Gree Airy 5,3 kW klíma

507900 Ft

Mesterséges Intelligencia, fűtés -25 C-ig

3D légáram, extra csendes üzemmód

Leírás

Gree Airy 5,3 kW klíma

 

Energia megtakarítás Mesterséges Intelligenciával

 

A Gree Airy 5,3 kW klíma attraktív megjelenésével, valamint egyedülálló felszereltségével kiemelkedik a Gree gyár fejlesztései közül. A csúcstechnológiával készült modell szálcsiszolt hatású ezüst kivitelben készült, melyhez még hővisszanyerős friss levegő modul is rendelhető. Extra csendes üzemmód, -25°C-ig terjedő fűtési képesség, továbbá az MI vezérlés által irányított öntanuló funkció is különlegessé tesz. Ez a technológia akár 20%-kal is csökkentheti az energiafogyasztást, miközben maximálisan növeli a komfortérzetet. A téliesített kültéri egység karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel is rendelkezik, hogy a hidegben is zavartalanul működjön. Sőt, leolvasztásmentes fűtés garantálja a még teljesebb komfortot. Hűtés üzemmódban páratartalom szabályzására is alkalmas a készülék. Hővisszanyerős friss levegő modul is vásárolható hozzá.

 

 • Gree Airy 5,3 kW klíma: okos fűtés, minimális költségek

  A tél beköszöntével a fűtésszámlák is megugranak. De mi lenne, ha lenne egy olyan fűtési megoldás, ami nemcsak hatékony, de kényelmes is, és még energiát is takarít meg? A Gree Airy 5,3 kW klíma a tökéletes választás!

  Ez a csúcstechnológiával készült klímaberendezés nemcsak hűti le a lakást a forró nyáron, de -25°C-ig terjedő fűtési képességének köszönhetően a téli hidegben is komfortos hőmérsékletet tarthat fenn otthonában.

  Az igazi különlegességet azonban az MI vezérlés által irányított öntanuló funkció adja. Ez a technológia a mesterséges intelligencia segítségével figyeli a felhasználói szokásokat és a környezeti feltételeket, majd ezek alapján optimalizálja a klímaberendezés működését. Ennek köszönhetően akár 20%-kal is csökkentheti az energiafogyasztást, miközben maximálisan növeli a komfortérzetet.

  A téliesített kültéri egység karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel is rendelkezik, így a hidegben is zavartalanul működik. A leolvasztásmentes fűtés pedig gondoskodik a maximális komfortról a téli hónapokban is.

  A Gree Airy 5,3 kW klíma nem csak gazdaságos és intelligens, de csendes is, így zavartalan pihenést biztosít a hideg éjszakákon is.

   

  A Gree Airy 5,3 kW klíma legfontosabb előnyei:

   

  • Gree-AI Mesterséges Intelligencia: A technológiai csúcs, amely intelligens vezérlést tesz lehetővé és  akár 20%-kal csökkentheti az energiafogyasztást
  • Intelligens fűtés: a mesterséges intelligencia a felhasználói szokások alapján optimalizálja a működést
  • Extra Csendes Üzemmód
  • Páratartalom Szabályzás (Hűtésnél): A tökéletes komfortért a nyári párás melegben.
  • Cold Plasma Szűrő és UV Szűrő: Tiszta és friss levegő.
  • Wi-Fi (2,4 GHz) Vezérlés: Távoli irányítás kényelme.
  • Fűtés -25°C-ig: Ahideg napokon is megbízható teljesítmény.
  • Leolvasztásmentes fűtés
  • 3D Légáram: a helyiség minden részébe eljut a levegő
  • I FEEL hőmérséklet-szenzor a távirányítóban: Az éppen szükséges hőmérsékletet szabályozza.
  • 8°C-os Temperálás: nyaralók, nem  használt épületek fagyástól való megóvásához
  • H-tarifa igényelhető
  • Kompresszor karter és csepptálca fűtés: Biztonság és hosszú élettartam a hidegben
  • Leolvasztásmentes fűtés: maximális komfort a téli hónapokban is

 

A kültéri egység csepptálca fűtése megakadályozza a jegesedést a leolvasztások során, és a kompresszor-karterfűtés megbízható olajozást biztosít a hidegben is, hosszú élettartam mellett. A Gree Airy 5,3 kW klíma az intelligens kényelem és a megbízhatóság klímája, amely a modern technológia minden előnyét kínálja.

 

Mesterséges Intelligencia

A Gree-Al mesterséges intelligencia egyesíti a Deep Q-Learning és az Expert System Theory technológiákat, melyek lehetővé teszik a légkondicionáló alkalmazkodását a környezeti paraméterekhez. A rendszer offline állapotban is képes interaktívan tanulni. Minél hosszabb az algoritmus öntanulási ideje, annál hatékonyabbá válik a vezérlési stratégia.

