klíma

Gree klíma

Posted

Gree klíma – a világ legnagyobb klímagyárának terméke

A Gree klíma gyár a kínai Zhuhai-ban alakult 1991-ben. Szélsebes fejlődésnek indult és mára a kutatás-fejlesztések következtében, az új gyártási technológiai, értékesítési és marketing módszerek bevezetésének eredményeként a nemzetközi légkondicionáló iparág vezető szereplője lett. 2015 óta lett hivatalosan is piacvezető márka a Gree, melyet az Euromonitor International Ltd. piackutató cég által minden évben kiadott tanúsítvány is igazol.

A gyár az elmúlt években több nagy nemzetközi beruházásnak volt a nyertese, illetve beszállítója. Talán a legnagyobb volumenű és hírű esemény a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok voltak, továbbá a 2010-es Dél-afrikai FIFA Világbajnokság és a Szocsi Téli Olimpia (2014), melyek klimatizálását is elnyerte a cég. 2016-ban pedig Rio de Janeiróban nyári olimpiai játékok helyszínein is Gree lakossági és kereskedelmi klíma berendezések voltak.

Magyarországon is piacvezető

De a Gree légkondícionáló márka több éve piacvezető Magyarországon is. A 2020-as eredményről az Euromonitor bizonyítványt is kiállított, így a Gree hivatalosan is hazánk és a világ első számú klímamárkája.

De miért is jó választás a világ legnagyobb klímagyártó cégének termékét választani? Megbízhatóságban, biztos szervízháttérben, kényelmi funkciók széles körében számíthatunk rá, melyekkel ráadásul az alapgépektől a luxus design kivitelig minden klímát felszereltek? Valóban csendesen és gazdaságosan működik?  

Mivel a világ legnagyobb klímagyára kifejezetten a klímák gyártására specializálódott, és nem mosógépek, tévék és egyéb műszaki cikkek mellett mellékesen klímát is összeszerel, így a fejlesztésekre, a legújabb technikai megoldásokra különös figyelmet tudnak fordítani. Ezen kívül szigorú minőség ellenőrzésük van, és csak az a berendezés kaphatja meg a Gree márkanevet és kerülhet forgalomba, mely minden ponton megfelelt. Az eltérő igények kielégítésére pedig elképesztően széles választékot, közel 10 000 klímatípust fejlesztettek ki.

A Gree klíma lett a világ első számú klímamárkája 2020-ban is!

Gree klíma


Újdonság! 10 év kiterjesztett jótállás


Ha a 2021.01.01. – 2021.12.31. között vásárolt új Gree oldalfali klímaberendezéseket a megadott oldalon a vevő regisztrálja, 10 év teljeskörű magyarországi jótállást szerezhet!

Gree klíma 10 év garancia

A 10 éves jótállás feltételei:

1. Kizárólag újonnan vásárolt Gree magasoldalfali lakossági berendezések regisztrálhatóak. (cikkszám kezdete: GWH)

2. A beltéri egység sikeres regisztrációja a vele azonos hűtőkörre kötött kültéri egységre is vonatkozik.

3. Technológiai felhasználásra vásárolt (például: szerverhűtés; gyártás vagy termelés hűtése; magas gőz, vagy korrozív anyagokkal terhelt) vagy magas párakitettségű helyiségek hűtésére-fűtésére (például: medence- és pince térben, wellness helyiségben) alkalmazott berendezések nem regisztrálhatóak.

4. A 10 év kiterjesztett jótállás kizárólag Magyarország területén telepített, valamint a Cool4u Kft., mint hivatalos magyarországi Gree képviselet által forgalomba hozott készülékekre vonatkozik.

5. A készülék telepítését érvényes klímaszerelési engedéllyel (adószámmal és NKVH engedéllyel) rendelkező magyarországi egyéni vállalkozó vagy gazdasági társaság végzi.

6. A jótállás a készülék rendszeres karbantartásához kötött, melynek a részleteit a kezelési kézikönyv tartalmazza.

7. A 10 éves időtartamba beletartozik a 3 év alap jótállás is. A jótállás kezdő időpontja az üzembe helyezés napja. Ha az üzembe helyezés a vásárlást követő hat hónapon túl történik, akkor a jótállás kezdő időpontja a termék vásárlásának a napja lesz.

8. Amennyiben valósággal nem egyező adatokkal történik a regisztráció, még sikeres regisztráció esetén is a kiterjesztett jótállás azonnali megszüntetését vonja maga után.

Regisztrációs felület a 10 éves jótálláshoz


Miben különbözik a Gree klíma más gyártók légkondicionálóitól?

A Gree készülékek kiemelkednek a piac széles kínálatából azzal, hogy az inverteres klímák között is az egyik leghalkabbnak számítanak. Ennek pedig nagy jelentősége van, hiszen hónapokon keresztül fogjuk hallgatni a kiválasztott klímaberendezés hangját.

