Akció!

Gree Comfort X klíma 3,5 kW

Original price was: 303900 Ft.Current price is: 280000 Ft.

Gree GWH12ACC-K6DNA1D Comfort X klíma 3,5 kW, beépített WIFI vezérlés, I-Feel funkció, 8 C-os temperálás, “Cold Plasma” iongenerátor

Leírás

Gree Comfort X klíma 3,5 kW

Akár 10 év jótállással, fűtésre ajánlott klímaberendezés, beépített karter- és csepptálca fűtéssel

  A Gree Comfort X 3,5 kW GWH12ACC-K6DNA1F inverteres klíma a világ legnagyobb klímagyártója,  a Gree gyár terméke, mely cég a kínai Zhuhai-ban alakult 1991-ben. Mára a kutatás-fejlesztések következtében, az új gyártási technológiai, értékesítési és marketing módszerek bevezetésének eredményeként a nemzetközi légkondicionáló iparág vezető szereplője lett.  Termékeik magas minőségűek, csúcstechnológiával készülnek és folyamatosan tovább fejlesztik őket.  A cég számos kiváló minőségű piacvezető terméket állít elő.  Termékeivel a világ szinte minden országának piacán van jelen.  A széles termékválasztéknak, a jó minőségnek, az egyedi értékesítési módszernek köszönhetően mára világszerte, több mint 300 millió felhasználó otthonában van Gree klímaberendezés. A Gree inverteres split klímák széles üzemi tartományban képesek működni, tűzálló elektromos dobozban van és szerencsére széles feszültség tartományban (170 V – 265 V) képes üzemelni, ami alkalmassá teszi instabil elektromos hálózat melletti üzemeltetésre is.

 

A Gree Comfort X klíma 3,5 kW ügyfeleink egyik nagy kedvence,

az egyik legnagyobb számban értékesített termék típus, hisz megfizethető fűtésre ajánlott klíma, mely nem noname sorozatgyártás eredménye és számos hasznos kényelmi, energiatakarékossági és fűtést elősegítő funkcióval, alkatrésszel van ellátva. A klíma kültéri egysége csepptálca fűtéssel is el van látva, hogy bírja a fűtést akár – 25 C-ig is, ezen kívül téliesített és karterfűtéssel is rendelkezik. H-tarifás mérőórára köthető a klíma, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához. A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, víkendházba is ez a készülék, ahol nincs bevezetve a gáz, nincs más fűtési mód, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.  A legújabb modell pedig már 3D légáram funkcióval is rendelkezik!  

Tulajdonságai:

 

G10 Inverteres, Extra keskeny, elegáns design, LED kijelző, 3D légáram, Automata üzemmód, Időzítő funkció, Energia hatékony működés, Automata tisztítás, Éjszakai üzemmód, Széles légterelés, Turbó üzemmód, Öndiagnózis, Áramszünet memória, Alacsony zajszint, Cold plasma, I FEEL funkció, Téliesített, csepptálca fűtés , Ventilátor fordulat szabályozás, beépített WIFI

 

A Gree Comfort X klíma 3,5 kW műszaki adatai

   • 3,5 kW
   • 3,7 kW
   • A++/A+
   • 7 W/W hűtés
   • 4 W/W fűtés
   • 33 dB(A)
   • 52 dB(A)

    gree-klima-10-ev-garancia

   • 11kg/30kg
   • 848x596x320 mm
   • 889x294x212 mm
   • R32
   • 6/10
   • max. 20m/10m
   • 10 A/ kültéri, 230 V
   • -25 – +43 C°
   • 3+2 év
   • Kiterjesztett jótállás: 10 év, feltételei: Gree kiterjesztett jótállás   A Gree Comfort X klímaberendezésekre hosszú garancia érvényes, ez azt jelenti, hogy a gyártó magabiztos a termékei minőségében és megbízhatóságában.
   •  

 

Fűtés üzemmód

  A klíma kompresszorának előfűtése és a kültéri egység csepptálcáján elhelyezett leolvasztó fűtőszál segítségével berendezésünkkel kiválóan fűthetjük házunkat, lakásunkat. Üzembiztos működést tesznek lehetővé a legnagyobb hidegekben is. A fűtőszál a kültéri egységből kicsöpögő kondenzvíz befagyását akadályozza meg.  

 

Kényelmi funkciók: A Gree Comfort X készülékek számos kényelmi funkciót kínálnak, mint például intelligens vezérlés okostelefonról (beépített WIFI), távirányítóval vagy akár időzített üzemmódok. Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy a klíma beállításait az igényeidhez és életstílusodhoz alakítsd.

8 C-os fűtés

A klimával felszerelt helyiség hőmérsékletét folyamatosan és stabilan 8 C-os hőmérsékleten tartja, megakadályozva ezzel a téli időszakban a nem használt épületek állagának romlását, pl. a vizes rendszerek fagyását, penészesedést… stb.  

