Panasonic klíma

Panasonic klíma – Széleskörű tapasztalat és minőség

A Panasonic talán a legnagyobb múltra visszatekintő cég, 1918-ban alapította a japán Konosuke Matshushita elektromos csatlakozó dugók és kerékpárlámpák gyártására. Ma a világ több mint 120 országába exportál, vitathatatlanul a klímaipar vezetői közé tartozik. Közel 100 ezernyi benyújtott ipari szabadalmával igazi globális éllovasnak számít.  A cég 1958-ban jelent meg a légkondicionálók piacán egy kisméretű, otthoni használatra szánt, ablakra szerelhető egységgel, amely hamarosan komoly népszerűségre tett szert a vásárlók körében. Hűtő- és fűtőrendszereik manapság is népszerűek hatékonyságuk, illetve fejlett technológiai megoldásaiknak köszönhetően. A vállalat saját gyáraiban készülő klímaberendezések Magyarországon is kelendőek. Többek között lakossági mono- és multisplit típusú készülékekkel, ipari oldalfali és mennyezeti berendezésekkel, különböző hőszivattyúkkal, kiegészítő eszközökkel és ECOi VRF-rendszerekkel is jelen vannak a hazai piacon.

A Panasonic légkondicionálók kiemelkedő elismertségre tettek szert világszerte. Masszív kialakításuknak köszönhetően hosszú éveken át zavartalanul gondoskodnak a helységek megfelelő hőmérsékletéről. A Panasonic klíma gyártója ezért a berendezéseket különféle szigorú vizsgálatoknak veti alá. Termékei és szolgáltatásai megoldást nyújtanak a kellemes közérzet és megfelelő munkakörülmények megteremtésére.

Zöld klimatizálás

A társadalmi felelősségvállalás elveit már a tervezőasztalon alkalmazó Panasonic klíma a legszigorúbb energiafogyasztási és zajkibocsájtási követelményeknek is eleget tesz. Ezen túlmenően folyamatosan keresik az új, „zöld” lehetőségeket, amelyekkel mind a gyártási folyamatok, mind az otthoni klíma használat során teljesülnek a fenntarthatóság alapelvei. A Panasonic csoport célja, hogy 2018-ra, a vállalat fennállásának századik évfordulójára, az elektronikai szektor vezető zöld vállalatává váljon.

A Panasonic márkaneve már önmagában is garancia a kiváló minőségre. Sokan tartják úgy, hogy a Panasonic klímáké a legmodernebb technológia, és hogy megbízhatóságban is dobogósak. Biztosan az Ön szempontjai között is helyet kapott a klíma elegáns kialakítása, letisztult, igényes külseje, vagy az, hogy hangjával ne zavarja Önt sem ébren, sem éjjel alvás közben.Az sem közömbös, hogy egy Panasonic klíma kibocsátott levegője, a többségükben beépített levegőszűrőknek köszönhetően, tiszta, pollen- és pormentes, egészséges. Ezzel sokak számára jelent megnyugtatást, hiszen korábban sokan tartottak attól, hogy allergiát, asztmát, vagy náthát szereztek a klíma mellett. Ez mára már a Panasonic klímával megelőzhető.A Panasonic klíma beépített e-ion légtisztító rendszerrel, Patrol Sensorral, és egyedi oxigén-zuhannyal valósítják meg a légtisztítást.A Panasonic klíma berendezések inverteres típusai energiatakarékosak, így sokkal kevesebb elektromos áramot fogyasztanak!A Panasonic klímák garanciaideje 2+3 év, azaz 2 év általános garancia, és +3 év kifejezetten a kompresszor működésére.

A Panasonic minden terméke a minőséget jelenti. Így van ez a klíma berendezések esetében is. A Panasonic klíma berendezései mindig a legújabb fejlesztéseket tartalmazzák, melyek mind a kellemes környezet kialakítása érdekében lettek a klíma berendezésekbe beépítve. Ilyen például Panasonic ionfrissítő, vagy az egyedi oxigén zuhany funkció.

Széles Panasonic klíma választékunkból az alábbi típusok közül választhat:

  • inverteres klíma
  • multi inverteres klíma
  • aquarea levegő-víz hőszivattyú
  • padlóra állítható inverteres klíma
  • állandó klíma akció

A Panasonic klíma berendezések népszerűségének kulcsa a magas fokú megbízhatóság, a kiterjedt szervizhálózat, és a gondos viszonteladói háttértámogatás.

