Gree GWH12ACC-K6DNA1D DARK X split klíma 3,5 kW

326900 Ft

Automatikus újraindítás Öndiagnosztika I FEEL funkció Cold Plasma szűrő

Leírás

 

Gree GWH12ACC-K6DNA1F DARK X split klíma 3,5 kW

Gree GWH12ACC-K6DNA1D DARK X split klíma

 

Bemutatjuk a piac egyik kedvencét, a Gree GWH12ACC-K6DNA1D DARK X split klíma berendezést, mely ötvözi a fűtésre ajánlott klímák jó műszaki és kényelmi tulajdonságait, de emellett elegáns dizájnnal is rendelkezik.  

A belső tulajdonságai megegyeznek a Gree Comfort X klímáéval, tehát fűtésre bátran ajánlhatjuk. Akár -25°C-ig képes fűteni a berendezés, ami Magyarországon valószínűleg a teljes téli fűtési igényt lefedi, hisz ettől extrémebb hideg nem igazán szokott mifelénk előfordulni. Tehát a kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik.    És természetesen a Gree klímák gazdag felszereltségével is rendelkezik (beépített wifi adapter, többszörös szűrőrendszer, kényelmi funkciók sokasága…), újdonság benne a 3D légáram.

 

A Gree GWH12ACC-K6DNA1D DARK X split klíma legfontosabb előnyei:

  Az  I feel funkciónak köszönhetően a távirányító termosztátként tud funkcionálni. Ez a klíma is H-tarifás mérőórára köthető, így október 15 és április 15 között kedvezményes áron fűtheti otthonát, vagy bármely más helyiséget. A Gree klímáknál már alap funkcióként jelentkező Wifi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk. A 8 C-os temperálás funkcióval akár nyaralónkban, ideiglenesen nem lakott épületben is el tudjuk kerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°alá csökken.   A Gree Magyarországon piacvezető a klíma eladási számot tekintve Magyarországon. Nem véletlenül kedvelik a lakossági felhasználók, hiszen rendkívül megbízható és minőségi berendezéseket értékesít a világ legnagyobb klímagyártója.  

A Gree GWH12ACC-K6DNA1D DARK X split klíma legfontosabb tulajdonságai:

Design klíma, Időzítés, Karterfűtés Wifi vezérlés, Csepptálca fűtés Cold plasma szűrő, Lcd kijelző Turbó funkció, 8 C-os temperálás Hűtés -15 C külső hőmérsékletig Fűtés -25 C külső hőmérsékletig Ventilátor fordulat szabályozás Óra beállítás/kijelzés Légáram irányának beállítása Távirányítóba integrált hőmérő ( Ifeel) Könnyen kezelhető  

I Feel funkció Egy mini hőmérő a távirányítóban érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletét és továbbítja a beltéri egységnek. Így a berendezés a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet.  

Cold Plasma szűrő Hatékonyan tisztítja a levegőt, elpusztítja a baktériumok 99%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív Oxigén ionok javítják a levegő minőségét.  

Öndiagnózis
A berendezés probléma esetén hibakódot ad, mely megkönnyíti a karbantartást.

Intelligens leolvasztás A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul el. Pl 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.  

3D légáram (vagy négyirányú légterelés): Nem csak függőleges irányban szabályozható a légterelés, hanem vízszintesen is. Így optimálisan beállítható a légterelés iránya, vagy az automatika segítségével a helyiségben teljesen egyenletesen osztható el a befújt levegő. Újdonság,  hogy a Gree GWH12ACC-K6DNA1D DARK X split klíma is tartalmazza ezt az extra funkciót.

Gree GWH12ACC-K6DNA1D DARK X split klíma műszaki adatai:

 

Hűtő teljesítmény 3,5 kW
Fűtő teljesítmény 3,7 kW
SEER jósági fok hűtés 7
SCOP jósági fok fűtés 4
Beltéri zajszint 29/42 dB(A)
Beltéri méret SzéxMaxMé 889x294x212 mm
Beltéri súly 11 kg
Kültéri zajszint 52 dB(A)
Kültéri méret SzéxMaxMé 848x596x320 mm
Kültéri súly 31 kg
Működési tartomány hűtés -15 ~ 43 °C
Működési tartomány fűtés -25 ~ 24 °C
Csövezési hosszúság maximum 20 m
Csövezési magasság maximum 10 m
Hűtőközeg csövezés folyadék 6,35 mm
Hűtőközeg csövezés gáz 9,5 mm
Ajánlott szobaméret 36 – 45 m2
Hálózati feszültség 220 ~ 240 V
Szín Fekete
Garancia 3+2 év (3 teljes körű + 2 a kompresszorra)
Hűtőközeg R-32
  • Kiterjesztett jótállás: 10 évbővebb információk

     

    Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

     

Gree-dark-x klíma katalógus

 

Gree klíma applikáció bemutatása

 

 

 

http://www.klima-budapest.eu/futes_klimaval.html

Klímaszerelés menete   Klímás tudnivalók   Tudnivalók klíma vásárlás előtt   Fűtés klímával   Klíma referenciák

 

Gree klíma választék

Gree GWH12ACC-K6DNA1D DARK X split klíma