Klímaszerelés 10. kerület

Klímaszerelés 10. kerület területén, inverteres split klíma berendezések forgalmazása

A hőszivattyús klíma nem csak a lakás hűtésére megoldás, hanem korszerű fűtési mód is. Egyre több ember számára fontos, hogy lakásában, házában előnyben részesítse a környezettudatos módszereket és megújuló energiaforrásokat használjon mind a lakás hűtésére, mind fűtésére.  A hőszivattyús klímás fűtés a legkorszerűbb fűtési megoldások közé tartozik, mert javarészt a környezetünkben lévő energiát hasznosítja. Ha a hőszivattyús split klíma hatékonysága egy előre megállapított érték felett van, az üzemeltetéséhez kedvezményes áramtarifa igényelhető (H tarifa). Gyors és gazdaságos megoldást jelent a rendszer telepítése. Biztonságos és felhasználóbarát módszer: a split klíma esetében a gázzal ellentétben nincs robbanásveszély vagy szén-monoxid mérgezés kockázata. Zárt rendszerűek, az EU szabályozásnak megfelelő hűtőközeggel rendelkeznek.

Klíma telepítés garanciával, valódi szakértelemmel:

A klímaberendezések telepítése és üzembe helyezése során nincs szükség tervezésre, engedélyeztetésre, és még kémény építésre sem, így rengeteg költség megtakarítható, ha fűtési rendszerként szeretnénk a légkondícionálókat telepíteni. A hőszivattyús split klímák egyaránt alkalmasak új építésű, illetve már elkészült, használatban levő lakások és lakóházak fűtésére, hűtésére. A wifi funkcióval ellátott készülékeket pedig okostelefon alkalmazáson keresztül akár távolról is vezérelhetjük ma, így is növelve kényelmünket. De ezzel a megoldással akár nyaralónk hűtését, fűtését is beállíthatjuk távolról is.

Hívjon minket, vagy írjon nekünk, és segítünk a leginkább megfelelő légkondícionáló kiválasztásában, a készülék elhelyezésében, méretezésében és minden fontos szakmai kérdésben. Keressen minket és hamarosan Önnek is felszereljük új klímáját! Klímaszerelés 10. kerület területén és vonzáskörzetében kedvező árakon.

Klímaszerelési alapdíjaink

Az alapár magában foglalja a berendezés helyszínre szállítását, a kültéri egység max. 4 m magasságban történő konzolra való felhelyezését, a kültéri egységtől számított max. 3 m távolságban a beltéri egység felszerelését maximum egy faláttöréssel, hűtőközeg rátöltést, a készülék beüzemelését, a szükséges anyagokat (konzol, rézcső, szerelési anyagok), és a távszabályozó működésének bemutatását. 3 m távolságon túl 7.000,- Ft + ÁFA /méter a további szerelési díj.

Klíma tisztítás, karbantartás, akár hétvégén is:

Ha már van klímája, ne feledkezzen el az éves klíma karbantartás, klíma tisztítás fontosságáról az Ön és családja egészsége, valamint klímaberendezésének élettartam növelése miatt.

A klímaberendezés rendszeres karbantartásával megelőzhetőek a klíma egészségkárosító hatásai, amelyeket az elhanyagolt légkondicionálóknál tapasztalhatunk. Azonban a klíma időszakos felülvizsgálata műszaki okok miatt is indokolt, az élettartam növelése mellett az energiafelhasználását is csökkenthetjük klímánknak.

Tisztaság, egészséges környezet fontossága:

A klíma jelentős mennyiségű port, atkát szűr ki a lakás levegőjéből működése közben. A hőcserélő rendszeres fertőtlenítése nélkül ez a por egy aktívan fertőző réteget, biofilmet hozhat létre a klíma hőcserélőjén, a cseppvíztálcában és az elvezetőcsőben. A karbantartás során eltávolíthatjuk a lerakódásokat vegyszeres kezeléssel.

A kültéri egység szervizelése pedig a lerakódott por, a szálló növényi részek (pl. nyárfák szálló termése) miatt szükséges. Ezek a szennyeződések rontják a klíma hatásfokát és a karbantartás elmaradása esetén a készülék használhatóságának ideje is lecsökkenhet. Egy idősebb készüléknél szükséges lehet a hűtőközeg pótlása, amivel megakadályozzuk, hogy a klíma rossz üzemi körülmények között működjön a nem megfelelő gáznyomással, folyamatosan túlterhelve a kompresszort és elégtelen teljesítményt leadva a hőcserélőn.

Klíma tisztítás 10. kerület

Megbízható működés biztosítása a megfelelő időben:

A klíma időben elvégzett karbantartásával kiküszöbölhetjük a a berendezés lehetséges meghibásodását, ami főszezonban rendkívül nagy kényelmetlenséget okozhat ügyfeleinknek, mivel ilyenkor túlterheltek a klímajavítással foglalkozó cégek. Ügyfeleink igényei szerint és kapacitásaink határáig hétvégi karbantartásokat is tudunk vállalni.

A készülékek könnyen karbantarthatóak, melynek szakember általi rendszeres elvégzése természetesen a garancia megtartásához is nélkülözhetetlen, mindamellett, hogy az egészségünk védelme miatt is fontos.

Hívjon minket, vagy írjon nekünk, és segítünk a leginkább megfelelő légkondícionáló kiválasztásában, a készülék elhelyezésében, méretezésében és minden fontos szakmai kérdésben. Keressen minket és hamarosan Önnek is felszereljük új klímáját!


Keressen minket, ha új klíma vásárlása iránt érdeklődik 10. kerület területén vagy vonzáskörzetében! Kínálatunkban mono- és multi split rendszerek, kazettás, parapet és légcsatornás klímák egyaránt megtalálhatóak a legmegbízhatóbb klíma márkákból.

Klímaszerelés 10. kerület

Hívjon minket bizalommal, kérjen árajánlatot: Liber György +36-20/261-3639, vagy email: info@lnagroup.eu

 

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

Akciós klímák                                

Fűtő klíma

Forgalmazott klíma márkák    

Akciós klímák

Fűtés klímával                               

Klíma tanácsok

Forgalmazott klíma márkák Klíma tisztítás

Hogyan vásároljunk klímát? És hogyan NE?

Panasonic klíma

Gree klíma

Cascade klíma

A klímaszerelés menete

Akciós klímák

Fűtés klímával

Klíma tisztítás, klíma karbantartás

Mennyit fogyaszt a klíma?

Légkondi szerelés Budapest és Pest Megye területén

Klíma akciók

Akciós klímák Klíma szereléssel együtt

Klímaszerelés házilag

Klímaszerelés 10. kerület területén