Különösen megbízhatóak az extra szabványoknak való megfelelés miatt. Mivel a márka ekkora mennyiségben gyártja a készülékeket, így nem kell aggódnunk az alkatrész-utánpótlás miatt sem, biztos, hogy még sokáig elérhetőek lesznek a javításhoz szükséges kiegészítők.

A Gree klímák előnye az is, hogy mindegyik készüléke képes leolvasztásra. Ennek téli üzemmód esetén van jelentősége: ekkor a kültéri egységben lévő kondenzátor könnyen megfagyhatna a nagy hidegben, ha nem lenne az automatikus leolvasztás funkció, mely rendszeres időközönként gondoskodik a leolvasztásról, így nem csak megvédi az egységet, hanem jobb hatásfokú lesz maga a fűtés is.

A légkondicionáló berendezések kapcsán gyakran felmerül fontos kérdésként a tisztítás kérdése, mivel a párás közeg, vagy önmagában a körbeforgatott levegő is táptalaja lehet a fertőzéseknek. A Gree több szűrő mellett egy speciális katechin szűrőt is kínál ennek megelőzésére. Ez zöld tea kivonatból készül, mely jól megfogja a port és az antibakteriális felület a baktériumok 95%-át megsemmisíti.

Kivétel nélkül minden Gree klíma típusnál a beépített Wi-Fi érzékelőnek köszönhetően már távolról is vezérelhetjük klímánkat, így mire hazaérünk, kellemes hőmérsékletű lakás várhat minket otthon.

További extra dolog az I feel funkció, melynek segítségével a központi egység érzékeli a levegő hőmérsékletét a távirányító környezetében. Nem probléma, hogy a meleg levegő felfelé száll, a klíma pedig annak hőmérsékletéhez igazodik: ehelyett a távirányító környezetéhez szabja a saját működését a maximális komfortérzet érdekében.

 
Gree klíma I-feel funkció

 

 Gree inverteres klíma típusok tulajdonságai:


Gree Lomo Plusz inverteres klíma
A Gree klíma palettáján a belépő készülék, de a legfontosabb műszaki felszereltséggel, tulajdonságokkal ugyanúgy rendelkezik, mint a prémium készülékek: A++ energiaosztály, beépített WIFI,  alacsony zajszint, 1 W-os készenléti fogyasztás, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, többszörös szűrőrendszer
fűtés – 15C-ig, 8 C-os temperáló fűtés mód,  I Feel szenzor

2,6 kW-os Gree Lomo Plusz klíma
3,5 kW-os Gree Lomo Plusz klíma


Gree Comfort X inverteres klíma
A Gree klíma alap fűtésre ajánlott típusa, mely téliesített, megerősített kültéri vázzal rendelkezik: A++ energiaosztály, beépített WIFI, alacsony zajszint, 1 W-os készenléti fogyasztás, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, többszörös szűrőrendszer
fűtés – 20 C-ig, 8 C-os temperáló fűtés mód, téliesítés, I Feel szenzor, sőt, még szerverszobák hűtésére is alkalmas.

2,6 kW-os Gree Comfort X klíma

Gree Dark X inverteres klíma

A Gree Comfort X klíma design megfelelője. A++ energiaosztály, beépített WIFI, alacsony zajszint, 1 W-os készenléti fogyasztás, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, többszörös szűrőrendszer, fűtés – 20 C-ig, 8 C-os temperáló fűtés mód, téliesítés, I Feel szenzor

Gree Dark X klíma 2,6 kW

Gree klíma


Gree Amber Grey inverteres klíma
Fűtésre ajánlott, kitűnő műszaki paraméterekkel rendelkezik. A+++ energiaosztály, alacsony zajszint, beépített WIFI vezérlés, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, többszörös szűrőrendszer, fűtés – 22 C-ig!, 8 C-os temperáló fűtés mód, téliesítés, I Feel szenzor

3,5 kW-os Gree Amber Grey klíma

Újdonság: A Prestige limitált széria klímái

Technológiai csúcskategóriás légkondicionálók a Gree-től. Elegáns megjelenés, magas minőségű anyagok, kiemelkedő energiahatékonyság, legmagasabb A++ és A+++ besorolás, dual-stage kompresszor, extrém széles működési tartomány: -30°C ~ +54°C ‼️, magas felszereltség: Wi-Fi, Cold plasma, többszörös szűrőrendszer, 3D légáram, exra csendes üzem, I-Feel, 8°C-os temperálás

Mit jelent a kétfokozatú kompresszor?

