Gree GWH18ACD-K6DNA1D DARK X split klíma 5,2 kW

458300 Ft

Automatikus újraindítás Öndiagnosztika I FEEL funkció Cold Plasma szűrő, 10 év garancia

Leírás

Gree GWH18ACDXF-K6DNA1A DARK X split klíma 5,2 kW

A Gree GWH18ACD-K6DNA1D DARK X split klíma műszakilag megegyezik a Gree Comfort X klímával, csak a beltéri egység dizájnja más.. Ez a klíma is hozza a piacvezető gyártól megszokott magas ár/érték színvonalat, rengeteg funkciója mellett 3D légáram móddal is felszerelt. Akár -25°C-ig is képes fűteni a Dar X klíma, ami Magyarországon a legnagyobb hidegekben is működő képes, hiszen ettől extrémebb hideg nem igazán szokott mifelénk előfordulni. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel is rendelkezik.

 

 • Matt fekete felület: A klíma matt fekete felülete modern és elegáns megjelenést kölcsönöz.
 • Wifi vezérlés: A klíma wifi vezérléssel is rendelkezik, így bárhonnan, bármikor irányíthatja klímáját okostelefonján vagy táblagépén keresztül.
 • Plazmaszűrő: A plazmaszűrő a levegőben lévő baktériumok, vírusok és allergének 99,9%-át elpusztítja, így tiszta és egészséges levegőt biztosít.

 

A Gree GWH18ACD-K6DNA1D DARK X split klíma legfontosabb előnyei:

  Az  I feel funkciónak köszönhetően a távirányító termosztátként tud funkcionálni. Ez a klíma is H-tarifás mérőórára köthető, így október 15 és április 15 között kedvezményes áron fűtheti otthonát, vagy bármely más helyiséget. A Gree klímáknál már alap funkcióként jelentkező Wifi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk.

A 8 C-os temperálás funkcióval akár nyaralónkban, ideiglenesen nem lakott épületben is el tudjuk kerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°alá csökken.   A légárama függőleges irányban beállítható, időzítési lehetőséggel is rendelkezik, turbó funkció és ventilátor fordulat szabályzó is be van építve. Ezen kívül a klíma könnyen kezelhető, távirányítója sincs túlbonyolítva.


Hűtésre is extrém széles tartományban használható, akár – 15 C-ig alkalmas rá, ez például szerver szobák hűtésénél jöhet jól.   A Gree klíma nemcsak Magyarországon piacvezető a klíma eladási számokat tekintve hanem egyben  a világ legnagyobb klímagyártója.  

Gree GWH18ACD-K6DNA1D DARK X split klíma

Tulajdonságai:Design klíma, Időzítés, Karterfűtés, Wifi vezérlés, 3D légáram, Csepptálca fűtés, Cold plasma szűrő, Lcd kijelző, Turbó funkció, 8 C-os temperálás, Hűtés -15 C külső hőmérsékletig, Fűtés -25 C külső hőmérsékletig, Ventilátor fordulat szabályozás, Óra beállítás/kijelzés, Légáram irányának beállítása, Távirányítóba integrált hőmérő ( Ifeel), Könnyen kezelhető    


I Feel funkció Egy mini hőmérő a távirányítóban érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletét és továbbítja a beltéri egységnek. Így a berendezés a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet.

Cold Plasma Hatékonyan tisztítja a levegőt, elpusztítja a baktériumok 99%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív Oxigén ionok javítják a levegő minőségét.  

 

3D légáram (vagy négyirányú légterelés): Nem csak függőleges irányban szabályozható a légterelés, hanem vízszintesen is. Így optimálisan beállítható a légterelés iránya, vagy az automatika segítségével a helyiségben teljesen egyenletesen osztható el a befújt levegő. 


Öndiagnózis A berendezés probléma esetén hibakódot ad, mely megkönnyíti a karbantartást.

Intelligens leolvasztás A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul el. Pl 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.  

Gree GWH18ACD-K6DNA1D DARK X split klíma műszaki adatai:

Hűtő teljesítmény5,2 kW
Fűtő teljesítmény5,3 kW
SEER jósági fok hűtés7
SCOP jósági fok fűtés4
Beltéri zajszint36/46 dB(A)
Beltéri méret SzéxMaxMé1013x307x221 mm
Beltéri súly13,5 kg
Kültéri zajszint56 dB(A)
Kültéri méret SzéxMaxMé955x700x396 mm
Kültéri súly45 kg
Működési tartomány hűtés-15 ~ 43 °C
Működési tartomány fűtés-25 ~ 24 °C
Csövezési hosszúság maximum25 m
Csövezési magasság maximum10 m
Hűtőközeg csövezés folyadék6,35 mm
Hűtőközeg csövezés gáz12,7 mm
Ajánlott szobaméret46 – 55 m2
Hálózati feszültség220 ~ 240 V
SzínFekete
Garancia3+2 év (3 teljeskörű + 2év a kompresszorra)
 • Energiaosztály: A++/A+
 • Kiterjesztett jótállás: 10 év,  bővebb információk

   

  Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

   

   

   

 

Gree-dark-x klíma katalógus

 

Gree klíma applikáció bemutatása

 

http://www.klima-budapest.eu/futes_klimaval.html

Klímaszerelés menete   Klímás tudnivalók   Tudnivalók klíma vásárlás előtt   Fűtés klímával   Klíma referenciák

 

Gree klíma választék