Gree Amber Royal klíma 3,5 kW GWH12YD-S6DBA1A

470530 Ft

WIFI Automatikus újraindítás Öndiagnosztika I FEEL funkció Cold Plasma szűrő

Leírás

Gree Amber Royal klíma 3,5 kW GWH12YD-S6DBA1A

Prestige limitált széria

 

 

A Gree Prestige klíma – limitált sorozat tagja.

Kiváló minőségű anyagokból készült, elegáns megjelenésű, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek a kényelmet és az energiahatékonyságot szolgálják.

Elegáns megjelenés és magas minőség

A Gree Amber Royal klíma modern, letisztult designnal rendelkezik, amely bármilyen otthonba jól illeszkedik. A készülék kültéri egysége is elegáns megjelenésű, és a környezetbarát R32 hűtőközeg használatának köszönhetően környezetkímélő is.

Kiemelkedő energiahatékonyság

A Gree Amber Royal klíma kiemelkedő energiahatékonysággal rendelkezik, A+++ hűtési és fűtési osztályzással. Ez azt jelenti, hogy a készülék hatékonyan működik, és alacsony villamosenergia-fogyasztást biztosít.

Extrém széles működési tartomány

A Gree Amber Royal klíma extrém széles működési tartománnyal rendelkezik, -30°C-ig képes hűteni és fűteni. Ez azt jelenti, hogy a készülék ideális megoldás a hidegebb éghajlaton lévő helyiségek hűtésére és fűtésére is.

Magas felszereltség

A Gree Amber Royal klíma számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek a kényelmet és az energiahatékonyságot szolgálják. Ezek közé tartozik a Wi-Fi vezérlés, a Cold plasma szűrő, a többszörös szűrőrendszer, a 3D légáram, az extra csendes üzem, az I-Feel funkció, és az 8°C-os temperálás.

Wi-Fi vezérlés

A Gree Amber Royal klíma Wi-Fi vezérléssel rendelkezik, így a készüléket okostelefonról vagy táblagépről is vezérelheti. Ez különösen hasznos lehet, ha otthonról vagy távolról szeretné beállítani a klímát.

Cold plasma szűrő

A Gree Amber Royal klíma Cold plasma szűrővel rendelkezik, amely segít eltávolítani a levegőből a káros baktériumokat, vírusokat és allergéneket. Ez tisztább és egészségesebb levegőt biztosít az otthonában.

Többszörös szűrőrendszer

A Gree Amber Royal klíma többszörös szűrőrendszerrel rendelkezik, amely segít eltávolítani a levegőből a port, a pollent és a szőrt. Ez tisztább és kényelmesebb környezetet biztosít az otthonában.

3D légáram

A Gree Amber Royal klíma 3D légárammal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a hideg vagy meleg levegő egyenletesen oszoljon el a helyiségben. Ez biztosítja, hogy a helyiség minden pontja egyenletesen lehűljön vagy felmelegedjen.

Extra csendes üzem

A Gree Amber Royal klíma extra csendes üzemmel rendelkezik, így a készülék nem zavarja a pihenést vagy a munkát.

I-Feel funkció

Az I-Feel funkció segítségével a Gree Amber Royal klíma a távirányítón található hőmérő segítségével automatikusan beállítja a hőmérsékletet az Ön kívánságának megfelelően.

8°C-os temperálás

A Gree Amber Royal klíma 8°C-os temperálással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a készülék télen alacsony hőmérsékleten is működjön, így megelőzheti a fagykárokat.

A Gree Amber Royal klíma a prémium klímák piacán is kiemelkedően magas minőségű és hatékony készülék. A készülék számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek a kényelmet és az energiahatékonyságot szolgálják. A Gree Amber Royal klíma ideális megoldás azoknak, akik egy modern, stílusos és energiahatékony klímát keresnek.

