Gree klíma

A Gree klíma a világ első számú klímamárkája

A Gree klíma számos éve őrzi világszintű piacvezető pozícióját a lakossági klimatizálás területén. Ugyanígy Magyarországon is piacvezető az eladásokban jó pár éve.

Miért is jó választás a világ legnagyobb klímagyártó cégének termékeit választani? Megbízhatóságban, biztos szervíz háttérben, kényelmi funkciók széles körében nyugodt szívvel számíthatunk rá, melyekkel az alapgépektől a luxus design kivitelig minden klímát felszereltek. Mindezek mellett csendesen és gazdaságosan működnek készülékeik. 2021 óta pedig kiemelkedő időtartamú, 10 év jótállással vásárolhatók meg a Gree klíma berendezések lakossági használat esetén.

Gree klímaMivel a világ legnagyobb klímagyára kifejezetten a klímák gyártására specializálódott, és nem mosógépek, tévék és egyéb műszaki cikkek mellett mellékesen klímát is összeszerel, így a folyamatos fejlesztésekre, a legújabb technikai megoldásokra különös figyelmet tudnak fordítani. Ezen kívül szigorú minőség ellenőrzésük van, és csak az a berendezés kaphatja meg a Gree márkanevet és kerülhet e név alatt forgalomba, mely minden ponton megfelelt az ellenőrzéseknek. Az eltérő igények kielégítésére pedig elképesztően széles választékot, közel 10 000 klímatípust fejlesztettek ki. A csúcsminőség, az elegancia és a design – ezek jelentik az igazi brandet.

Gree klíma – szakértelem, stabil háttér

A Gree szakértelme, stabil háttere és termékeinek széles választéka kiváló ár-érték aránya garanciát nyújtanak arra, hogy otthonában a megfelelő légkör és hőmérséklet mindig biztosítva lesz, ha Ön is a legnagyobb klíma márkát választja!


H tarifára alkalmas Gree klíma készülékek

A H áramdíjszabást azért hozták létre, hogy a különböző környezetbarát, hő- és megújuló energiaforrásokat használó berendezések kedvezményes árszabás mellett tudjanak üzemelni egy teljes fűtési szezonon keresztül. Ez a hőszivattyúkhoz és split klímákhoz is igényelhető úgynevezett „H tarifa” október 15-től április 15-ig terjedő időszakban áll rendelkezésre. Az igényléshez szükséges egyik legfontosabb kikötés, hogy a telepíteni kívánt légkondicionálónak minimum 3,4 SCOP értékkel kell rendelkeznie. Ezt a feltételt az összes Gree klíma berendezés teljesíti a lakossági kínálatukban, így azok segítségével egy gyorsan kiépíthető, kényelmes és költséghatékony fűtési megoldást kaphat az otthonába.

Kompresszor karter fűtés és csepptálca fűtés

Alacsony környezeti hőmérséklet mellett, melegen kell tartani a kompresszort a fűtési körfolyamat megfelelő lejátszódásához és a kompresszor élettartamának megőrzéséhez. A csepptálca fűtése megakadályozza a keletkező kondenzvíz összegyűlését és belefagyását a kültéri egységbe. A hűtés mellett, a berendezés télen folyamatos fűtési üzemmódra is alkalmassá válik.

G10 inverter technológia

Az inverteres klíma működésének lényege, hogy a kompresszor nem kapcsol ki-be, a fordulatszáma mindig a megfelelő hűtési vagy fűtési hőterheléshez, azaz a hőigényhez igazodik. A G10 inverter technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, ezzel a kompresszor fordulatszáma akár 1 Hz-es frekvencia értékig is lecsökkenthető, amivel még magasabb energiahatékonyság érhető el.

Különösen megbízhatóak klímáik az extra szabványoknak való megfelelés miatt. Mivel a márka ekkora mennyiségben gyártja a készülékeket, így nem kell aggódnunk az alkatrész-utánpótlás miatt sem, biztos, hogy még sokáig elérhetőek lesznek a javításhoz szükséges kiegészítők.

Előnyük továbbá az is, hogy mindegyik készülék képes a leolvasztásra. Ennek téli üzemmód esetén van jelentősége: ekkor a kültéri egységben lévő kondenzátor könnyen megfagyhatna a nagy hidegben, ha nem lenne az automatikus leolvasztás funkció, mely rendszeres időközönként gondoskodik a leolvasztásról, így nem csak megvédi az egységet, hanem jobb hatásfokú lesz maga a fűtés is.

Egészség és Gree klíma

A légkondicionáló berendezések kapcsán gyakran felmerül fontos kérdésként a tisztítás kérdése, mivel a párás közeg, vagy önmagában a körbeforgatott levegő is táptalaja lehet a fertőzéseknek. A Gree több szűrő mellett egy speciális katechin szűrőt is kínál ennek megelőzésére. Ez zöld tea kivonatból készül, mely jól megfogja a port és az antibakteriális felület a baktériumok 95%-át megsemmisíti.