A különbség az egyfokozatú és a kétfokozatú kompresszor között pont úgy írható le, mint a számítógépek esetében az egymagos CPU és a kétmagos CPU között. A kétfokozatú kompresszor úgyszólván egy „erősebb szívről” gondoskodik a berendezések számára. Így a téli szezonban a fűtési kapacitás 40%-al, a nyári szezonban a hűtési kapacitás pedig 35%-al javulhat. A hűtőipari fejlesztéseknek ez a technológiai áttörése korszakalkotó jelentőségű – a Gree Electric méltán érdemelte ki az innovatív vezető címet a légkondicionáló iparban.


A vizsgálatok bebizonyították, hogy a dual-stage kompresszorral rendelkező klímák még -30 oC-os hőmérsékletnél is képesek fűteni, valamint +54 oC-nál hűteni, miközben a fűtési és a hűtési kapacitás 30%-40%-al javul. Ha a légkondicionáló 8 órát működik éjszaka, akkor is csak 0,125kWh a fogyasztása, vagyis 8 óra éjszakai működéshez mindösszesen 1 kWh elektromos áram szükséges. A széles lamella kialakításnak köszönhetően a zajszint lecsökkenhet 18 dB-re is.


Gree klíma

* Gree Amber Royal klíma

Műszakilag csúcskategóriás készülék, a legjobb SCOP adatokkal rendelkező fűtésre használható klíma. A+++ energiaosztály, WIFI vezérlés, extra csendes (19 dB!), téliesítés
8 C-os temperáló fűtés mód, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, I Feel szenzor
kellemes éjszakai mód, 1 W-os készenlét, 3D légterelés
Fűtés – 30 C-ig!

Gree Amber Royal klima 2,6 WGree klíma* Gree U-Crown Silver inverteres klíma


Egyedülálló formai megjelenés kitűnő műszaki adottságokkal párosítva! Fűtésre kifejezetten ajánlott prémium klíma. A U-Crown beltéri egységek formatervezése egyedülálló:  anyaga a luxusautók felszínét idézi és vastagsága mindössze 170 mm. A+++ energiaosztály, WIFI vezérlés, extra csendes (19 dB!), téliesített kültéri egység,
8 C-os temperáló fűtés mód, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, I Feel szenzor
kellemes éjszakai mód, 1 W-os készenlét, 3D légterelés
Fűtés – 30 C-ig!, hűtés – 18 C-ig

Gree U-Crown Silver klíma 2,6 kW

Gree U-Crown Klíma* U-Crown Champagne inverteres klíma

 
Extra designos megjelenés kitűnő műszaki felszereltséggel párosítva! Az energiahatékonyság, a prémium megjelenés és magas minőségű anyagok mellett ezek a modellek kiemelkedően magas felszereltséggel büszkélkedhetnek.
A U-Crown Champagne modell főbb jellemzői:
*A++ energiaosztály
*Fűtésre kifejezetten ajánlott
* 3D légáram

*extra csendes kialakítás
*extrém működési tartomány -30°C
*távirányítóba integrált – I FEEL- hőmérő
*automata tisztítás
*csepptálca fűtés
*cold plazma szűrő
*G10 inverter technológia
*karterfűtés
*LCD kijelző
*Wi-Fi vezérlés
*turbó funkció
*áramszünet memória
*időzítés

3,5 kW-os Gree U-Crown Champagne klíma

Gree klímaGree Prestige klímákról bővebben

Gree prestige klíma választék

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

További Gree termékek:

* hőszivattyúk,
* fan-coilok,
* parapet klímák
* VRV rendszerek
* légcsatornás klímák
* kazettás klímák
* Gree multi klíma rendszerek
* párátlanító
* Gree mobil klíma (A osztály)

Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot!

Gree klímák szakszerű szerelése megfizethető
árakon Budapesten és Pest Megyében.

Gree klíma hírek:

Hazánké a legjobban teljesítő Gree vezérképviselet

A Gree légkondicionálókban bíznak legjobban a vásárlók

Gree+ Applikáció (Android)

Gree+ Applikáció (Apple)

Gree klímák választéka Gree klíma

Klímaszerelés menete

Hogyan vásároljunk klímát? És hogyan NE?

Akciós klímák

Fűtés klímával

Klíma tisztítás, klíma karbantartás

Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma

Klíma tisztítás

Klíma akciók

Klíma szereléssel együtt

Gree klíma

Summary
Description
Gree klíma - Magyarország első számú klíma márkája, a világ legnagyobb számban gyártott és eladott klímája.
Author
Publisher Name
Miért is jó választás a világ legnagyobb klímagyártó cégének termékét választania? Mi mindent tud egy Gree klíma? Valóban olyan csendesen és gazdaságosan működik, ahogy hirdetik? A Gree készülékek kiemelkednek a piac széles kínálatából azzal, hogy az inverteres klímák között is az egyik leghalkabbnak számítanak. Minden készülékük alkalmas a téli leolvasztásra, wifis készülékek