Hideg levegő befújás elleni védelem

  Sokak által kedvelt kényelmi megoldás, hogy fűtés üzemmódban a klíma beltéri egysége csak azután indul el, mikor már a hőcserélő elérte a megfelelő hőmérsékletet. Ezzel elkerülhető a fűtés elején a kellemetlen hideg “zuhany” a klímánkból.  

I-Feel funkció

  Napjaink szinte legnépszerűbb funkciója. A klíma távirányítójába beépítettek egy mini hőmérőt, mely érzékeli a szobában a levegő hőmérsékletét ott, ahová a távirányító el van helyezve és ezt az információt továbbítja a beltéri egységnek.  A légkondícionáló a ventilátor sebességét és a hőmérsékletet ehhez a ponthoz igazítja. Így el lehet kerülni, hogy a klíma már elégségesnek értékelje a hőmérsékletet, mert a közelében már az elérte a kívánt értéket, miközben mi mondjuk a szoba más részében még fázunk. Magunk mellé helyezve a távirányítót és bekapcsolva ezt a funkciót, elkerülhető ez  a kényelmetlenség.  

 

Hűtés akár – 15 C-ig

  Előfordul, hogy olyan tevékenységet végzünk, vagy olyan berendezéseink vannak, amiknek fontos az állandó, megbízható hűtés. A Gree klíma típusok mind alkalmasak erre a funkcióra, akár – 15 C-ig.  

Tűz ellen védett elektromos panel

Fém házban helyezkedik el, tehát nem éghető anyagban, ez pedig megakadályozza tűz kialakulását elektromos zárlat esetén.   Ultra magas hőmérséklet melletti üzemelés   A kültéri egység panelje akár 85 C hőmérséklet mellett is üzemelni a tűzálló elektromos fém dobozban.  

Alacsony zajszint

  A használók egyik legfontosabb szempontja, hogy klímájuk mellett zavartalanul tudjanak élni, dolgozni, pihenni. A Gree klímák legalacsonyabb üzemelési zajszintje 21 dB, amely még egy csendes váróterem zajszintjénél is alacsonyabb. Pl. egy halk laborban a zajszint kb. 30 dB. 

 

Alvás üzemmód, avagy kellemes éjszakai mód

  Ez a funkció az energiatakarékosság és az elalvás elősegítése miatt lett kitalálva. Lefekvéskor, elalvás után a hőmérséklet lassan emelkedik hűtés üzemmódban, fűtésben pedig lassan csökken. Alvás közben állandó marad a hőmérséklet, majd ébredés előtt szépen visszaáll a rendszer a beállított hőfokra. Ez a mód segít az alvásban és megtakarítást is eredményez.  

Széles légterelés, 3D légáram

  Gyakran használt és igényelt kényelmi funkció, hogy a légterelés motorosan állítható legyen 4 irányba, tehát függőlegesen és vízszintesen is.  

Automatikus tisztítás

  Manapság még nagyobb hangsúly helyeződik az egészséges, tiszta levegőre, melyet megszabadítottunk a kórokozóktól. Ebben a harcban egy fontos eszköz az automatikus tisztítás funkció, melynek során a beltéri egység a hűtés üzemmód kikapcsolása után a ventilátort tovább járatja, míg a lamellák megszáradnak. Így tisztán tudja tartani a hőcserélőt és megakadályozza a baktériumok elszaporodását.  

Csendes üzemmód

  Igény esetén klímánk működését extra halkra tudjuk állítani. Ekkor a ventilátor a legalacsonyabb fokozaton működik, ez biztosítja a legalacsonyabb zajszintet.   A Gree klíma gyártója számos minőségi megoldást alkalmaz termékeiben a vásárlók megelégedésének eléréséért és a hatékony működésért. A berendezések felépítésében közös az aranyozott kondenzátor lamellák, a belső barázdált rézcső, a beépített kondenzvíz szivattyú, a könnyen tisztítható szűrők, a megbízhatóan és csendesen működő motorok alkalmazása.   Kényelmi és egészségvédő funkciókat szolgál többek között a 3D légáram (vagy a függőleges légterelés), a hideg levegő befújás elleni védelem, a turbo hűtés, a kellemes éjszakai mód és a csendes üzemmód.  

 

Levegőminőség javítása: Sokféle beépített levegőszűrővel rendelkezik, ami segít eltávolítani a levegőből a pollen, por és más allergének jelentette problémákat. Ez különösen előnyös lehet allergiásoknak és asztmásoknak

 

Design és kialakítás: A Gree Comfort X készülékek esztétikus és modern dizájnnal rendelkeznek, ami segít harmonizálni az otthonunk vagy az iroda belső terét.

 

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

 

 

Gree klíma applikáció bemutatása

 

Gree klímákról bővebben

 

Comfort X katalógus

 

További információk:

http://www.klima-budapest.eu/futes_klimaval.html

Klímaszerelés menete   Klímaklímás tudnivalók   Tudnivalók klíma vásárlás előtt   Fűtés klímával   Klíma referenciák

További információk

[min_energy_efficiency_class]

A+

[max_energy_efficiency_class]

A++