TCL Fresh-In 3,5 kW klíma

355600 Ft

Leírás

TCL Fresh-In 3,5 kW klíma

Fűtésre optimalizált, kiváló energiahatékonyságú klíma. Ezüst színű panele elegáns, speciális kialakításával akár 60 m3 friss levegőt fúj be a helyiségbe óránként, melyet hűt vagy fűt a készülék. A levegő minőségéről QuadruPuri szűrőrendszer gondoskodik. A 14 S alakú légterelő lamellán található 1422 mikroméretű lyuknak és a 4 irányú légterelésnek köszönhetően a légbefúvás olyan, mint egy lágy fuvallat.

Friss levegő befúvás
Lágy fuvallat
4 irányú légterelés
LED kijelző
„Anti cold air”
4 in 1 szűrő
„I feel” funkció
„I set” funkció
„Smart Air Flow”
Automatikus légterelés fel-le
Wi-fi
Csepptálcafűtés
A+++ energiaosztály

HŰTŐTELJESÍTMÉNY  3,63 kW, FŰTŐTELJESÍTMÉNY 3,9 kW
ENERGIA OSZTÁLY, HŰTÉS/FŰTÉS A++/A+++
HATÉKONYSÁGI MUTATÓ SEER 8,5
HATÉKONYSÁGI MUTATÓ SCOP 4,6

IONIZÁTOR: Napjaink egyik legfejlettebb légtisztító megoldása. Az ionizátor apró negatív és pozitív ionokat bocsájt ki, ami semlegesíti a levegőben levő szennyező részecskéket. 180° sinus DC inverter technológia A technológia segítségével a berendezés gyorsan lehűti, vagy felmelegíti a helyiséget és azt állandó szinten tartja miközben a hálózatból a lehető legkevesebb energiát fogyasztva.

Intelligens leolvasztás: Fűtési üzemmódban, alacsony külső hőmérséklet esetén az automata leolvasztás funkció bekapcsol a kültéri egység jégmentesítése és az optimális teljesítmény fenntartása végett. A leolvasztási ciklus végeztével pedig automatikusan visszaáll fűtési üzemmódba.

ECO Üzemmód: A magas hatékonyságon és energiatakarékosságon felül a klímaberendezés rendelkezik egy külön ECO (energiatakarékos) üzemmóddal, ami tovább fokozza a komfortérzetet és az egészséges környezeti hatást.

Erőteljes hűtés és fűtés: A csúcstechnológiás motorok és kompresszor alkalmazásával a TCL klímaberendezések már egészen rövid idő alatt képesek biztosítani a hűs (vagy meleg) levegő élvezetét.

Párátlanító funkció: Az önálló párátlanító üzemmóddal akár még a nedves ruhák is megszáríthatók, amikor az időjárás párássá válik, így nem szükséges aggódni a nedvesség miatt.

Éjszakai üzemmód: Ez az üzemmód biztosítja a pihentető alváshoz szükséges kellemes környezetet a levegő túlhűtésének, vagy túlfűtésének elkerülésével.

 

A TCL Fresh-In 3,5 kW klíma műszaki paraméterei

Hűtőteljesítmény3,6 kW
Fűtőteljesítmény3,9 kW
WI-FIGyári wifi vezérléssel
Beltéri egység színeSzürke
KivitelOldalfali
Energia osztályA+++ / A++
Hűtés-15°C ~ +53°C
Fűtés-20°C ~ +30°C
GyártóTCL
Garanciaidő év3
SCOP4,6
Beltéri méretei (mm):960×316×198
Kültéri méretei (mm):795x305x549
Zajszint (dB/A):Kültéri: 61

TCL Fresh In 3,5 kW klíma

 

 

Várjuk megkeresését!

+36-20/261-3639

 info@lnagroup.eu

Klímaszerelés Szentendre                                       Klímaszerelés Fót

Klímaszerelés Kistarcsa                                           Klímaszerelés Dunakeszi

Klímaszerelés Gödöllő                                             Fűtés klímával

Klímás tanácsok