Design klíma

Design klíma – így lehet a légkondícionáló berendezés a lakás dísze!

 

Stílusos megjelenésű beltéri egységekkel rendelkező klímák találhatóak összegyűjtve ezen az oldalon.

  

Manapság egyre több lakásban találhatunk légkondicionáló berendezést. A klíma a lakótér, az otthon stílusának állandó része, hiszen akkor is ott van, ha épp nem működik. Viszont eddig sokan nem úgy gondoltak rá, mint lakásuk díszére, pedig egyre nagyobb választék van már stílusos design klímákból is.

A nappaliban – más elektronikai készülékekhez hasonlóan – dekorációs szerepet is betölthet a klíma készülék. Így nyugodtan kerülhet akár központi helyre, így a televízió, vagy a  kanapé fölé.

 

Klíma, design és lakberendezés

 

Az átlagos légkondícionáló esztétikai megjelenése erősen problémás lehet sok esetben, még akkor is, ha a kivitelező mindent megtesz a precíz és szép elhelyezésért és az összekötő csövek elrejtéséért.

Sokan idegenkednek a látványától a szépen kiválasztott esztétikus bútoraik között. Nyilvánvaló, hogy egy antik, illetve stílbútorral berendezett lakásban is jobban szemet szúr az ilyen modern gép, akármennyire esztétikus is a megjelenése. A klímára viszont sokak szerint is a mai szélsőséges időjárásban szükség van, így a megjelenésében is kifogástalan megoldást a design klímák palettáján találjuk.

Design klíma

Azt mondjuk a lakberendezésben, hogy amit nem tudunk elrejteni, azt emeljük ki, mégpedig előnyére, valamilyen különleges hangsúlyt, színt, funkciót, esetleg művészeti tartalmat adva neki.

A nagyobb gyártók fontos hangsúlyt fektetnek a klímaberendezéseik esztétikus megjelenésére, ezért egészen meglepő és különleges klímák kerülnek időnként piacra. Elérkezett tehát a művészi, vagy esztétikus légkondicionálók ideje!

Design szempontból a lényeg a beltéri egységeken van.  Egyre változatosabb megjelenésűekben válogathatunk egyéni ízlésünk szerint, igazítva klímánk megjelenését otthonunk stílusához.

Showing 1–12 of 31 results