Légkondi szerelés Budapest területén és Pest megyében

Légkondi szerelés Budapest területén és Pest megyében

Légkondira ma már nagyon sok helyen szükség van. Sok társasházi lakás, lakópark épül úgy, hogy a légkondicionálás ugyanolyan alapfelszerelése a lakásoknak, mint a fűtésrendszer. Emellett a családi házakban is egyre jobban elterjedt a légkondícionáló berendezések használata, ezzel biztosítva magunk és családunk részére az adott időjárásnak megfelelő kellemes hőmérsékletet. Legyen az hűtés vagy fűtés, bármelyiket bátran rábízhatjuk klímaberendezésünkre, gond nélkül biztosítja a számunkra ideális hőfokot. Mi pedig azért vagyunk, hogy segítsünk az Ön igényeinek és adott hely ingatlan lehetőségeinek legmegfelelőbb klíma készülék kiválasztásában és szakszerű beszerelésében, elsősorban Budapesten, Pest, Nógrád és Heves megyében.

A klímaszerelés első lépése a készülék kiválasztása, mely számos lehetőség és körülmény figyelembevételével történik. Különféle kapacitású és kinézetű klímákból lehet választani, figyelve arra, hogy mindig az adottságoknak és igényeknek legmegfelelőbb készülék kerüljön kiválasztásra. Fontos dolog a megfelelő méretezés is, hisz az alulméretezett rendszer kiépítése után csak kidobott pénz lesz, mivel nem tudja eredeti funkcióját ellátni – azaz megfelelően lehűteni vagy fűteni a helyiséget. A túlméretezett klímák is gondot okoznak, a magas áramszámlától a nem megfelelő fűtésig.

 

Légkondi szerelés Budapest területén és Pest megyében

Légkondi szerelés Budapest

A klímaszerelések sokszor ütközik nehézségekbe sajnos. Gyakran korlátozzák a társasházak a  kültéri egységek elhelyezhetőségét,  Önkormányzatonként, kerületenként változóak a szabályok, illetve a műemlék jellegű épületekben fokozottan nehézkes az elhelyezés. Ilyen esetekben például a belső udvarra kerülhet a kültéri egység.   Továbbá a lichthof, azaz világítóudvar lehet még a kültéri egység elhelyezésére alkalmas hely, ha minimum 3×2 méteres.  Klímaszerelés teraszra: társasházak esetén szerencsés helyzetben van, aki rendelkezik terasszal, mert oda a legtöbb esetben könnyen el lehet helyezni a kültéri egységet.

Egyszerű esetekben, például ha egy helységet szeretne klímatizálni egy családi házban vagy panel lakásban, nem feltétlen kell előzetes felmérést kérni, elég a készüléket és annak teljesítményét kiválasztani. A helyszínre érkező kollégák a szerelés megkezdése előtt javaslatot adnak és közösen megbeszélik a legmegfelelőbb elhelyezést.

Több készülék igény vagy bonyolultabb szerelési helyeken például tetőterek, belvárosi lakások, üzletek, irodák, esetén mindenképpen szükség van előzetes felmérésre.

Split klíma telepítés

A leggyakoribb és leggyorsabb megoldás a sokak által jól ismert inverteres split klíma szerelése ezek a berendezések széles típus és teljesítmény változatban kaphatóak, szinte minden helyre könnyen telepíthetőek és árban is kedvezőek.

Sok esetben viszont nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás számtalan más kialakítás és rendszer elérhető, léteznek légcsatornázható, kazettás, mennyezeti, parapet és konzol beltéri egységek is.

 

Multi klíma szerelés

Több helység klímatizálása esetén sokszor előtérbe kerül multi klímák szerelése is. Alapvető működésük és szerelésük is hasonló előnyük, hogy egy kültéri egységre akár több különböző teljesítményű és kialakítású beltéri egység is köthető. A multi klímák szerelésének összköltsége általában viszont drágább, mint több mono split klíma szerelése.

légkondi szerelés Budapest

Szeretné megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb klímát?

Nem tudja hogyan induljon el?

Tanácstalan, hogy melyik klíma lenne minőségben, komfortban, élettartamban és árban is a legmegfelelőbb?

Nem tudja milyen paramétereket kell figyelembe venni a választáshoz?

Hívjon minket bizalommal: Liber György +36-20/261-3639, vagy email: info@lnagroup.eu

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

Klíma, klímaszerelés Budapest, Gödöllő és Pest Megye területén
Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

https://www.klima-budapest.eu

http://www.lnagroup.eu

Cascade klíma A klímaszerelés menete

Akciós klímák klíma szereléssel együtt

Fűtés klímával Klíma tisztítás, klíma karbantartás

Mennyit fogyaszt a klíma? Inverteres klíma

Új klíma előnyei Klíma akciók

Klíma tisztítás

Klímaszerelés házilag

Klímaszerelés Zugló