Gree GWH09AEC-K6DNA1A G-Tech split klíma

351200 Ft

WIFI

Automatikus újraindítás
Öndiagnosztika
I FEEL funkció
Cold Plasma szűrő

Leírás

 

Gree GWH09AEC-K6DNA1A G-Tech split klíma tulajdonságai:

Gree Prestige klíma – limitált  széria

 

 

3D légáram

A 3D légáram lehetővé teszi, hogy a klíma a levegőt vízszintesen és függőlegesen is terelje. Ez azt jelenti, hogy a hűvös vagy meleg levegő egyenletesen oszlik el a helyiségben, így elkerülhető a zavaró huzat hatás.

A 3D légáram számos előnnyel jár:

  • Kényelmes: A 3D légáram biztosítja, hogy a helyiség minden pontja egyenletesen lehűljön vagy felmelegedjen. Ez különösen fontos a nagy helyiségekben, ahol a levegő nem áramlik szabadon.
  • Hatékony: A 3D légáram segít a klímának hatékonyabban működni. Azáltal, hogy a levegő egyenletesen oszlik el, a klímának nem kell olyan erősen dolgoznia, hogy lehűtse vagy felmelegítse a helyiséget.
  • Egészséges: A 3D légáram segít a friss levegő keringésében. Ez segít eltávolítani a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat a helyiségből.

LCD kijelző Időzítés

Wifi vezérlés

Turbó funkció

8 C-os temperálás

Óra beállítás/kijelzés

Csepptálca fűtés

Cold Plasma szűrő

Hűtés -15 C külső hőmérsékletig

Fűtés -22 C külső hőmérsékletig

Légáram irányának beállítása

Ventilátor fordulat szabályozás

I Feel funkció

Az I Feel funkció egy mini hőmérőt használ a távirányítóban. A távirányító a hőmérő segítségével érzékeli a körülötte lévő levegő hőmérsékletét, és ezt az információt továbbítja a beltéri egységnek. A beltéri egység a kapott információk alapján állítja be a hőmérsékletet és a ventilátor sebességét.

Az I Feel funkció számos előnnyel jár:

  • Kényelmes: Az I Feel funkció biztosítja, hogy a klíma mindig az Ön kívánságának megfelelően működjön. A készülék figyelembe veszi, hogy Ön hol tartózkodik a helyiségben, és ennek megfelelően állítja be a hőmérsékletet.
  • Hatékony: Az I Feel funkció segít a klímának hatékonyabban működni. Azáltal, hogy a klíma a hőmérsékletet az Ön kívánságának megfelelően állítja be, csökkenti az energiafogyasztást.

Cold Plasma szűrő

A Cold Plasma szűrő segít eltávolítani a levegőből a baktériumokat, vírusokat, allergéneket és kellemetlen szagokat. A szűrő a levegőt negatív ionok segítségével tisztítja.

A Cold Plasma szűrő számos előnnyel jár:

  • Egészséges: A Cold Plasma szűrő segít tisztítani a levegőt, így jobb levegőminőséget biztosít. Ez különösen fontos az allergiások és az asztmások számára.
  • Kényelmes: A Cold Plasma szűrő segít csökkenteni a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat a levegőből. Ez kellemesebb légkört biztosít a helyiségben.

Öndiagnózis

Az Öndiagnózis funkció lehetővé teszi, hogy a klíma automatikusan diagnosztizálja a saját hibáit. Amennyiben a klíma hibát észlel, hibakódot ad ki, amely megkönnyíti a karbantartást.

Intelligens leolvasztás

Az Intelligens leolvasztás funkció segít javítani a fűtési teljesítményt. A funkció a leolvasztási ciklusokat úgy optimalizálja, hogy azok csak akkor induljanak el, amikor arra tényleg szükség van. Ez segít csökkenteni a fűtési időt és az energiafogyasztást.

 

Gree GWH09AEC-K6DNA1A G-Tech split klíma műszaki adatai:

Hűtő teljesítmény2,7 kW
Fűtő teljesítmény3,2 kW
SEER jósági fok hűtés8,5
SCOP jósági fok fűtés4,6
Beltéri zajszint20/34/36/43 dB(A)
Beltéri méret SzéxMaxMé943x293x225 mm
Beltéri súly14 kg
Kültéri zajszint52 dB(A)
Kültéri méret SzéxMaxMé848x596x320 mm
Kültéri súly34 kg
Működési tartomány hűtés-15 ~ 43 °C
Működési tartomány fűtés-22 ~ 24 °C
Ajánlott szobaméret26 – 35 m2
Hálózati feszültség220 ~ 240 V
Garancia3+2 év (3 teljeskörű + 2 a kompresszorra) év
HűtőközegR-32

 

Gree-G-Tech klíma katalógus

Gree Prestige klímákról bővebben

Gree klíma applikáció bemutatása

 

 

 

 

http://www.klima-budapest.eu/futes_klimaval.html

Klímaszerelés menete

 

Klímás tudnivalók

 

Tudnivalók klíma vásárlás előtt

 

Fűtés klímával

 

Klíma referenciák

Gree klíma választék