A legújabb fejlesztésű Gree Smart R klíma pedig a légminőség optimalizálása érdekében tartalmaz páratartalom szabályozót, Cold plasma szűrőt, UV szűrőt, melyek segítségével könnyedén beállíthatjuk a levegő kívánt értékeit. Mindezek mellett ez a modell nem csak kimutatja, de csökkenti is a téli magas páratartalmat.

Kivétel nélkül minden Gree klíma típusnál a beépített Wifi érzékelőnek köszönhetően már távolról is vezérelhetjük klímánkat, így mire hazaérünk, kellemes hőmérsékletű lakás várhat minket otthon.

További extra dolog az I-Feel funkció, melynek segítségével a központi egység érzékeli a levegő hőmérsékletét a távirányító környezetében. Nem probléma, hogy a meleg levegő felfelé száll, a klíma pedig annak hőmérsékletéhez igazodik: ehelyett a távirányító környezetéhez szabja a saját működését a maximális komfortérzet érdekében.

 

Gree inverteres klíma típusok tulajdonságai:

Gree Comfort X inverteres klíma
A Gree klíma alap fűtésre ajánlott típusa dizájnos megjelenéssel, mely téliesített, megerősített kültéri vázzal rendelkezik: A++ energiaosztály, beépített WIFI, alacsony zajszint, 1 W-os készenléti fogyasztás, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, többszörös szűrőrendszer
fűtés – 25 C-ig, 8 C-os temperáló fűtés mód, téliesítés, I Feel szenzor, sőt, még szerverszobák hűtésére is alkalmas.

2,6 kW-os Gree Comfort X klíma

Gree Comfort X 3,5 kW klíma

akciós Gree Comfort X klíma


Gree Dark X inverteres klíma

A Gree Comfort X klíma design megfelelője. A++ energiaosztály, beépített WIFI, alacsony zajszint, 1 W-os készenléti fogyasztás, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, többszörös szűrőrendszer, fűtés – 20 C-ig, 8 C-os temperáló fűtés mód, téliesítés, I Feel szenzor

Gree Dark X klíma 2,6 kW

Gree Dark X 3,5 kW-os klíma

Gree Dark X klíma


Gree Amber inverteres klíma

Fűtésre ajánlott, kitűnő műszaki paraméterekkel rendelkezik. A+++ energiaosztály, alacsony zajszint, beépített WIFI vezérlés, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, többszörös szűrőrendszer, fűtés – 22 C-ig!, 8 C-os temperáló fűtés mód, téliesítés, I Feel szenzor

Új fejlesztés: Gree Smart R klíma Mesterséges Intelligenciával

A Gree új fejlesztése az innovációk megtestesítője, mely az energiahatékonyság érdekében számos új fejlesztéssel és funkcióval rendelkezik. Intelligens tanulás funkciója a mesterséges intelligencia (AI) segítségével felhasználói szokásokat és egyéb külső tényezőket vesz figyelembe működése során. A légkondicionáló a legoptimálisabb működési profilt alkalmazza, melynek köszönhetően minimum 10% energiát takarít meg, de hosszú távon elérheti a 20% energia megtakarítást is.

A Smart R a Gree termékpaletta egyik legcsendesebb modellje. A csendes kültéri üzemmód funkciót választva a légkondicionáló 40 dB hangnyomás szinten képes üzemelni, míg a csendes beltéri üzemmód akár 19 dB hangnyomás szintet eredményez.

Kivételes tulajdonsága, hogy valós idejű páratartalom kijelzéssel rendelkezik és a párátlanítás %-os pontosságra szabályozható hűtés és párátlanítás módban. A berendezésben emellett megtalálható a Cold plasma szűrő és az UV-C technológia is. Bluetoothon keresztül is lehet csatlakozni a Wi-Fi hálózathoz a Gree+ applikáción keresztül.

Új kényelmi beállítási lehetőség a hangjelzések hangerejének állítása és a helyiség fényviszonyaihoz alkalmazkodó, beépített fényérzékelővel ellátott kijelző is.

Prestige limitált széria klímái

Technológiai csúcskategóriás légkondicionálók a Gree-től. Elegáns megjelenés, magas minőségű anyagok, kiemelkedő energiahatékonyság, legmagasabb A++ és A+++ besorolás, dual-stage kompresszor, extrém széles működési tartomány: -30°C ~ +54°C, magas felszereltség: Wi-Fi, Cold plasma, többszörös szűrőrendszer, 3D légáram, exra csendes üzem, I-Feel, 8°C-os temperálás

Mit jelent a dual stage (kétfokozatú) kompresszor?

