Akció!

Gree Smart R 3,5 kW klíma

Original price was: 342000 Ft.Current price is: 284900 Ft.

Mesterséges Intelligencia, fűtés -25 C-ig

3D légáram, extra csendes üzemmód

Leírás

Gree Smart R 3,5 kW klíma: „Mesterien Intelligens Kényelem”

Teljesen új szintre emeli a klimatizálást, MI vezérléssel és öntanuló funkcióval!

 

A Gree Smart R 3,5 kW klíma  az új generáció csúcspontja a Gree gyártól. Nem csak a csendes működés és a -25°C-ig terjedő fűtési képesség, hanem az MI vezérlés által irányított öntanuló funkció is különlegessé tesz. Ez a technológia akár 20%-kal is csökkentheti az energiafogyasztást, miközben maximálisan növeli a komfortérzetet. A téliesített kültéri egység karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel is rendelkezik, hogy a hidegben is zavartalanul működjön.

 

A Gree Smart R 3,5 kW klíma legfontosabb előnyei:

 • Gree-AI Mesterséges Intelligencia: A technológiai csúcs, amely intelligens vezérlést tesz lehetővé.
 • Extra Csendes Üzemmód
 • Páratartalom Szabályzás (Hűtésnél): A tökéletes komfortért a nyári párás melegben.
 • Cold Plasma Szűrő és UV Szűrő: Tiszta és friss levegő.
 • Wi-Fi (2,4 GHz) Vezérlés: Távoli irányítás kényelme.
 • Fűtés -25°C-ig: Ahideg napokon is megbízható teljesítmény.
 • 3D Légáram: a helyiség minden részébe eljut a levegő
 • I FEEL hőmérséklet-szenzor a távirányítóban: Az éppen szükséges hőmérsékletet szabályozza.
 • 8°C-os Temperálás: nyaralók, nem  használt épületek fagyástól való megóvásához
 • H-tarifa igénylés
 • Kompresszor karter és csepptálca fűtés: Biztonság és hosszú élettartam a hidegben.

A kültéri egység csepptálca fűtése megakadályozza a jegesedést a leolvasztások során, és a kompresszor-karterfűtés megbízható olajozást biztosít a hidegben is, hosszú élettartam mellett. A Gree Smart R 3,5 kW klíma az intelligens kényelem és a megbízhatóság klímája, amely a modern technológia minden előnyét kínálja.

 

Páratartalomra történő szabályzás hűtés és párátlanítás üzemmódban

 

A Smart R az első Gree légkondícionáló, amely valós idejű páratartalom kijelzéssel rendelkezik, és a párátlanítás százalékos pontosságra szabályozható. Így az Önnek legkomfortosabb páratartományon belül tarthatja a klimatizált helyiséget.

 

 

Mesterséges Intelligencia

A Gree-Al mesterséges intelligencia egyesíti a Deep Q-Learning és az Expert System Theory technológiákat, melyek lehetővé teszik a légkondicionáló alkalmazkodását a környezeti paraméterekhez. A rendszer offline állapotban is képes interaktívan tanulni. Minél hosszabb az algoritmus öntanulási ideje, annál hatékonyabbá válik a vezérlési stratégia.

 

EXTRA CSENDES ÜZEMMÓD

SLEEP és QUIET módban a bel- és kültéri egység éjszakai üzemmódba lép. A kültéri egység zajszintje teljesítménytől függően extra csendes, akár 40dB lehet.


A Gree Smart R 3,5 kW klíma tulajdonságai:


Ez a klíma is H-tarifás mérőórára köthető, így október 15 és április 15 között kedvezményes áron fűtheti otthonát, vagy bármely más helyiséget. A Gree klímáknál már alap funkció a Wifi vezérlés. A 8 C-os temperálás funkcióval akár nyaralónkban, ideiglenesen nem lakott épületben is el tudjuk kerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8° alá csökken.   A légáram függőleges irányban beállítható, időzítési lehetőséggel is rendelkezik, turbó funkció és ventilátor fordulat szabályzó is be van építve.  Hűtésre is extrém széles tartományban használható, akár – 15 C-ig alkalmas rá, ez például szerver szobák hűtésénél jöhet jól.   A Gree klíma nemcsak Magyarországon piacvezető a klíma eladási számokat tekintve hanem egyben  a világ legnagyobb klímagyártója.  

 

Gree-AI, Páratartalomra történő szabályzás, UV szűrő, Wifi vezérlés, 3D légáram, Cold plasma szűrő, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), 8°C-os temperálás, Extra csendes kialakítás, Hűtés -15 C külső hőmérsékletig, Fűtés -25°C külső hőmérsékletig, H-tarifa igényelhető, Kompresszor karter és csepptálca fűtés, Időzítés  Turbó funkció  Ventilátor fordulat szabályozás Óra beállítás/kijelzés

I Feel funkció Egy mini hőmérő a távirányítóban érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletét és továbbítja a beltéri egységnek. Így a berendezés a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet.

Cold Plasma Hatékonyan tisztítja a levegőt és elpusztítja a baktériumok 99%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív Oxigén ionok javítják a levegő minőségét.  

Öndiagnózis A berendezés probléma esetén hibakódot ad, mely megkönnyíti a karbantartást.

Intelligens leolvasztás A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul el. Pl 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.  


A Gree Smart R 3,5 kW klíma műszaki adatai:

Energiaosztály

A++/A+

Fűtési tulajdonság

Téliesített

Beltéri zajszint (hűtés)

41/38/36/33/30/27/25/19 db(A)

Beltéri zajszint (fűtés)

41/38/36/33/29/27/26 dB(A)

Kültéri zajszint

52 dB(A)

Beltéri méret

837x293x200 mm

Hűtőteljesítmény

3,5 kW

Fűtőteljesítmény

3,8 kW

 

Kiterjesztett jótállás: 10 év,  bővebb információk 

 

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

 

További információk:

 

 
 
 

 

Gree Smart R klíma 3,5 kW

 

Gree klíma applikáció bemutatása

 

 

http://www.klima-budapest.eu/futes_klimaval.html

Klímaszerelés menete   Klímás tudnivalók   Tudnivalók klíma vásárlás előtt   Fűtés klímával   Klíma referenciák

 

Klíma tisztítás, klíma karbantartás  Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma  Új klíma előnyei

Klíma akciók   Klíma tisztítás

Klíma szereléssel együtt

 

Gree klíma választék