Gree Amber GWH12YCXD-K6DNA1B klíma, oldalfali split

351300 Ft

Leírás

Gree Amber GWH12YCXD-K6DNA1B klíma   10 év jótállás!

WIFI, 3D légáram, 8 C-os temperálás, I FEEL funkció, Cold Plasma szűrő, fűtés -25 C-ig     

 

 •  3D légáram
 • UV szűrő
 •  LCD kijelző
 •  Csepptálca fűtés
 •  Karterfűtés
 •  Cold plasma szűrő
 •  Hűtés -15°C külső hőmérsékletig
 •  Fűtés -25°C külső hőmérsékletig
 •  Kártyás kapcsoló illeszthető hozzá
 •  Választható vezetékes és infra távirányító
 •  Időzítés
 •  Légáram függőleges irányának beállítása
 •  Turbo funkció
 •  Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés
 •  8°C-os temperálás
 •  Óra beállítás / kijelzés
 •  Ventilátor sebességének beállítása
 •  Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL)

 

Fűtés

Fűtésre kifejezetten javasolt készülék. Akár -25°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik.  Opcionálisan elérhető hozzá vezetékes távirányító is. H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

Wi-Fi

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincsen, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken. A 3D légáramnak köszönhetően a kifújást nem csupán fel-le, hanem jobbra-balra is lehet irányítani vagy legyezni. Ezáltal garantáltan egyenletes hőmérsékletet alakíthat ki a szobában. Opcionális kártyás kapcsolójának és vezetékes távirányító opciójának köszönhetően alkalmas lehet panziókba, szállodákba is.

 

Energiahatékonysági osztály A+++
Fűtőteljesítmény 3,5 kW
Hűtőteljesítmény 3,87 kW
   
SCOP (Energiahatékonyság fűtés üzemmódban) W/W 4.4
SEER (Energiahatékonyság hűtés üzemmódban) W/W 8.5
Szobaméret 24m2
Beltéri zajszint 52dB
Kültéri zajszint

24 dB

 

 

Kiterjesztett jótállás: 10 év, gree-klima-10-ev-garancia

feltételeiről bővebben itt olvashatunk

 

A Gree Amber GWH12YCXD-K6DNA1B klíma tulajdonságai:

A+++/A+ energiaosztály Inverteres vezérlés beépített WIFI vezérlés Automatikus ventilátorsebesség Kellemes éjszakai mód Turbó üzemmód X-fan (kikapcsolás után szárító üzemmód a penészedés ellen) Titánium Apatit fotokalitikus légszűrő Párátlanító üzemmód Automata tisztítás Öndiagnózis 3D légáram Cold Plasma I FEEL funkció Függőleges automatikus légterelés Automata tisztítás Programozható időzítő Automatikus újraindulás Automatikus üzemmódváltás Öndiagnózis

Fűtés -25 fokig Intelligens leolvasztás I Feel funkció Egy mini hőmérő a távirányítóban érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletét és továbbítja a beltéri egységnek. Így a berendezés a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet. Cold Plasma Hatékonyan tisztítja a levegőt, elpusztítja a baktériumok 99%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív Oxigén ionok javítják a levegő minőségét. Öndiagnózis A berendezés probléma esetén hibakódot ad, mely megkönnyíti a karbnatratást. Intelligens leolvasztás A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul el. Pl 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.

 

A Gree Amber GWH12YCXD-K6DNA1B klíma legfontosabb tulajdonságai:

Intelligens leolvasztás funkció: A leolvasztó funkció működése egyszerű. Ha a hőmérséklet -5°C alá csökken, nagy valószínűséggel fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás 40 percenként működésbe lép, ami nagyban növeli a fűtés hatásfokát. Az új intelligens leolvasztás mód tökéletes leolvasztást fog eredményezni a klíma számára, amennyiben a környezeti hőmérséklet megegyezik a cső hőmérséklettel. Így ez az ismétlődő leolvasztó funkció, nemcsak megvédi az elektromos egységet, hanem jobb hatásfokú fűtést is lehetővé tesz. Így Ön téli üzemmódban jobb fűtés hatásfokot érhet el.

Memória funkció: Feszültség kimaradás esetén a berendezés automatikusan megtartja a beállított funkciókat. Így Önnek nem kell bajlódnia az újraprogramozással, és amikor a feszültség helyreáll, a berendezés automatikusan indul az eredetileg beállított értékekkel. Ez különösen hasznos olyan helyeken, ahol emberek nem tartózkodnak folyamatosan.

Gyors hűtés-fűtés funkció: A magas hatékonyságú hűtő-fűtő üzemmóddal Ön gyorsabb és erősebb hűtést érhet el.    

Üzemállapot kijelzô: Az előlapon elhelyezett dekoratív digitális kijelzőről Ön mindig le tudja olvasni a készülék minden jellemző működési paraméterét.

Alacsony feszültségű indítás: Ha a hálózati feszültség 185 V-ra csökken, a GREE klímák még ekkor is probléma nélkül tudnak indulni és üzemelni. Különösen nyári energiafogyasztási csúcs alkalmával lehetséges a hálózat feszültségének csökkenése, de Önnek nem kell számolni indítási problémával, klímája ekkor is ellátja feladatát.

Különféle beépített szűrők az egészséges levegőért: A GREE különös figyelmet szentel az Ön egészséges levegőjének létrehozására. Rendelhető eredeti zöld teából készített szűrő, aminek baktérium- és vírusfelfogó hatása kiemelkedő, valamint kifejezetten a dohányfüst semlegesítésére szolgáló anti-tabacco filter.

Csendes üzem: A levegő befújásának csendes módja egy szimulációs technológia segítségével került kifejlesztésre, így csökkentve a zajt, nemcsak a beltéri, hanem a kültéri egység esetén is, hogy ne zavarja a gép működése az Ön és környezete nyugalmát.

Időzítés funkció: Amikor a berendezés nem működik, az időzítővel 0-24 óra között állíthatjuk be a kívánt indítási időt, így a berendezés az előre beállított időben elindul. Ugyanígy az időzítővel 0-24 óra között beállíthatjuk, hogy pontosan mikor álljon majd le a berendezés.  

Gree klíma applikáció bemutatása

 

 

 

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

 

    Bővebb ismertető a Gree klímákról

 Klímaszerelés menete

  Klímaklímás tudnivalók   Tudnivalók klíma vásárlás előtt   Fűtés klímával   Klíma referenciák Klímaszerelés menete