Gree Champagne X klíma 3,5 kW GWH12ACC-S6DNA1A

512699 Ft

Leírás

Gree Champagne X klíma 3,5 kW GWH12ACC-S6DNA1A  

Dizájn klíma, WIFI, 3D légáram, 8 C-os temperálás, I FEEL funkció, Cold Plasma szűrő, fűtés -30C-ig

 

Magas Kategóriájú Dizájn Klíma – Kiemelkedő Hűtés és Fűtés Teljesítménnyel!

A Gree Champagne X a csúcskategóriás légkondicionáló, amely kiváló hűtési és fűtési lehetőségeket kínál.

 

Ez az eszköz kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik extrém környezeti hőmérsékletek esetén is, különösen a fűtési üzemmódban. Az egyik további előnye az emelt méretű kültéri és beltéri hőcserélő, amely hatékonyabb működést tesz lehetővé. Ezenkívül a Dual Stage kompresszor is hozzájárul a hatékony működéshez. A Prestige Limitált Szériás légkondicionáló kivételes képességei révén -30°C-ig képes fűteni, és akár -25°C-ig megtartja a névleges teljesítményt. Emellett a berendezés kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkezik, és hatékony működést biztosít, amiért az A++ energiaosztályba sorolható.

 

Energiaosztály

A++/A++

Beltéri zajszint

42/39/36/35/33/31/25/22 dB(A)

Kültéri zajszint

54 dB(A)

Beltéri méret

899x294x212 mm

Szobaméret

24 m2

Csőméret

6mm/10mm

Hűtőközeg

R32

Kompresszor

Dual Stage, Inverter

Hűtőteljesítmény

3,53 kW

Fűtőteljesítmény

4,2 kW

Kiemelt tulajdonságok

Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés, 3D légáram, Cold plasma szűrő, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), 8°C-os temperálás, Dual Stage kompresszor, Fűtés -30°C külső hőmérsékletig, H-tarifa igényelhető, Kompresszor karter és csepptálca fűtés

Jótállás

3+2 év

 

 • 3D légáram: Ez a funkció többdimenziós levegőáramlást biztosít a helyiségben, amely egyenletes hűtést vagy fűtést eredményez minden irányban.

 • UV szűrő: A beépített UV szűrő segít eltávolítani a levegőből a mikrobákat és baktériumokat, javítva a beltéri levegő minőségét.

 • LCD kijelző: Az LCD kijelző egyértelmű és könnyen olvasható információkat nyújt a klíma aktuális állapotáról és beállításairól.

 • Csepptálca fűtés: A csepptálca fűtés funkció segít elpárologtatni a csepegtető vizet a klímaegységből, megakadályozva a lerakódásokat és a penészesedést.

 • Karterfűtés: A karterfűtés az alkatrészek védelmét szolgálja hidegebb hőmérsékletek esetén, elősegítve a hatékony működést.

 • Cold plasma szűrő: A hideg plazma szűrő segít semlegesíteni a káros anyagokat és szagokat a levegőben, tisztább levegőt biztosítva.

 • Hűtés -15°C külső hőmérsékletig: Ez a funkció lehetővé teszi a klímának, hogy akár -15°C külső hőmérséklet mellett is hatékonyan hűtsön.

 • Fűtés -25°C külső hőmérsékletig: A berendezés képes akár -25°C külső hőmérsékleten is hatékonyan fűteni, ami kiválóan alkalmassá teszi hidegebb időjárási körülmények között is.

 • Kártyás kapcsoló illeszthető hozzá: A kártyás kapcsolóval egyszerűen és biztonságosan vezérelhető a klíma működése.

 • Választható vezetékes és infra távirányító: Kényelmes vezérlést biztosít a klíma beállításaihoz a választható vezetékes és infra távirányító.

 • Időzítés: A beépített időzítő funkció lehetővé teszi, hogy előre beállítsd, mikor kapcsoljon be vagy ki a klíma, optimalizálva az energiafelhasználást.

 • Légáram függőleges irányának beállítása: Ez a funkció lehetővé teszi, hogy szabályozd a klíma fúvóirányát függőlegesen, így pontosabban irányíthatod a levegőáramot.

 • Turbo funkció: A turbo funkció gyorsan elérhetővé teszi a kívánt hőmérsékletet vagy légáramot, ideális például azonnali hűtéshez vagy fűtéshez.

 • Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés: A Wi-Fi vezérlés lehetővé teszi a klíma távoli vezérlését okostelefonról vagy más eszközökről, akár otthonon kívül is.

 • 8°C-os temperálás: Ez a funkció megakadályozza a helyiség hőmérsékletének túlzott lecsökkenését hűtés közben, fenntartva a kényelmes klímaotthoni környezetet.

 • Óra beállítás / kijelzés: A klíma óra beállítási és kijelzési lehetőségei segítenek követni az időt és az időzítéseket.

 • Ventilátor sebességének beállítása: A ventilátor sebességének beállítása lehetővé teszi a levegőáram intenzitásának személyre szabását.

 • Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL): A távirányítóba beépített hőmérő révén a klíma a távirányító közelében lévő hőmérsékletet érzékeli és ennek alapján szabályozza a működést, hogy a kívánt hőmérsékletet pontosan elérje.