 

EXTRA CSENDES ÜZEMMÓD

SLEEP és QUIET módban a bel- és kültéri egység éjszakai üzemmódba lép. A kültéri egység zajszintje teljesítménytől függően extra csendes, akár 40dB lehet.


A Gree Airy 5,3 kW klíma tulajdonságai:


Ez a klíma is H-tarifás mérőórára köthető. A Gree klímáknál már természetes a Wifi vezérlés. A 8 C-os temperálás funkcióval akár nyaralónkban, ideiglenesen nem lakott épületben is el tudjuk kerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8° alá csökken.   A légáram függőleges irányban beállítható, időzítési lehetőséggel is rendelkezik, turbó funkció és ventilátor fordulat szabályzó is be van építve.  Hűtésre is extrém széles tartományban használható, akár – 15 C-ig alkalmas rá, ez például szerver szobák hűtésénél jöhet jól.   A Gree klíma nemcsak Magyarországon piacvezető a klíma eladási számokat tekintve hanem egyben  a világ legnagyobb klímagyártója.  

 

Gree-AI, Páratartalomra történő szabályzás, leolvasztásmentes fűtés, UV szűrő, Wifi vezérlés, 3D légáram, Cold plasma szűrő, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), 8°C-os temperálás, Extra csendes kialakítás, Hűtés -15 C külső hőmérsékletig, Fűtés -25°C külső hőmérsékletig, H-tarifa igényelhető, Kompresszor karter és csepptálca fűtés, Időzítés  Turbó funkció  Ventilátor fordulat szabályozás Óra beállítás/kijelzés

I Feel funkció Egy mini hőmérő a távirányítóban érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletét és továbbítja a beltéri egységnek. Így a berendezés a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet.

Cold Plasma Hatékonyan tisztítja a levegőt és elpusztítja a baktériumok 99%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív Oxigén ionok javítják a levegő minőségét.  

Öndiagnózis A berendezés probléma esetén hibakódot ad, mely megkönnyíti a karbantartást.

Intelligens leolvasztás A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul el. Pl 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.  


Gree Airy hővisszanyerős friss levegő modul

Opcionálisan rendelhető a klímához, mely az egyedi hővisszanyerő rendszer által lehetővé teszi, hogy az elhasznált levegő hőenergiáját hasznosíthassuk. Ez jelentős energia megtakarítást eredményes a fűtési és hűtési költségek terén egyaránt.

Légszállítás: 30 m3/hó, Teljesítmény felvétel: 15 W, Minimum zajszint: 19 dB (A), Maximum zajszint: 19 dB (A), Feszültség: 12 V

 

Gree Airy klíma friss levegő modul

 

 

A Gree Airy 5,3 kW klíma műszaki adatai:

 

Hűtőteljesítmény

5,3 kW

Fűtőteljesítmény

5,6 kW

Telj. felvétel (hűtő)

1472 W

Telj. felvétel (fűtés)

1365 W

Energiaosztály

A+++/A++

SEER/SCOP

8,5/4,6

Fűtési terv. teljesítm. (-10°C)

4,1 kW

Beltéri méret

970x347x257 mm

Beltéri zajszint (hűtés)

45/43/42/41/35/31/28/23 db(A)

Beltéri zajszint (fűtés)

47/45/42/40/39/37/34 dB(A)

Beltéri tömeg

15 kg

Kültéri méret

873X555X376 mm

Kültéri zajszint

40, 59 dB(A)

Kültéri tömeg

37 kg

Feszültség/betáp

220-240 V / kültéri

Max. áramerősség

11,5 A

Hűtőközeg

R32

Hűtőközeg alaptöltet

5 m

Csőméret foly/gőz

6/12 mm

Min./Max. csövezési táv

3/25 m

Max. magasság kül.

10 m

Műk. tartomány (hűtés)

-15..+50 °C

Műk. tartomány (fűtés)

-25..+30 °C

 

 

Kiterjesztett jótállás: 10 év,  bővebb információk 

 

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

 

 

Gree klíma applikáció bemutatása

http://www.klima-budapest.eu/futes_klimaval.html

Klímaszerelés menete   Klímás tudnivalók   Tudnivalók klíma vásárlás előtt   Fűtés klímával   Klíma referenciák

Klíma tisztítás, klíma karbantartás  Mennyit fogyaszt a klíma?

Klíma akciók   Klíma tisztítás

Klíma szereléssel együtt

Gree klíma választék