A teljes folyamatot kézben tartják

A Panasonic vállalat világelső az innováció terén is, ügyfelei életminőségének javítása érdekében több mint 91 539 szabadalmat jegyeztetett be. Sőt mi több, a Panasonic elkötelezte magát amellett, hogy piacvezető szerepét továbbra is megőrzi. A vállalat összesen több mint 200 millió klímát gyártott, a világ különböző pontjain elhelyezkedő 294 gyáregységében. Biztos lehet a Panasonic hőszivattyúk kiemelkedő minőségében. A Panasonic mindig is törekedett a tökéletességre, és ez tette nemzetközileg is piacvezetővé a lakóingatlanok, közepes méretű épületek (irodák, éttermek) és ipari méretű épületek fűtő- és hűtőrendszereinek telepítése terén. A Panasonic rendszerei maximális hatékonyságot biztosítanak, a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat is teljesítik, és megfelelnek napjaink legkorszerűbb építészeti követelményeinek is. A Panasonic tisztában van azzal, hogy mekkora felelősséggel jár a fűtő- és hűtőrendszerek kialakítása. A Panasonic célja, hogy fűtés és hűtés terén a legjobb megoldásokat nyújtsa Önnek.

Élvezze a pihentető csendet, a kényelmet és a nyugalmat a Panasonic klímák segítségével. Különböző méretekben, kivitelekben kapható, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Egy jól megválasztott klíma megszűri a levegőt a baktériumoktól, emellett pedig alacsony energiafogyasztással rendelkezik.

A belélegzett levegő frissességére való igény évszaktól és lakástól független. A Panasonic éppen ezért olyan légkondicionáló berendezést kínál, mely egyszerre képes gondoskodni a levegő megfelelő hőmérsékletéről és annak tökéletes tisztaságáról – mindezt minimális energiafogyasztás mellett, szinte észrevehetetlen zajszinttel. A kristálytiszta levegő az Etherea Inverter Deluxe klímákban található e-ion légtisztító rendszernek köszönhető: az úgynevezett Patron Sensor érzékelő a nap 24 órájában figyeli a levegőben megjelenő szennyeződések – így a dohányfüst, a testszag, a szemét vagy éppen a háziállatok szagának – mértékét, ha pedig az elér egy bizonyos szintet, a légtisztító funkció bekapcsol, és megtisztítja a levegőt. A készülék különlegessége, hogy eközben a hűtő funkció nem lép működésbe: ez utóbbi képes a légtisztító rendszertől függetlenül is üzemelni.

Panasonic klíma econavi

1. Panasonic Etherea klíma berendezések

ECONAVI intelligens érzékelő rendszerrel a hatékony energia megtakarítás érdekében

A PANASONIC ETHEREA érzékelő rendszere az energiamegtakaritás érdekében figyeli a napsütés erősségét, az emberi aktivitást és a mozgást, valamint az emberi jelenlét hiányát. Az ECONAVI az alacsony energiamegtakaritás érdekében automatikusan állítja be a hűtőteljesítményt és ezáltal energiát takarít meg a zavartalan kényelem megtartása mellett.

Az inteligens vezérlésnek köszönhetően a PANASONIC inverteres klímaberendezések akár 45%-kal csökkenthetik az energia
felhasználást és ezáltal a villanyszámla kőltségeket!

PANASONIC ETHEREA NAPFÉNY ÉRZÉKELÉS

NAPSÜTÉS                                       ÉJSZAKA/BORÚS IDŐ

A PANASONIC ECONAVI rendszere érzékeli a napfény erősségét a szobában, valamint az éjszakát, vagy a borús időt és a kevesebb bejutó napfény hatására csökkenti a hűtés intenzitásának erősségét.

Panasonic klíma
1.TERÜLET ÁTVIZSGÁLÁSA

Az ECONAVI felismeri az emberi mozgást és csökkenti a nem használt terület hűtésére szánt energiát.

Panasonic klíma

2.A MOZGÁS AKTIVITÁSÁNAK ÉRZÉKELÉSE

Az ECONAVI felismeri az emberi aktivitás változásait és ahhoz igazítja a teljesítményt

3. AZ EMBERI JELENLÉT HIÁNYÁNAK FELISMERÉSE

Az ECONAVI felismeri, ha nem tartozkodnak a helységben és csökkenti az üres szobák hűtésének energiáját

Panasonic Etherea fűtés üzemmód:

érzékeli a napsütés intenzitását a helyiségben és ennek megfelelően csökkenti a fűtésre felhasznált energiát.

PANASONIC ETHEREA NANOE-G LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER

A Panasonic inverteres Etherea klímaberendezések egy forradalmian új Nanoe-G nevű légtisztitó rendszerrel vannak felszerelve. Ezek a
szűrőberendezések a nanotechnológia segítségével tisztitják meg a levegőt.  A Nanoe-G szűrőbetétek kiszűrik a levegőben található
legapróbb szennyeződéseket, beleértve a penészgombákat, vírusokat, baktériumokat is!

PANASONIC INVERTER TECHNOLÓGIA

Kiemelkedő hatékonyság, alacsony energiafogyasztás, csendes működés.

