Gree Smart R 2,7 kW klíma

321500 Ft

Mesterséges Intelligencia, fűtés -25 C-ig

3D légáram, extra csendes üzemmód

Leírás

Gree Smart R 2,7 kW klíma

Legújabb fejlesztés, öntanuló vezérlés MI segítségével!

 

A Gree Smart R inverter 2,7 kW klíma szett a Gree gyár termékválasztékából a legcsendesebb készülék, ráadásul fűtésre optimalizált, akár -25°C-ig is képes fűteni. Technikai újdonság, hogy Mesterséges Intelligencia által vezérelt öntanuló képességgel rendelkezik, aminek köszönhetően akár 20%-kal is csökkenthet az energiafelhasználás és maximalizálhatja a felhasználó komfortérzetét. A kültéri egység természetesen téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel is rendelkezik.

 

A Gree Smart R 2,7 kW klíma legfontosabb előnyei:

  Gree-AI mesterséges intelligencia, Extra csendes üzemmód, Páratartalomra történő szabályzás (hűtés módban), Cold plasma szűrő, UV szűrő, Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés, Fűtés -25°C külső hőmérsékletig, 3D légáram, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), 8°C-os temperálás, H-tarifa igényelhető, Kompresszor karter és csepptálca fűtés. A kültéri csepptálca fűtés biztosítja, hogy a leolvasztások alkalmával keletkező kondenzvíz ne képezzen jegesedést, megnövelve az üzembiztonságot télen. A kompresszor-karterfűtés még a legnagyobb hidegekben is szavatolja a kompresszorolaj megfelelő kenését induláskor jelentősen növelve a kompresszor élettartamát.

 

 

Mesterséges Intelligencia

A Gree-Al mesterséges intelligencia egyesíti a Deep Q-Learning és az Expert System Theory technológiákat, melyek lehetővé teszik a légkondicionáló alkalmazkodását a környezeti paraméterekhez. A rendszer offline állapotban is képes interaktívan tanulni. Minél hosszabb az algoritmus öntanulási ideje, annál hatékonyabbá válik a vezérlési stratégia.

 

EXTRA CSENDES ÜZEMMÓD

SLEEP és QUIET módban a bel- és kültéri egység éjszakai üzemmódba lép. A kültéri egység zajszintje teljesítménytől függően extra csendes, akár 40dB lehet.


A Gree Smart R 2,7 kW klíma tulajdonságai:


Ez a klíma is H-tarifás mérőórára köthető, így október 15 és április 15 között kedvezményes áron fűtheti otthonát, vagy bármely más helyiséget. A Gree klímáknál már alap funkció a Wifi vezérlés. A 8 C-os temperálás funkcióval akár nyaralónkban, ideiglenesen nem lakott épületben is el tudjuk kerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8° alá csökken.   A légáram függőleges irányban beállítható, időzítési lehetőséggel is rendelkezik, turbó funkció és ventilátor fordulat szabályzó is be van építve.  Hűtésre is extrém széles tartományban használható, akár – 15 C-ig alkalmas rá, ez például szerver szobák hűtésénél jöhet jól.   A Gree klíma nemcsak Magyarországon piacvezető a klíma eladási számokat tekintve hanem egyben  a világ legnagyobb klímagyártója.  

 

Gree-AI, Páratartalomra történő szabályzás, UV szűrő, Wifi vezérlés, 3D légáram, Cold plasma szűrő, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), 8°C-os temperálás, Extra csendes kialakítás, Hűtés -15 C külső hőmérsékletig, Fűtés -25°C külső hőmérsékletig, H-tarifa igényelhető, Kompresszor karter és csepptálca fűtés, Időzítés  Turbó funkció  Ventilátor fordulat szabályozás Óra beállítás/kijelzés

I Feel funkció Egy mini hőmérő a távirányítóban érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletét és továbbítja a beltéri egységnek. Így a berendezés a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet.

Cold Plasma Hatékonyan tisztítja a levegőt és elpusztítja a baktériumok 99%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív Oxigén ionok javítják a levegő minőségét.  

Öndiagnózis A berendezés probléma esetén hibakódot ad, mely megkönnyíti a karbantartást.

Intelligens leolvasztás A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul el. Pl 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.  


A Gree Smart R 2,7 kW klíma műszaki adatai:

Energiaosztály

A+++/A++

Fűtési tulajdonság

Téliesített

Beltéri zajszint (hűtés)

38/37/34/31/26/23/22/19 dB(A)

Beltéri zajszint (fűtés)

39/37/34/31/30/29/28 dB(A)

Kültéri zajszint

50 dB(A)

Beltéri méret

837x293x200 mm

Szobaméret

18 m2

Csőméret

6mm/10mm

Hűtőközeg

R32

Kompresszor

Inverter

Hűtőteljesítmény

2,7 kW

Fűtőteljesítmény

3 kW

Kiterjesztett jótállás: 10 év,  bővebb információk 

 

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

 

További információk:

 

 
 
 

 

 

Gree klíma applikáció bemutatása

 

 

http://www.klima-budapest.eu/futes_klimaval.html

Klímaszerelés menete   Klímás tudnivalók   Tudnivalók klíma vásárlás előtt   Fűtés klímával   Klíma referenciák

 

Klíma tisztítás, klíma karbantartás  Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma  Új klíma előnyei

Klíma akciók   Klíma tisztítás

Klíma szereléssel együtt

 

Gree klíma választék