Klímaszerelés 12. kerület


Klímaszerelés 12. kerület területén, keresse 18 éve megbízhatóan működő cégünket!

Inverteres mono és multi split klíma berendezések forgalmazása és szerelése garanciával, légkondi, klíma tisztítás, karbantartás az egészséges és hatékony működésért.

A hőszivattyús klíma ma már egyre elterjedtebb, a kényelmet általánosan szolgáló műszaki eszköz a magyar családok életében is. De olyan lehetőséget is jelent, ami sokaknak még meglepő, nem csak a lakás hűtésére megoldás, hanem korszerű fűtési mód is. Egyre több ember számára fontos, hogy lakásában, házában előnyben részesítse a környezettudatos módszereket és megújuló energiaforrásokat használjon mind a lakás hűtésére, mind fűtésére. 

A hőszivattyús klímás fűtés gazdaságos, kényelmes, tiszta, környezetbarát, ráadásul kettő az egyben megoldást jelent, mivel a nyári hűtés is meg van vele oldva. A legkorszerűbb fűtési megoldások közé tartozik, mert javarészt a környezetünkben lévő energiát hasznosítja. Ha a hőszivattyús split klíma hatékonysága egy előre megállapított érték felett van, az üzemeltetéséhez kedvezményes áramtarifa igényelhető (H tarifa), és a legtöbb mai klímakészülék megfelelő hatékonysággal rendelkezik az igényléshez. Gyors és gazdaságos megoldást jelent a rendszer telepítése.

Biztonságos és felhasználóbarát módszer: a split klíma esetében a gázzal ellentétben nincs robbanásveszély vagy szén-monoxid mérgezés kockázata. Zárt rendszerűek, az EU szabályozásnak megfelelő hűtőközeggel rendelkeznek.

klímaszerelés 2. kerület

Klíma telepítés garanciával, valódi szakértelemmel:


A klímaberendezések telepítése és üzembe helyezése során nincs szükség tervezésre, engedélyeztetésre, és még kémény építésre sem, így rengeteg költség megtakarítható, ha fűtési rendszerként szeretnénk a légkondícionálókat telepíteni. A hőszivattyús split klímák egyaránt alkalmasak új építésű, illetve már elkészült, használatban levő lakások és lakóházak fűtésére, hűtésére. A wifi funkcióval ellátott készülékeket pedig okostelefon alkalmazáson keresztül akár távolról is vezérelhetjük ma, így is növelve kényelmünket. De ezzel a megoldással akár nyaralónk hűtését, fűtését is beállíthatjuk távolról is.

A készülékek könnyen karbantarthatóak, melynek szakember általi rendszeres elvégzése természetesen a garancia megtartásához is nélkülözhetetlen, mindamellett, hogy az egészségünk védelme miatt is fontos.

Hívjon minket, vagy írjon nekünk, és segítünk a leginkább megfelelő légkondícionáló kiválasztásában, a készülék elhelyezésében, méretezésében és minden fontos szakmai kérdésben. Keressen minket és hamarosan Önnek is felszereljük új klímáját! Klímaszerelés 12. kerület területén és vonzáskörzetében kedvező árakon.

Klímaszerelési alapdíjaink

Az alapár magában foglalja a berendezés helyszínre szállítását, a kültéri egység max. 4 m magasságban történő konzolra való felhelyezését, a kültéri egységtől számított max. 3 m távolságban a beltéri egység felszerelését maximum egy faláttöréssel, hűtőközeg rátöltést, a készülék beüzemelését, a szükséges anyagokat (konzol, rézcső, szerelési anyagok), és a távszabályozó működésének bemutatását. 3 m távolságon túl 7.000,- Ft + ÁFA /méter a további szerelési díj.

Klíma tisztítás, karbantartás, akár hétvégén is:

Ha már van klímája, ne feledkezzen el az éves klíma karbantartás, klíma tisztítás fontosságáról az Ön és családja egészsége, valamint klímaberendezésének élettartam növelése miatt.

A klímaberendezés rendszeres karbantartásával megelőzhetőek a klíma egészségkárosító hatásai, amelyeket az elhanyagolt légkondicionálóknál tapasztalhatunk. Azonban a klíma időszakos felülvizsgálata műszaki okok miatt is indokolt, az élettartam növelése mellett az energiafelhasználását is csökkenthetjük klímánknak.

Tisztaság, egészséges környezet fontossága:

A klíma jelentős mennyiségű port, atkát szűr ki a lakás levegőjéből működése közben. A hőcserélő rendszeres fertőtlenítése nélkül ez a por egy aktívan fertőző réteget, biofilmet hozhat létre a klíma hőcserélőjén, a cseppvíztálcában és az elvezetőcsőben. A karbantartás során eltávolíthatjuk a lerakódásokat vegyszeres kezeléssel.

A kültéri egység szervizelése pedig a lerakódott por, a szálló növényi részek (pl. nyárfák szálló termése) miatt szükséges. Ezek a szennyeződések rontják a klíma hatásfokát és a karbantartás elmaradása esetén a készülék használhatóságának ideje is lecsökkenhet. Egy idősebb készüléknél szükséges lehet a hűtőközeg pótlása, amivel megakadályozzuk, hogy a klíma rossz üzemi körülmények között működjön a nem megfelelő gáznyomással, folyamatosan túlterhelve a kompresszort és elégtelen teljesítményt leadva a hőcserélőn.

Megbízható működés biztosítása a megfelelő időben:

A klíma időben elvégzett karbantartásával kiküszöbölhetjük a a berendezés lehetséges meghibásodását, ami főszezonban rendkívül nagy kényelmetlenséget okozhat ügyfeleinknek, mivel ilyenkor túlterheltek a klímajavítással foglalkozó cégek. Ügyfeleink igényei szerint és kapacitásaink határáig hétvégi karbantartásokat is tudunk vállalni.

Klíma tisztítás 2. kerület

Élvezze Ön is otthonában a mindig megfelelő hőmérsékletet!

Keressen minket, ha új klíma vásárlása iránt érdeklődik Budapesten a 12. kerület területén vagy vonzáskörzetében, 18 év tapasztalatával várjuk Önt!

Keresse modern, környezetbarát, kiemelkedő teljesítménnyel, felhasználóbarát vezérléssel, letisztult designnal rendelkező inverteres split klímáinkat hűtésre-fűtésre, levegő tisztításra és párátlanításra egyaránt, hogy mielőbb élvezhesse az általa nyújtott kényelmet és mindig Önnek megfelelő hőmérsékletet!

Hívjon minket bizalommal, kérjen árajánlatot: Liber György +36-20/261-3639, vagy email: info@lnagroup.eu

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

Akciós klímák                                 Fűtő klíma

Forgalmazott klíma márkák     Akciós klímák

Fűtés klímával                                Klíma tanácsok

Klímaszerelés 12. kerület

Forgalmazott klíma márkák Klíma tisztítás Syen klíma

Hogyan vásároljunk klímát? És hogyan NE?

Fisher klíma Panasonic klíma

Fujitsu klíma Gree klíma

Cascade klíma A klímaszerelés menete

Akciós klímák Fűtés klímával

Klíma tisztítás, klíma karbantartás

Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma Új klíma előnyei

A légkondícionáló története Klíma akciók

Légkondi szerelés Budapest és Pest Megye területén

Akciós klímák Klíma szereléssel együtt

Klímaszerelés házilag 10 legjobb klíma fűtésre

Klímaszerelés 12. kerület területén