Légkondi

Vegye igénybe Ön is légkondi szerelési tapasztalatunkat, mely lehetővé teszi, hogy a lehető legkényelmesebb, legenergiatakarékosabb és legmegbízhatóbb megoldásokat ajánljuk Önnek!  Segítünk az igényei és az adott ingatlan lehetőségei alapján megtalálni a legmegfelelőbb légkondit, klímaberendezést, majd szakszerűen beszereljük azt. Fő munkaterületünk Budapest és vonzáskörzete.

légkondi

 

Légkondi – a jövő energia hatékony technológiája

Megújuló energiára és energia megtakarításokra összpontosító rendszereket ajánlunk ügyfeleinknek, akik a mai modern légkondikba szerelt inverteres technológia segítségével akár 30%-os energia megtakarítás előnyeit élvezhetik, miközben klímájuk kiemelkedő komfortszintet biztosít számukra anélkül, hogy megterhelné villanyszámlájukat.

Klíma inverteres technológia – a modern légkondi lelke

A klíma berendezésekben található inverter technológia lehetővé teszi a kompresszor fordulatszámának fokozatmentes és veszteségmentes szabályozását, így a fordulatszám állandóan az aktuális terheléshez igazodik. Ezáltal csak a ténylegesen szükséges hűtő- vagy fűtőteljesítmény kerül leadásra, a beállított hőmérséklet precízen tartható és biztosított az áramtakarékos üzemelés.

Az inverter egy energiatakarékos technológia, amely kiküszöböli a légkondicionálók energiapazarlását úgy, hogy hatékonyan szabályozza a motor sebességét. Ahelyett, hogy további energiát használnák el az indítással és leállítással, az inverter beállítja a motor sebességét, így az folyamatosan működik és még hatékonyabb lesz.

légkondi

A légkondi megjelenési formái igazodnak az adott helyiséghez, a belső kialakítási lehetőségekhez. Lehet a klíma készülék oldalfali, menyezeti, kazettás vagy légcsatornás, padlóra helyezhető (konzol) klíma…  Ezek a rugalmas kialakítások minden otthonba illenek, ezáltal bármilyen nehezen kivitelezhető helyen elhelyezhetőek.

Split (osztott) rendszer

 A légkondi kétfelé van osztva: egy külső és egy belső egységre.

  • 1 helyiség fűtéséhez vagy hűtéséhez alkalmas
  • Egyszerű a készülék beszerelése

Multi-split rendszer

  • 1 kültéri egységhez több beltéri egység csatlakoztatható
  • több  helyiség fűtéséhez vagy hűtéséhez használható
  • Helyiségenként szabályozható a hőmérséklet

Modern légkondi megoldások: WIFI által vezérelhető klíma

Jelenleg kétféle lehetőség van WIFI-vel vezérelni légkondi berendezésünket: az egyikben a wifi modullal alapból fel van szerelve a klímaberendezés, a másiknál utólagosan látják el wifi adapterrel a berendezést. A wifi adapter egy olyan beépített vagy csatlakoztatott eszköz, ami lehetővé teszi, hogy légkondinkat egy alkalmazáson,  applikáción keresztül tudjuk okos telefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel irányítani, akár messze otthonunktól, irodánktól is.

Első feladatként a telefonra le kell tölteni a gyártó által megadott alkalmazást. A kezdő beállítások után  összehangoljuk, azaz párosítjuk a telefonunkat a klímánkkal. Ezek után már vezérelhetjük is klímánkat telefonunkról,  otthonról vagy távolról. Helyben alkalmazva ezzel a funkcióval ki tudjuk váltani a légkondi távirányítóját.

Hogy egész pontosan mit  tudunk beállítani az applikációval, függ a wifi berendezéssel felszerelt klíma tudásától, másrészt az alkalmazástól, vagyis lehet, hogy sokkal több mindent be tudunk állítani az alkalmazással, mint a távirányítóval, de fordítva is igaz lehet, ez az adott klíma berendezéstől függ.

 Design klíma – művészi légkondi

Az egyedi igényeket tudják kielégíteni az ún. design klímák, melyek megjelenésükben jelentősen eltérnek a megszokott légkondi beltéri egységektől.  A design klímák lényegében a split klimák egy kiemelt csoportja, amelyek különös hangsúlyt fektetnek a berendezés megjelenésére. Nem szokványos formájú, színű,  megjelenésű beltéri egység lehet általában az eltérés a normál klímákhoz képest.

Design klímák

Klíma szűrők – légkondi a tiszta levegőért

A modern klíma készülékek különféle szűrőkkel vannak ellátva, melyek különböző módokon és eszközökkel szűrik meg a lakásban, irodában, üzletben mozgó levegőt. Vannak ugyanis olyan alap szűrők, melyek csupán a port képesek felfogni, ami a levegőben áramlik, a modernebb szűrők viszont a baktériumokkal és vírusokkal, pollenekkel is tökéletesen felveszik a harcot. Emellett párátlanítóként is funkcionálnak a legmodernebb készülékek. Amit azonban mindenképpen szem előtt kell tartanunk, az az, hogy a klímákban lecsapódó nedvesség tökéletes táptalaj lehet a baktériumok, illetve a penészgombák számára. Ezért a legújabb szűrők különböző antibakteriális megoldásokat használnak. Ennek ellenére azonban az is nagyon fontos, hogy a klímaszűrőt megfelelő sűrűséggel ellenőriztessük és karbantartsuk.

légkondi

 

Hívjon minket bizalommal: Liber György +36-20/261-3639, vagy email: info@lnagroup.eu

Klíma, klímaszerelés Budapest, Gödöllő és Pest Megye területén

A légkondícionáló története

Hogyan vásároljunk inverteres klímát? És hogyan NE?

Klíma szereléssel együtt

Panasonic klíma

Cascade klíma

A klímaszerelés menete

Akciós klímák

Fűtés klímával

Klíma tisztítás, klíma karbantartás

https://klima-budapest.eu/klima/

https://klima-budapest.eu/gree-klima/

Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma

Új klíma előnyei

Klíma akciók Klíma tisztítás

Klímaszerelés panellakásba https://klima-budapest.eu/polar-klima/