 

A Gree Amber Royal klíma 3,5 kW GWH12YD-S6DBA1A műszaki tulajdonságai:

Hűtő teljesítmény3,5 kW
Fűtő teljesítmény4,2 kW
SEER jósági fok hűtés8,5
SCOP jósági fok fűtés5,1
Beltéri zajszint21/34/36/46 dB(A)
Beltéri méret SzéxMaxMé996x301x225 mm
Beltéri súly13 kg
Kültéri méret SzéxMaxMé899x596x378 mm
Kültéri súly45,5 kg
Működési tartomány hűtés-18 ~ 43 °C
Működési tartomány fűtés-30 ~ 24 °C
Ajánlott szobaméret36 – 45 m2
Hálózati feszültség220 ~ 240 V
Garancia3+2 év (3 teljes körű + 2 a kompresszorra)
HűtőközegR-32

 

Kiterjesztett jótállás: 10 év, gree-klima-10-ev-garancia

feltételeiről bővebben itt olvashatunk

Gree Amber Royal klíma katalógus

Gree Prestige klímákról bővebben

Gree klíma applikáció bemutatása

 

A Gree klímák legfontosabb tulajdonságai:

Intelligens leolvasztás funkció: A leolvasztó funkció működése egyszerű. Ha a hőmérséklet -5°C alá csökken, nagy valószínűséggel fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás 40 percenként működésbe lép, ami nagyban növeli a fűtés hatásfokát. Az új intelligens leolvasztás mód tökéletes leolvasztást fog eredményezni a klíma számára, amennyiben a környezeti hőmérséklet megegyezik a cső hőmérséklettel. Így ez az ismétlődő leolvasztó funkció, nemcsak megvédi az elektromos egységet, hanem jobb hatásfokú fűtést is lehetővé tesz. Így Ön téli üzemmódban jobb fűtés hatásfokot érhet el. Memória funkció: Feszültség kimaradás esetén a berendezés automatikusan megtartja a beállított funkciókat. Így Önnek nem kell bajlódnia az újraprogramozással, és amikor a feszültség helyreáll, a berendezés automatikusan indul az eredetileg beállított értékekkel. Ez különösen hasznos olyan helyeken, ahol emberek nem tartózkodnak folyamatosan. Gyors hűtés-fűtés funkció: A magas hatékonyságú hűtő-fűtő üzemmóddal Ön gyorsabb és erősebb hűtést érhet el.

 

 

Üzemállapot kijelzô: Az előlapon elhelyezett dekoratív digitális kijelzőről Ön mindig le tudja olvasni a készülék minden jellemző működési paraméterét. Alacsony feszültségű indítás: Ha a hálózati feszültség 185 V-ra csökken, a GREE klímák még ekkor is probléma nélkül tudnak indulni és üzemelni. Különösen nyári energiafogyasztási csúcs alkalmával lehetséges a hálózat feszültségének csökkenése, de Önnek nem kell számolni indítási problémával, klímája ekkor is ellátja feladatát. Különféle beépített szűrők az egészséges levegőért: A GREE különös figyelmet szentel az Ön egészséges levegőjének létrehozására. Rendelhető eredeti zöld teából készített szűrő, aminek baktérium- és vírusfelfogó hatása kiemelkedő, valamint kifejezetten a dohányfüst semlegesítésére szolgáló anti-tabacco filter. Csendes üzem: A levegő befújásának csendes módja egy szimulációs technológia segítségével került kifejlesztésre, így csökkentve a zajt, nemcsak a beltéri, hanem a kültéri egység esetén is, hogy ne zavarja a gép működése az Ön és környezete nyugalmát. Időzítés funkció: Amikor a berendezés nem működik, az időzítővel 0-24 óra között állíthatjuk be a kívánt indítási időt, így a berendezés az előre beállított időben elindul. Ugyanígy az időzítővel 0-24 óra között beállíthatjuk, hogy pontosan mikor álljon majd le a berendezés.

 

Várjuk megkeresését!

+36-20/261-3639 

 info@lnagroup.eu

 

Bővebb ismertető a Gree klímákról

 Klímaszerelés menete

Klímás tudnivalók   Tudnivalók klíma vásárlás előtt   Fűtés klímával