Hisense kazettás beltéri egység 2,6 kW

235950 Ft

mono és multi rendszerekben

is használható!

Leírás

Hisense kazettás beltéri egység 2,6 kW

 

A Hisense kazettásbeltéri egységek használhatók mono- vagy multisplit konfigurációjú rendszerekben is. Javasolt minden olyan esetben, ahol hagyományos oldalfali beltéri egységek nem ideális elhelyezkedésűek vagy egyszerűen csak nem alkalmazhatók.

A Hisense kereskedelmi célú (LCAC – Light Commercial Air Conditoner) légkondicionálók magukban hordozzák a Hisense-Hitachi VRF termékvonal minden fejlesztését.

Elegáns megjelenés, modern dizájn.

Ideálisak nagyobb terek hűtésére, fűtésére. A négy irányú légbefúvás magas komfortot, kellemes környezetet biztosít. Az elegáns Hisense kazettás egységek álmennyezetbe süllyesztve kifejezetten diszkrét megjelenésűek és alig igényelnek helyet.

Figyelem: a feltüntetett ár a képeken látható előlapot is tartalmazza!

Önállóan nem működőképes, a szett összeállításához kérje segítségünket!

 

Nagy megbízhatóság, csendes működés, gondos tervezéssel megalkotott légáramlások jellemzik. Külön csonk áll rendelkezésre friss levegő beszívására. A beltéri egység 3 ventilátor fokozattal rendelkezik, jelzést ad a hűtőközeg esetleges szivárgása esetén.

A beltéri egység mindössze 215 mm magas (előlappal 245mm), így a legszűkebb helyeken is elfér. Beépített cseppvíz szivattyú emeli kondenzvizet a mennyezeti elvezetésig.

Vezérlésre több megoldás is rendelkezésre áll: az infra távszabályzón túl használhatók a különböző fali szabályzók, vezérlők, illetve az ACT sorozatú kazettás beltéri egységeket Wi-Fi modullal is bővíthetjük.

További integrációs lehetőségek: szállodai szobakártya, tűzjelző rendszer.

 

Hisense kazettás beltéri egység 2,6 kW műszaki tulajdonságai

 

Hűtési teljesítmény  2,6 kW,  Fűtési teljesítmény  3,1 kW

Zajszint (H / M / L) dB (A) 33/ 30/ 27

 

 

További Hisense klíma termékek

Hisense klímákról bővebben