Akció!

Gree GWH18UC-K6DNA4A U-Crown Champagne split klíma 5,3 kW

557000 Ft

Leírás

Gree GWH18UC-K6DNA4A U-Crown Champagne split klíma 5,3 kW


Akár 10 év jótállás!


A Gree Prestige klíma – limitált sorozat tagja. Technológiai csúcskategóriás légkondicionálók a Gree-től. Elegáns megjelenés, magas minőségű anyagok, kiemelkedő energiahatékonyság , legmagasabb A++ és A+++ besorolás , dual-stage kompresszor, extrém széles működési tartomány: -30°C ~ +54°C ‼️, magas felszereltség: Wi-Fi ✔️, Cold plasma ✔️, többszörös szűrőrendszer ✔️, 3D légáram ✔️, exra csendes üzem ✔️, I-Feel ✔️, 8°C-os temperálás ✔️  


Azoknak ajánljuk, akik szeretik, ha a klíma nem csak  beolvad a környezetébe, hanem elegáns megjelenésű és karcsú vonalaival kiemelkedik a  helyiségből. Számos extra kényelmi funkcióval rendelkezik, emellett természetesen wifi-n keresztül bárhonnan vezérelhető. Rendkívüli, akár – 30 C-ig terjedő fűtési működési tartománnyal rendelkezik a kivételes műszaki megoldásainak  köszönhetően.  Modern megoldásaival és dizájnos megjelenésével kivételes megjelenést biztosít otthonának, irodájának.


Hűtő teljesítmény 5,3 kW
Fűtő teljesítmény 5,3 kW
SEER jósági fok hűtés 6,8
SCOP jósági fok fűtés 4,0
Beltéri zajszint 21/34/36/56 dB(A)
Beltéri méret SzéxMaxMé 960x320x205 mm
Beltéri súly 14 kg
Kültéri méret SzéxMaxMé 965x700x396 mm
Kültéri súly 50,5 kg
Működési tartomány hűtés -18 ~ 54 °C
Működési tartomány fűtés -30 ~ 24 °C
Ajánlott szobaméret 56 – 60 m2
Hálózati feszültség 220 ~ 240 V
Garancia 3+2 év (3 teljeskörű + 2 a kompresszorra) év
Hűtőközeg R-32

Gree GWH18UC-K6DNA4A U-Crown Champagne split klíma tulajdonságai: Wifi vezérlés Karterfűtés Időzítés LCD kijelző 3D légáram Turbó funkció Csepptálca fűtés Cold plasma szűrő 8 C-os temperálás Óra beállítás/kijelzés Légáram irányának beállítása Ventilátor fordulat szabályozás Ventilátor sebességének beállítása Távirányítóba integrált hőmérő (I feel) *A++ energiaosztály *extra csendes kialakítás *extrém működési tartomány -30°C *automata tisztítás *G10 inverter technológia *áramszünet memória       I Feel funkció Egy mini hőmérő a távirányítóban érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletét és továbbítja a beltéri egységnek. Így a berendezés a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet.   Cold Plasma szűrő


Hatékonyan tisztítja a levegőt, elpusztítja a baktériumok 99%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív Oxigén ionok javítják a levegő minőségét.   Öndiagnózis A berendezés probléma esetén hibakódot ad, mely megkönnyíti a karbantartást. Intelligens leolvasztás A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul el. Pl 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.  


A Gree készülékek kiemelkednek a piac széles kínálatából azzal, hogy az inverteres klímák között is az egyik leghalkabbnak számítanak. Ennek pedig nagy jelentősége van, hiszen hónapokon keresztül fogjuk hallgatni a kiválasztott klímaberendezés hangját.

Különösen megbízhatóak az extra szabványoknak való megfelelés miatt. Mivel a márka ekkora mennyiségben gyártja a készülékeket, így nem kell aggódnunk az alkatrész-utánpótlás miatt sem, biztos, hogy még sokáig elérhetőek lesznek a javításhoz szükséges kiegészítők.

A Gree klímák előnye az is, hogy mindegyik készüléke képes leolvasztásra. Ennek téli üzemmód esetén van jelentősége: ekkor a kültéri egységben lévő kondenzátor könnyen megfagyhatna a nagy hidegben, ha nem lenne az automatikus leolvasztás funkció, mely rendszeres időközönként gondoskodik a leolvasztásról, így nem csak megvédi az egységet, hanem jobb hatásfokú lesz maga a fűtés is.

Kiterjesztett jótállás: 10 év, gree-klima-10-ev-garancia

feltételeiről bővebben itt olvashatunk

 

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

 

 

Gree U-Crown Champagne klíma katalógus

Gree Prestige klímákról bővebben