverteres klíma
A++ energiaosztály, beépített WIFI,  alacsony zajszint, 1 W-os készenléti fogyasztás, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, többszörös szűrőrendszer
fűtés – 15C-ig, 8 C-os temperáló fűtés mód,  I Feel szenzor

 

Gree Comfort Plusz inverteres klíma
A+ energiaosztály, alacsony zajszint, 1 W-os készenléti fogyasztás, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, többszörös szűrőrendszer

Gree Confort X klíma

fűtés – 20 C-ig!, 8 C-os temperáló fűtés mód, téliesítés, I Feel szenzor, szerverszobák hűtésére is alkalmas

 

Gree Comfort X inverteres klíma
A++ energiaosztály, beépített WIFI, alacsony zajszint, 1 W-os készenléti fogyasztás, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, többszörös szűrőrendszer
fűtés – 20 C-ig!, 8 C-os temperáló fűtés mód, téliesítés, I Feel szenzor, szerverszobák hűtésére is alkalmas

 

Gree Amber inverteres klíma
A+++ energiaosztály, alacsony zajszint, beépített WIFI vezérlés, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, többszörös szűrőrendszer
fűtés – 20 C-ig, 8 C-os temperáló fűtés mód, téliesítés, I Feel szenzor,

 

Gree U-Crown inverteres klíma
– design klíma extra funkciókkal

A U-Crown beltéri egységek formatervezése egyedülálló:  anyaga a luxusautók felszínét idézi és vastagsága mindössze 170 mm.
A++ energiaosztály, WIFI vezérlés, extra csendes (19 dB!), téliesítés
8 C-os temperáló fűtés mód, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, I Feel szenzor
kellemes éjszakai mód, 1 W-os készenlét, 3D légterelés
Fűtés egyedülálló módon – 30 C-ig!, hűtés – 18 C-ig

A Gree gyár legújabb fejlesztése a kétfokozatú, változtatható fordulatszámú kompresszor, mely a Gree U-Crown sorozatba lett beépítve.

 

Gree U-Crown Klíma

 

Mit jelent a kétfokozatú kompresszor?

A különbség az egyfokozatú és a kétfokozatú kompresszor között pont úgy írható le, mint a számítógépek esetében az egymagos CPU és a
kétmagos CPU között. A kétfokozatú kompresszor úgyszólván egy „erősebb szívről” gondoskodik a berendezések számára. Így a téli szezonban a fűtési kapacitás 40%-al, a nyári szezonban a hűtési kapacitás pedig 35%-al javulhat. A hűtőipari fejlesztéseknek ez a technológiai áttörése korszakalkotó jelentőségű – a Gree Electric méltán érdemelte ki az innovatív vezető címet a légkondicionáló iparban. A vizsgálatok bebizonyították, hogy az U-Crown szériák még -30 oC-os hőmérsékletnél is képesek fűteni, valamint +54 oC-nál hűteni, miközben a fűtési és a hűtési kapacitás 30%-40%-al javul. Ha a légkondicionáló 8 órát működik éjszaka, akkor is csak 0,125kWh a fogyasztása, vagyis 8 óra éjszakai működéshez
mindösszesen 1 kWh elektromos áram szükséges.

A széles lamella kialakításnak köszönhetően a zajszint lecsökkenhet 18 dB-re is!

A Gree U-Crown klímák főbb tulajdonságai:
beépített WI-FI-vel gyárilag felszereltek,
-30 C-os működési tartomány, A++/A++ energiaosztály
Cold Plasma szűrő, I-Feel szenzor, 8 C-os temperáló fűtés,
zajszint 19 dB-től

Gree U-Crown Inverter 2,6 inverteres klíma bruttó359.931,- Ft,
Gree U-Crown Inverter 3,5 inverteres klíma bruttó 378.219,- Ft,
Gree U-Crown Inverter 5,3 inverteres klíma bruttó 410.223,- Ft

 

 

 

 

 

 

Gree klíma Cold Plasma

További Gree termékek:

* hőszivattyúk,
* fan-coilok,
* parapet klímák
* VRV rendszerek
* légcsatornás klímák
* kazettás klímák
* Gree multi klíma rendszerek Comfort és Viola beltérivel
* párátlanító
* Gree mobil klíma (A osztály)

Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot!

Gree klímák szakszerű szerelése megfizethető
árakon Budapesten és Pest Megyében.

 

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

Gree klíma

 

 

 

Gree klímák választéka

Klímaszerelés menete

klímás tudnivalók

Tudnivalók klíma vásárlás előtt

Fűtés klímával

Klíma referenciák

klima-budapest.eu

Gree inverteres klímák

 

 

 

 

 

Gree inverteres split klíma

Hogyan vásároljunk klímát? És hogyan NE?

Panasonic klíma

Cascade klíma

A klímaszerelés menete

Akciós klímák

Fűtés klímával

Klíma tisztítás, klíma karbantartás

Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma

Új klíma előnyei

Klíma akciók

Klíma szereléssel együtt

Summary
Author
Publisher Name
Miért is jó választás a világ legnagyobb klímagyártó cégének termékét választania? Mi mindent tud egy Gree klíma? Valóban olyan csendesen és gazdaságosan működik, ahogy hirdetik? A Gree készülékek kiemelkednek a piac széles kínálatából azzal, hogy az inverteres klímák között is az egyik leghalkabbnak számítanak. Minden készülékük alkalmas a téli leolvasztásra, wifis készülékek