Klímaszerelés Budapest

Klímaszerelés Budapest területén és vonzáskörzetében, inverteres split klíma berendezések forgalmazása

Profi klímaszerelés Budapest környékén 5 év garanciával. Tökéletes komfort lakásában vagy az irodában.

A hőszivattyús klíma nem csak a lakás hűtésére megoldás, hanem korszerű fűtési mód is. Egyre több ember számára fontos, hogy lakásában, házában előnyben részesítse a környezettudatos módszereket és megújuló energiaforrásokat használjon mind a lakás hűtésére, mind fűtésére.  A hőszivattyús klímás fűtés a legkorszerűbb fűtési megoldások közé tartozik, mert javarészt a környezetünkben lévő energiát hasznosítja. Ha a hőszivattyús split klíma hatékonysága egy előre megállapított érték felett van, az üzemeltetéséhez kedvezményes áramtarifa igényelhető. Gyors és gazdaságos megoldást jelent a rendszer telepítése. Biztonságos és felhasználóbarát módszer: a split klíma esetében a gázzal ellentétben nincs robbanásveszély és szén-monoxid mérgezés kockázata. Zárt rendszerűek, az EU szabályozásnak megfelelő hűtőközeggel rendelkeznek. Telepítésük és üzembe helyezésük sem bonyolult. Nincs szükség tervezésre, engedélyeztetésre, kémény építésre sem. A hőszivattyús split klímák egyaránt alkalmasak új építésű, illetve már elkészült, használatban levő lakások és lakóházak fűtésére, hűtésére. A wifi funkcióval ellátott készülékeket pedig okostelefon alkalmazáson keresztül akár távolról is vezérelhetjük ma már. A készülékek könnyen karbantarthatóak, melynek rendszeres elvégzése természetesen a garancia megtartásához is nélkülözhetetlen. Klímaszerelés Budapest

A klímaberendezések főbb előnyei

Számos előnye közül felsorolunk néhányat:

* Javíthatja alvásunk minőségét

Nyáron a kánikulában éjszaka is szenvedünk a melegtől, pláne olyan lakásban, ami éjszaka ontja ki a meleget. Így hiába szellőztetünk vagy védekezünk a nap elől sötétítéssel. A meleg sajnos megreked a szobában, ezáltal az alvásunk minőségén sokat ronthat. Ha melegünk van, nem tudunk pihentetően aludni, mivel szervezetünk folyamatosan próbálja magát lehűteni. A klíma erre a problémára tökéletes megoldás, hiszen az általunk kiválasztott hőmérsékletet fogja  biztosítani részünkre a szobában. Így könnyedén beállíthatjuk azt a hőmérsékletet, amely számunkra a legjobb a pihentető alváshoz.

* Segít párátlanítani otthonunkat

Ma  már a párás lakás problémáját is képesek megoldani a klímák. A párás levegő jelentősen rontja komfortérzetünk, mivel sokkal magasabbnak érezzük a benti hőmérsékletet, emellett penészesedési folyamatokat is elindíthat. A klíma a hűtés mellett a lakásban keletkező nedvességet is hatékonyan képes kivonni a levegőből, így javítva hőérzetünket. A hűvös, nyirkos téli időszakban pedig megakadályozza, hogy a nedvesség kicsapódjon a lakás hideg pontjain.

* A bónusz lehetőség: fűtés a klímával

Napjaink egyre megbecsültebb funkciója a modern inverteres klíma berendezéseknek a fűtési képessége. Az átmeneti, őszi-tavaszi időszakban ez a legolcsóbb és leggyorsabb fűtési megoldás, akár a gáz árának a 60%-áért temperálhatjuk otthonunkat amíg nem indítjuk el a teljes lakás fűtését. Akár csak egy szobában is befűthetünk vele, minden helyiségben egyedi igényekhez igazodhatunk. Klímaszerelés Budapest Ezek alapján könnyen megérthető, hogy mennyire megéri manapság klímaberendezést vásárolni, hiszen növeli életminőségünket, vigyáz az egészségünkre, segíthet a jó és pihentető alvásban. Mindig kellemes közérzetet biztosít otthonunkban, saját igényeink szerint, akár helyiségenként is eltérő hőmérséklettel. Kérje ingyenes felmérésünket és segítünk Önnek megtalálni az Önnek legjobban megfelelő klíma berendezést, az Önnek legjobb klíma készülék elhelyezést.