 

Fűtésre optimalizált klíma

Fűtésre optimalizált készülék. Akár -30°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik.  Opcionálisan elérhető hozzá vezetékes távirányító is. H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

 

Wi-Fi

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.  Jó választás lehet olyan épületben, helyiségbe is, ahol más fűtés nincsen, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken. A 3D légáramnak köszönhetően a kifújást nem csupán fel-le, hanem jobbra-balra is lehet irányítani vagy legyezni. Ezáltal garantáltan egyenletes hőmérsékletet alakíthat ki a szobában. Opcionális kártyás kapcsolójának és vezetékes távirányító opciójának köszönhetően alkalmas lehet panziókba, szállodákba is.

 

Energiahatékonysági osztályA++
Fűtőteljesítmény3,53 kW
Hűtőteljesítmény4,2 kW
  
SCOP (Energiahatékonyság fűtés üzemmódban)W/W 4.6
SEER (Energiahatékonyság hűtés üzemmódban)W/W 7,6
Szobaméret24m2
Beltéri zajszint52dB
Kültéri zajszint

24 dB

 

 

Kiterjesztett jótállás: 10 év, gree-klima-10-ev-garancia

feltételeiről bővebben itt olvashatunk

 

A Gree Champagne X klíma 3,5 kW  tulajdonságai:

A++/A++ energiaosztály Inverteres vezérlés beépített WIFI vezérlés Automatikus ventilátorsebesség Kellemes éjszakai mód Turbó üzemmód X-fan (kikapcsolás után szárító üzemmód a penészedés ellen) Titánium Apatit fotokalitikus légszűrő Párátlanító üzemmód Automata tisztítás Öndiagnózis 3D légáram Cold Plasma I FEEL funkció Függőleges automatikus légterelés Automata tisztítás Programozható időzítő Automatikus újraindulás Automatikus üzemmódváltás, valamint Öndiagnózis funkciók

Fűtés -30 fokigIntelligens leolvasztás és  I Feel funkció. Egy mini hőmérő a távirányítóban érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletét, mely továbbítja a beltéri egységnek. Így a berendezés a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet. Cold Plasma szűrő: hatékonyan tisztítja a levegőt, így elpusztítja a baktériumok 99%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív Oxigén ionok javítják a levegő minőségét. Öndiagnózis: a  berendezés probléma esetén hibakódot ad, mely megkönnyíti a karbnatratást. Intelligens leolvasztás A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul el. Pl 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás

 

Gree Champagne X klíma 3,5 kW:

Intelligens leolvasztás funkció: A leolvasztó funkció működése egyszerű. Ha a hőmérséklet -5°C alá csökken, nagy valószínűséggel fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás 40 percenként működésbe lép, ami nagyban növeli a fűtés hatásfokát. Az új intelligens leolvasztás mód tökéletes leolvasztást fog eredményezni a klíma számára, amennyiben a környezeti hőmérséklet megegyezik a cső hőmérséklettel. Így ez az ismétlődő leolvasztó funkció, nemcsak megvédi az elektromos egységet, hanem jobb hatásfokú fűtést is lehetővé tesz. Így Ön téli üzemmódban jobb fűtés hatásfokot érhet el.

Memória funkció: Feszültség kimaradás esetén a berendezés automatikusan megtartja a beállított funkciókat. Így Önnek nem kell bajlódnia az újraprogramozással, és amikor a feszültség helyreáll, a berendezés automatikusan indul az eredetileg beállított értékekkel. Ez különösen hasznos olyan helyeken, ahol emberek nem tartózkodnak folyamatosan.

Gyors hűtés-fűtés funkció: A magas hatékonyságú hűtő-fűtő üzemmóddal Ön gyorsabb és erősebb hűtést érhet el.     

Üzemállapot kijelzô: Az előlapon elhelyezett dekoratív digitális kijelzőről Ön mindig le tudja olvasni a készülék minden jellemző működési paraméterét.Alacsony feszültségű indítás:Ha a hálózati feszültség 185 V-ra csökken, a GREE klímák még ekkor is probléma nélkül tudnak indulni és üzemelni. Különösen nyári energiafogyasztási csúcs alkalmával lehetséges a hálózat feszültségének csökkenése, de Önnek nem kell számolni indítási problémával, mivel klímája ekkor is ellátja feladatát.

Különféle beépített szűrők az egészséges levegőért: A GREE különös figyelmet szentel az Ön egészséges levegőjének létrehozására. Rendelhető eredeti zöld teából készített szűrő, aminek baktérium- és vírusfelfogó hatása kiemelkedő, valamint kifejezetten a dohányfüst semlegesítésére szolgáló anti-tabacco filter.

Csendes üzem: A levegő befújásának csendes módja egy szimulációs technológia segítségével került kifejlesztésre, így csökkentve a zajt, nemcsak a beltéri, hanem a kültéri egység esetén is, hogy ne zavarja a gép működése az Ön és környezete nyugalmát.

Időzítés funkció: Amikor a berendezés nem működik, az időzítővel 0-24 óra között állíthatjuk be a kívánt indítási időt, így a berendezés az előre beállított időben elindul. Ugyanígy az időzítővel 0-24 óra között beállíthatjuk, hogy pontosan mikor álljon majd le a berendezés.  

 

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

 

    Bővebb ismertető a Gree klímákról

 Klímaszerelés menete

  Klímaklímás tudnivalók   Tudnivalók klíma vásárlás előtt   Fűtés klímával   Klíma referenciák Klímaszerelés menete