Gree GWH09ACC-K6DNA1A DARK X split klíma 2,6 kW

305400 Ft

Automatikus újraindítás Öndiagnosztika I FEEL funkció Cold Plasma szűrő

Leírás

Gree GWH09ACC-K6DNA1F DARK X split klíma

 

A Gree GWH09ACC-K6DNA1A DARK X split klíma amellett, hogy design klíma, még  fűtésre is ajánlható.  Műszakilag megegyezik a Gree Comfort X klímával, csak a beltéri egység dizájnja más. Ez a klíma is hozza a piacvezető gyártól megszokott magas ár/érték színvonalat, rengeteg funkciója mellett 3D légáram móddal is felszerelt. Akár -25°C-ig is képes fűteni a Dar X klíma, ami Magyarországon a legnagyobb hidegekben is működő képes, hiszen ettől extrémebb hideg nem igazán szokott mifelénk előfordulni. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel is rendelkezik.

 

A Gree GWH09ACC-K6DNA1A DARK X split klíma legfontosabb előnyei:

  Az  I feel funkciónak köszönhetően a távirányító termosztátként tud funkcionálni. Ez a klíma is H-tarifás mérőórára köthető, így október 15 és április 15 között kedvezményes áron fűtheti otthonát, vagy bármely más helyiséget. A Gree klímáknál már alap funkcióként jelentkező Wifi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk. A 8 C-os temperálás funkcióval akár nyaralónkban, ideiglenesen nem lakott épületben is el tudjuk kerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°alá csökken.   A légárama függőleges irányban beállítható, időzítési lehetőséggel is rendelkezik, turbó funkció és ventilátor fordulat szabályzó is be van építve. Ezen kívül a klíma könnyen kezelhető, távirányítója sincs túlbonyolítva. Hűtésre is extrém széles tartományban használható, akár – 15 C-ig alkalmas rá, ez például szerver szobák hűtésénél jöhet jól.   A Gree klíma nemcsak Magyarországon piacvezető a klíma eladási számokat tekintve hanem egyben  a világ legnagyobb klímagyártója.  

A Gree GWH09ACC-K6DNA1A DARK X split klíma tulajdonságai:


Design klíma Időzítés Karterfűtés Wifi vezérlés Csepptálca fűtés Cold plasma szűrő Lcd kijelző Turbó funkció 8 C-os temperálás Hűtés -15 C külső hőmérsékletig Fűtés -25 C külső hőmérsékletig Ventilátor fordulat szabályozás Óra beállítás/kijelzés Légáram irányának beállítása Távirányítóba integrált hőmérő ( Ifeel) Könnyen kezelhető    

I Feel funkció Egy mini hőmérő a távirányítóban érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletét és továbbítja a beltéri egységnek. Így a berendezés a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet.

Cold Plasma Hatékonyan tisztítja a levegőt, elpusztítja a baktériumok 99%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív Oxigén ionok javítják a levegő minőségét.  

Öndiagnózis A berendezés probléma esetén hibakódot ad, mely megkönnyíti a karbantartást.

Intelligens leolvasztás A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul el. Pl 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.  


Gree GWH09ACC-K6DNA1A DARK X split klíma műszaki adatai:

 

Hűtő teljesítmény 2,6 kW
Fűtő teljesítmény 2,8 kW
SEER jósági fok hűtés 6,8
SCOP jósági fok fűtés 4
Beltéri zajszint 26/40 dB(A)
Beltéri méret SzéxMaxMé 819x256x185 mm
Beltéri súly 9 kg
Kültéri zajszint 52 dB(A)
Kültéri méret SzéxMaxMé 776x540x320 mm
Kültéri súly 29,5 kg
Működési tartomány hűtés -15 ~ 43 °C
Működési tartomány fűtés -25 ~ 24 °C
Csövezési hosszúság maximum 15 m
Csövezési magasság maximum 10 m
Hűtőközeg csövezés folyadék 6,35 mm
Hűtőközeg csövezés gáz 9,5 mm
Ajánlott szobaméret 26 – 35 m2
Hálózati feszültség 220 ~ 240 V
Szín Fekete
Garancia 3+2 év (3 év teljes körű + 2 év a kompresszorra)
Hűtőközeg R-32
  • Kiterjesztett jótállás: 10 év,  bővebb információk 

     

    Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

     

 

Gree-dark-x klíma katalógus

 

Gree klíma applikáció bemutatása

 

http://www.klima-budapest.eu/futes_klimaval.html

Klímaszerelés menete   Klímás tudnivalók   Tudnivalók klíma vásárlás előtt   Fűtés klímával   Klíma referenciák

 

Gree klíma választék