Klímaszerelés Budapest  területén és vonzáskörzetében kedvező árakon.

Klímaszerelés Budapest területén: klímaszerelési alapdíjunk 45.000,- Ft + ÁFA, bruttó 57.150,- Ft.

Az alapár magában foglalja a berendezés helyszínre szállítását, a kültéri egység max. 4 m magasságban történő konzolra való felhelyezését, a kültéri egységtől számított max. 2 m távolságban a beltéri egység felszerelését maximum egy faláttöréssel, hűtőközeg rátöltést, a készülék beüzemelését, a szükséges anyagokat (konzol, rézcső, szerelési anyagok), és a távszabályozó működésének bemutatását. 2 m távolságon túl 6.000,- Ft + ÁFA /méter a további szerelési díj.

Klíma karbantartás:

Ha már van klímája, ne feledkezzen el az éves klíma karbantartás, klíma tisztítás fontosságáról az Ön és családja egészsége, valamint klímaberendezésének élettartam növelése miatt. A klímaberendezés rendszeres karbantartásával megelőzhetőek a klíma egészségkárosító hatásai, amelyeket az elhanyagolt légkondicionálóknál tapasztalhatunk. Azonban a klíma időszakos felülvizsgálata műszaki okok miatt is indokolt, az élettartam növelése mellett az energiafelhasználását is csökkenthetjük klímánknak. A légkondícionáló jelentős mennyiségű port, atkát, baktériumot, vírust szűr ki a lakás levegőjéből működése közben. A hőcserélő rendszeres fertőtlenítése nélkül ez a por egy aktívan fertőző réteget, biofilmet hozhat létre a klíma hőcserélőjén, a cseppvíztálcában és az elvezetőcsőben. A karbantartás során eltávolíthatjuk a lerakódásokat vegyszeres kezeléssel. A kültéri egység szervizelése pedig a lerakódott por, a szálló növényi részek (pl. nyárfák szálló termése) miatt szükséges. Ezek a szennyeződések rontják a klíma hatásfokát és a karbantartás elmaradása esetén a készülék használhatóságának ideje is lecsökkenhet. Egy idősebb készüléknél szükséges lehet a hűtőközeg pótlása, amivel megakadályozzuk, hogy a klíma rossz üzemi körülmények között működjön a nem megfelelő gáznyomással, folyamatosan túlterhelve a kompresszort és elégtelen teljesítményt leadva a hőcserélőn. A klíma időben elvégzett karbantartásával kiküszöbölhetjük a berendezés lehetséges meghibásodását, ami főszezonban rendkívül nagy kényelmetlenséget okozhat ügyfeleinknek, mivel ilyenkor túlterheltek a klímajavítással foglalkozó cégek. Így ráadásul megnövelhetjük készülékünk élettartamát.

Kedvező klíma karbantartási díjaink:

Gombátlanítás és antibakteriális tisztítás 1 db beltéri egységnél 8500 Ft + Áfa / db. Keressen minket, ha érdekli Önt egy új klíma Budapest területén vagy vonzáskörzetében! Keresse modern, környezetbarát, kiemelkedő teljesítménnyel, felhasználóbarát vezérléssel, letisztult designnal rendelkező inverteres split klímáinkat hűtésre-fűtésre egyaránt!

Hívjon minket bizalommal, kérjen árajánlatot:

Liber György +36-20/261-3639

vagy email: info@lnagroup.eu

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

Akciós klímák                                 Fűtő klíma

Forgalmazott klíma márkák     Akciós klímák

Fűtés klímával                                Klíma tanácsok

Hogyan vásároljunk klímát? És hogyan NE? Fisher klíma

Klímaszerelés Budapest

Panasonic klíma Fujitsu klíma Gree klíma Cascade klíma A klímaszerelés menete Akciós klímák Fűtés klímával Klíma tisztítás, klíma karbantartás Mennyit fogyaszt a klíma? Inverteres klíma Új klíma előnyei Klíma tisztítás Légkondi szerelés Budapest és Pest Megye területén Akciós klímák Klímaszerelés panellakásba Klímaszerelés Budapest

Klímaszerelés Budapest területén 5 év garanciával

Klímaszerelés Budapest

Summary
Article Name
Klímaszerelés Budapest területén
Description
Klímaszerelés Budapest területén és vonzáskörzetében, inverteres split klíma berendezések forgalmazása . Profi klímaszerelő csapat, 5 év garancia a munkánkra.