A különbség az egyfokozatú és a kétfokozatú kompresszor között pont úgy írható le, mint a számítógépek esetében az egymagos CPU és a kétmagos CPU között. A kétfokozatú kompresszor úgyszólván egy “erősebb szívről” gondoskodik a berendezések számára. Így a téli szezonban a fűtési kapacitás 40%-al, a nyári szezonban a hűtési kapacitás pedig 35%-al javulhat. A hűtőipari fejlesztéseknek ez a technológiai áttörése korszakalkotó jelentőségű – a Gree Electric méltán érdemelte ki az innovatív vezető címet a légkondicionáló iparban.


A vizsgálatok bebizonyították, hogy a dual-stage kompresszorral rendelkező klímák még -30 oC-os hőmérsékletnél is képesek fűteni, valamint +54 oC-nál hűteni, miközben a fűtési és a hűtési kapacitás 30%-40%-al javul. Ha a légkondicionáló 8 órát működik éjszaka, akkor is csak 0,125kWh a fogyasztása, vagyis 8 óra éjszakai működéshez mindösszesen 1 kWh elektromos áram szükséges. A széles lamella kialakításnak köszönhetően a zajszint lecsökkenhet 18 dB-re is.


Gree U-Crown Silver inverteres klíma


Egyedülálló formai megjelenés kitűnő műszaki adottságokkal párosítva! Fűtésre kifejezetten ajánlott prémium klíma. A U-Crown beltéri egységek formatervezése egyedülálló:  anyaga a luxusautók felszínét idézi és vastagsága mindössze 170 mm. A+++ energiaosztály, WIFI vezérlés, extra csendes (19 dB!), téliesített kültéri egység,
8 C-os temperáló fűtés mód, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, I Feel szenzor
kellemes éjszakai mód, 1 W-os készenlét, 3D légterelés
Fűtés – 30 C-ig!, hűtés – 18 C-ig

Gree U-Crown Silver klíma 2,6 kW

Gree Prestige klímákról bővebben


10 év kiterjesztett jótállás


Ha új Gree oldalfali klímaberendezését a megadott oldalon a vevő regisztrálja, 10 év teljeskörű magyarországi jótállást szerezhet!

Gree klíma 10 év garancia

A 10 éves jótállás feltételei:

1. Kizárólag újonnan vásárolt Gree magasoldalfali lakossági berendezések regisztrálhatóak. (cikkszám kezdete: GWH)

2. A beltéri egység sikeres regisztrációja a vele azonos hűtőkörre kötött kültéri egységre is vonatkozik.

3. Technológiai felhasználásra vásárolt (például: szerverhűtés; gyártás vagy termelés hűtése; magas gőz, vagy korrozív anyagokkal terhelt) vagy magas párakitettségű helyiségek hűtésére-fűtésére (például: medence- és pince térben, wellness helyiségben) alkalmazott berendezések nem regisztrálhatóak.

4. A 10 év kiterjesztett jótállás kizárólag Magyarország területén telepített, valamint a Cool4u Kft., mint hivatalos magyarországi Gree képviselet által forgalomba hozott készülékekre vonatkozik.

5. A készülék telepítését érvényes klímaszerelési engedéllyel (adószámmal és NKVH engedéllyel) rendelkező magyarországi egyéni vállalkozó vagy gazdasági társaság végzi.

6. A jótállás a készülék rendszeres karbantartásához kötött, melynek a részleteit a kezelési kézikönyv tartalmazza.

7. A 10 éves időtartamba beletartozik a 3 év alap jótállás is. A jótállás kezdő időpontja az üzembe helyezés napja. Ha az üzembe helyezés a vásárlást követő hat hónapon túl történik, akkor a jótállás kezdő időpontja a termék vásárlásának a napja lesz.

8. Amennyiben valósággal nem egyező adatokkal történik a regisztráció, még sikeres regisztráció esetén is a kiterjesztett jótállás azonnali megszüntetését vonja maga után.


Gree klímák forgalmazása, szakszerű szerelése megfizethető
árakon Budapesten, Pest és Heves Megyében.

Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot! Írjon nekünk, várjuk megkeresését!


Gree klíma hírek:

Hazánké a legjobban teljesítő Gree vezérképviselet

A Gree légkondicionálókban bíznak legjobban a vásárlók

Gree+ Applikáció (Android)

Gree+ Applikáció (Apple)

Gree klímák választéka Gree klíma

Klímaszerelés menete

Hogyan vásároljunk klímát? És hogyan NE?

Akciós klímák

Fűtés klímával

Klíma tisztítás, klíma karbantartás

Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma

Klíma tisztítás

Klíma akciók

Klíma szereléssel együtt