Panasonic klíma

A PANASONIC klímaberendezések csúcsminőségű inverter technológiája hatékony működést tesz lehetővé hűtési és fűtési üzemmódban egyaránt.
Gazdaságos működés, tehát magas COP érték jellemzi őket.

Panasonic klíma szupercsendes üzemmód:

Különösen csendes az inverteres Panasonic klíma. Az egyik leghalkabb berendezés a piacon. A beltéri egység csendesen üzemel alacsony
ventilátor fokozat mellett. A távirányítón található „Quiet Mode” csendes üzemmód) gomb megnyomásával az üzemelési zajszint tovább
csökken, egészen 20 dB-ig. A 20 dB-es technológiának köszönhetően a berendezés olyan halkan működik, hogy úgy fogjuk érezni, mintha
egy könyvtárban lennénk. Olyan légkondicionáló berendezéseket gyártunk, melyek nem zavarják Önt még akkor sem, ha a legnagyobb csend
uralkodik a szobában..

Panasonic klíma Mild Dry rendszere:

A Mild Dry panasonic klíma hűtési rendszer a hagyományos hűtéshez képest akár 10%- kal magasabb relatív páratartalom fenntartására képes, ami
csökkenti a bőr- és torokszárazság tüneteit.

Panasonic klíma autocomfort rendszer:

Az Autocomfort rendszer érzékeli a szoba állapotát, és ha senki nem tartózkodik a helyiségben, bekapcsolja az energiatakarékos üzemmódot.
Ezzel együtt a komfortérzet továbbra is előnyt élvez, ezért nagyobb emberi aktivitás esetén nő a hűtési teljesítmény. Ez a funkció
egyszerre gondoskodik a kellemes közérzetről és a gazdaságos energiafelhasználásról.

Panasonic klíma működési tartománya:

A panasonic klíma hűtési és fűtési üzemmódban akár -15°C-os külső hőmérséklet esetén is üzemel.

A PANASONIC ETHEREA inverteres klímaberendezések kétféle színben kaphatók: ezüst és fehér kivitelben. Kitűnő választás azoknak, akik szeretik a magas minőséget és megbízhatóságot, valamint az egyedi megjelenést.

 

 

Alap Panasonic klíma berendezés:

Panasonic UE BASIC UE09RKE inverteres split klíma 

Szagtalanító funkció, Penészmentesítő szűrő, 12 órás időzítő, Szupercsendes üzemmód
Automatikus függőleges légáramlás vezérlés, “Hot Start” üzemmód, Automatikus újraindítás, 15 méteres maximális bekötési távolság, Levehető, mosható előlap

Panasonic klíma

Panasonic Nordic klíma – fűtésre optimalizált készülék

ASkandináv országok igényeit figyelembe véve lett kifejlesztve. Extrém alacsony hőmérsékletben is képes fűteni (-30°C!) és el van látva minden olyan, a hőszivattyúkra jellemző műszaki megoldással, mely szavatolja azt, hogy teljes értékű fűtési megoldást tudjon Önnek nyújtani a legzordabb téli napokon is. Ha költséghatékony elektromos fűtési megoldást keres – akár hőszivattyú helyett, válassza a Panasonic Nordic klímáját. Fűtés kompromisszumok nélkül! Magyarországon a klímák között egyedülállóan H tarifával is üzemeltethető, így kivételesen költséghatékonyan fűthet vele.

Temperáló funkcióval is ellátott, mellyel nyaralójában vagy lakásában +8°C-os hőmérsékletet is tarthat.

Beépített csepptálca fűtés, NANOE-G levegőtisztító rendszer, Légfrissítő ionizátor, Automatikus tisztítás, szárítás, Extra csendes kompresszor

 

panasonic nordic etherea klíma

Panasonic Flagship inverteres klíma – prémium csúcskategória

Abszolút kategóriagyőztes klíma! A Panasonic új hőtároló rendszere képes a kültéri egység hőjének tárolására, így közvetlenül a hőszivattyú beindítása után gyorsan fel tudja fűteni a házat. A rendszer temperálás közben is maximális kényelmet és meleget biztosít, mivel a hőtároló rendszer az eltárolt hő segítségével megelőzi a levegő temperálás alatti lehűlését.

Folyamatos leolvasztás nélküli, SZÜNETMENTES fűtés, Autocomfort, Szupercsendes üzemmód, ECONAVI érzékelővel és NANOE-G légtisztítót rendszerrel: Kiemelkedő hatékonyság: A+++ energiaosztály, -35°C-os külső hőmérsékletig fűt…

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

Panasonic klíma választék

Hogyan vásároljunk klímát? És hogyan NE?

Panasonic klíma

Cascade klíma

A klímaszerelés menete

Akciós klímák

Fűtés klímával

Klíma tisztítás, klíma karbantartás

Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma

Új klíma előnyei

Klíma akciók   Klíma tisztítás

Klíma szereléssel együtt